Najradšej by som vrátila čas a deti nemala
Dobrý večer, založila som anonymne diskusiu s tým, že sa potrebujem vyrozprávať. Neviem ako ďalej. Prosím o normálne názory, o kritiku nemám záujem. Potrebujem pomoc.Vždy som vedela a cítila, že nechcem v živote deti, Každý to vedel, lebo každému som to od malička hovorila, že proste nechcem deti mať v živote. Ale nastúpila som po strednej škole do práce, tam som sa zoznámila s mojím súčasným partnerom. Nie sme zobratí. Po dvoch rokoch som otehotnela . Minulý rok v septembri sa nám narodila druhý syn. Každí ma presviedčal, že ako zmením názor, že budem šťastná, že mám dieťa a tak.. Ale žiaľ, nestalo sa. Veľmi dom z detí nervózna. Najradšej by som miestami zomrela a mala kľud. Strašne vnútorne trpím a najradšej by som vrátila čas a žiadne deti nemala. Proste rodinný život nie je absolútne pre mňa. Som veľmi nešťastná. Existuje nejaký spôsob ako zmeniť moju situáciu? Veľmi trpím vo svojim vnútri. Najradšej by dom utiekla niekam veľmi ďaleko od tohto súčasného života.
@hanastaruchova S rodičmi nemám dobrý vzťah od malička. Jedine jedna moja kamarátka vie, že rodinný život nie je pre mňa a že keby som mohla vrátiť čas, deti by som nemala. Lebo jej verím, poznám ju už dlho.
Podľa mňa si len unavená z detí. Ak si s nimi stále sama tak sa ani nečudujem. Ale ak sú deti zdravé, tak vlastne tam ani nie je problém. čoskoro vyrastú a ty budeš mať viac volna. Len to si počkáš ešte zopár rokov.
Iné by bolo keby mali nejaké zdr. problémy. Ešte len vtedy nastáva zúfalstvo , hoc sa starajú o deti aj obaja rodičia....
@deti95060810 Však starší má autizmus. Takže to nie je vôbec jednoduché
@tosomja Preco by sa mala dat zasit? Ci ty poznas sex len na plodenie deti?
ach jaj ...tak to je horšie... Tiež to poznám. Tiež niekedy meliem z posledného a to sme dvaja... 😉
Anonym mozno aj to je dovod celej tejto depresie ze starsi ma autizmus a je to ovela tazsie ako s “normalnymi” detmi.
@acrobaleno Ja si z tých reči, nerobím nič.. Oni ma nechápu, lebo nie sú v mojej koži.. Ale ako nikomu by som nenapísala, že nech sa ide zabiť radšej.
@tosomja A co ty vies mozno ochrana zlyhala.
@lavender273 Nie, nechcem ísť k odorníkovi, lebo sa začnú všetci vŕtať v tom celom.. Ja potrebujem mať kľud.. A nie ešte mať ďalšie starosti navyše.
Verím, že ich nemáš rada, pretože v tvojom príspevku si ani slovkom nespomenula, že ti je ľúto detí, nič o tom, ako to oni znášajú. Stále len o sebe. Verím, že musíš mat hrozné stavy, ale zomrieť kvôli tomu, že máš deti? Bez psychológa to nedáš. My vsetci, alebo skoro všetci máme aj nesplnené sny a žijeme tiež inak ako sme si niekedy vysnívali. Ale život nežijeme aký chceme, ale aký musíme.
Kolko rokov maju deti?...
@acrobaleno ale no...tie ochrany nejak často zlyhávajú 😉
Najprv píšeš, že každý vie, že si nikdy nechcela deti. Neskôr píšeš, že len jedna kamarátka to vie. Veď keď už si niečo vymyslis, tak sa drž pôvodného scenára. 🤷
Koľko majú rokov deti? A čo muž na to celé? Ak je to pravda, tak chorú ženu so sklonmi k samovražde by nemal nechať s deťmi samu. Jedine, že on ľutuje aj to, že má deti a ešte aj s tebou 🙄??
@tosomja to nevies, ze vacsina deti je neplanovanych?
@myskahryzka Teraz ako mám deti, len s mojou kamarátkou rozprávam sa osobne o Tom... od malička som to hovorila každému, kto sa má pýtal, alebo čo i len mi vytiahol tému rodiny a detí..
Spadla mi sanka,naozaj.
Pretoze ja cely zivot sa snazim o presne opacnu situaciu-,konecne tie deti mat.
Aj ked ta nedokazem pochopit,neodsudzujem ta.
Len naozaj je skoda,ze si to dopustila,ked si vzdy citila,ze sa na materstvo necitis...
Skoda.
Trpis ty a urcite aj deti.
Hoci ani jedna strana za to v podstate nemoze.
Je zvlastne,ze v nich nevidis svoj odraz,svojich pokracovatelov....
Ze v nich nevidis seba...
Skus to prebrat s psychologom,knazom...mozno naozaj mas vsetkeho nadhlavu a kedze si na ne sama,ani sa niet comu divit.
Mozno si v deoresii,oretoze partner je daleko taketo vztahy na dialku to maju vzdy tazke.do toho deti....a uz to fici.
Skus svojim detom dat tolko lasky,kolko len mozes.
Oni ti ju mnohonasobne vratia a mozno o par rokov ty sama nebudes chapat,ako si mohla byt na tom tak,ako si.
Prajem ti ,aby si nasla system a tym aj pokoj a radost zo zivota.
Ved zivot je tak kratky.treba dakovat za kazdy novy den🤗
@myskahryzka preto sa pýtam, či má rodinu nejakú...ja neverím,že akokoľvek zle by som s rodičmi vychádzala,aby si na mne nevšimli zmenu...to po prvé, po druhé . otec detí,aj ked je v zahraničí - neprejavuje záujem o detí prostredníctvom matky ? Neviem koľko majú deti rokov...po tretie - chodíš k lekárom s deťmi,ani lekár a nikto z okolia si nevšimol že jednoducho máš problém - lebo podľa mňa máš a strašne veľký !!!
@acrobaleno ja som plánovaná a aj moje deti 😁
@hanastaruchova Ja bývam od našich 100 km, a málo sa stretávame.
@rachel36a Okej, ak sa ukaze ze je to pravdiva tema a ona spacha samovrazdu a zabije aj decka, tak si toto fotim ako dokaz a nahlasujem tvoj prispevok. Navadzanie na samovrazdu.
@yipsylonka9742 by som si odpustil podobné komentáre keď autorka vopred upozorňuje "o kritiku nemám záujem"
a kamarátka nevidí čo sa s tebou deje ?, lebo ak je toto pravda - a zrejme všetci zúčastnení to postrehli - a nepoznajú ťa - tak prečo ťa nechá v tom tápať a nenavrhne ti psychiatra...

@yipsylonka9742
@rachel36a len aby ste vedeli, vy dve mudre, navadzanie na samovrazdu je trestny cin...aby ste neolutovali, ze ste boli premudrele...