icon

Nezvládla som to

29. júl 2023

V piatok som mala mat UPT. Keď mi robili ultrazvuk doktorka už videla pohyby .. neukázala mi sono ale tvárila sa tak divne tak som sa spýtala že čo sa deje. Potom som sa pozrela na to sono aj ja.. nedokázala som to podstúpiť. Mám ešte jednu “šancu” v pondelok, po pondelku už UPT nebude mozne vykonať. Dôvod preco som tam chcela ísť, je ten že budem na dieta uuuuplne sama. Nemam absolútne nikoho. Neviem čo mám robiť 😥

qetka
3. sep 2023

Ahoj, ja som z Ba-DNV a ak by si bola nejakym zazrakom niekde pobliz, tak by som ti napriklad mohla pomoct postrazit dietatko, alebo ho neskor aj vyzdvihnut zo skolky, ak by si potrebovala byt v praci 🙂 Keby sa ti to hodilo, kludne napis.

ekobaba
30. okt 2023

Ahoj, keď budeš čokoľvek potrebovať, ozvi sa aj mne. Veľmi rada pomôžem akokoľvek sa bude dať ♥️

any_soj
1. nov 2023

Ahoj. Ako sa máš...?

beaas
17. nov 2023

Ako sa ti darí, nepotrebuješ niečo? Mam nejaké nohavice a šaty...

autor
17. nov 2023

Ahojte, už som v 28 tyzdni a čakám dievcatko. Je to tazke na psychiku, ale mala vyzera že je uplne zdrava tak verim, že vydržíme obidve čo najdlhšie ..

bambi2225
17. nov 2023

Ahoj. Ako ste na tom? Veci pre babo, financie? Mam tiez dievcatko a v skrini kopu veci ako novych od novorodenca po cca 8mesiacov. Tiez nejaku hrazdicku na hranie, zavinovacku... Ak nieco potrebujes, ozvi sa pls, prave rozmyslam a hladm, komu by som tie veci mohla darovat.

katkami123
17. nov 2023

Nepotrebuješ tehotenské oblečenie? Mám veľkosť M doma, keby niečo, píš.

kassandra25
17. nov 2023

Neísť na potrat, na ktorý ísť nechceš. Podáme ti všetko potrebné, pýtaj si. Ako ti píšu, máš nárok aj na výzivné. Sú aj rodičia otca hádam. Keď uz svojich nemáš. Bude sa ti v živote dariť, uvidíš to. Budú prichádzať šance a ponuky. Sú kadejaké spolky , organizácie, pre matky, bud v súlade sama s sebou, neublíž si. Nechoď si ublížiť. Aj to moze byt vo velkej knihe napísané, ze otec dietata príde, bude s vami, on bude zvedavý. Tak ci tak, kazdý chlap je hajzel. Je jedno, ci na konci alebo na začiatku. Daj vám šancu, ona príde.

betulinka1
17. nov 2023

Super gratulujem ti k dievcatku. Si uzasna a vsetko zvladnes. Mas nejaku skupinku kamosiek, co to pomahaju, ked je ti tazko?

slnecnica82
17. nov 2023

Mala ti dá toľko lásky ♥️♥️♥️ak by si potrebovala oblečenie mám ešte toho dosť z každej veľkosti 56-98, rada darujem , môžeš aj IP

elbejo
17. nov 2023

Ahoj, prosim ťa, napíš mi do správy odkiaľ si. Mozem darovať kočík.

andigab
17. nov 2023

Ahoj statočná žienka, napíš nám, odkiaľ si, dáme ti, čo budeš potrebovať. Nie si sama, oj, ako sa teším na malinké dievčatko ❤️🥹✊🙏🫄🤱👶

laila22
17. nov 2023

Ahoj autorka odkiaľ si prosím?

juliacenc
17. nov 2023

Nebudes sama. Budete spolu vy dvaja, rodina a to je najviac. Je to najvacsie stastie

katkami123
18. nov 2023

Postieľku máš? Mame jednu navyše, rozmontovanú. Píš správu. Nám tu len zavadzia.

najstastnejsia
20. nov 2023

Autorka, napíš mi, kde bývaš, v ktorom meste.

drianaa
3. dec 2023

Ahoj, ozývam sa ešte raz, ak by si chcela nejaké veci pre bábätko alebo aj pre seba - napríklad odsávačku mlieka a podobne, budem rada, ak mi napíšeš správu

vorkola
5. dec 2023

@kvetinka75 A ked podla teba ke to nie je vrazda ,tak potom co je to ?,aky zasah,?.Stari rodicia hovorievali, potrat,ved to nie nie je z päty vybrat trn, to je vrazda ,najhorsieho kalibru, lebo toto neviniatko,este nikomu neublizilo, a je v nevyhode ze sa nema ako branit, Ti co su odsudeni zijuci vrahovia, na trest smrti ( u nas nie, ale v inych krajinach) aj tí maju svojho obhajcu,ale male nevvinne stvorenia su vrazdene s nasprojmi v rukach, alebo po novsom jedom tabletky.TOTO je do neba volajuci hriech, zabit nevinneho cloviecika,Ked embryo nie je clovek, tak co to je?Druha alternativa embrya nie je a ani nebude inak pomenovana,JE TO CLOVEK? AKO MY ,CO ZIJZME.

autor
12. dec 2023

Ahojte, som z Trencina. Kocik mi venovala jedna organizacia a vecicky pomaličky tiež už ukladam do poličky 😊

katkami123
12. dec 2023

A postieľku máš?

andigab
12. dec 2023

Drahá žienka, opatruj seba a bábätko, ako najlepšie vieš. Nech ti je malinké šťastím, požehnaním, nech vyplní tvoj život svetlom, ako to vie jedine vlastné dieťatko. Keby si čokoľvek potrebovala, smelo píš, ešte žije pár dobrých ľudí ❤️

eternity24
12. dec 2023

Ahoj. Som tiež samozivitelka. Rada by som ti darovala nejaké veci ak máš záujem. Pre malinké babo už bohužiaľ nemám, tie som už rozdala. Ale teraz pomaly budem vyradzovat po dcérke velkost 92,98/104. Pekne veci. Dokonca mám v Trenčíne aj známu, ktorá často chodieva k nám na východ , lebo tu ma chatu a potom domov do Trenčína. Ak chceš kľudne mi napis do správy, skontaktujeme sa a môžem ti posielat veci po mojej malej. Ak by niekedy moja znama nemohla veci doručiť, a nás vzťah bude fungovať, kľudne aj poštou ti môžem posielat veci… ako spomínam, ak máš záujem, napis…

eternity24
12. dec 2023

@eternity24 Ešte som zabudla napísať, že si sa rozhodla správne a verim, že všetci v tvojom okoli ti budú pomáhať. Že sa budete mať s malou dobre.

andigab
12. dec 2023

@eternity24 krásne gesto

oblecenie99
12. dec 2023

Práveže si to zvládla a zvládaš veľmi dobre ❤️🍀

stanulienkat
12. dec 2023

Nech si stastna. A hlavne tvoje dieta.

najstastnejsia
12. dec 2023

Autorka, prosím, napíš mi, čo by si pre bábätko potrebovala. Kľudne aj SS.

gabikaa96
12. dec 2023

Autorka prosím ťa napíš mi správu, mám oblečenie po dcérke, niektoré dokonca úplne nové,a tie úplne prvé veľkosti ktoré budeš potrebovať,aj veľa veci pre bábätko rada ti ich pošlem lebo už som ich chcela vyhodiť len mi to bolo ľúto,ozvi sa do správy ♥️

drianaa
13. dec 2023

Ahoj, ak budeš chcieť, rada by som ti poslala nejaké veci, na moje náklady. Nie som z Trenčína, tak by som ti pofotila čo mám, a kľudne by si si vybrala čo áno a čo nie 🙂 ak teda budeš chcieť

katkami123
13. dec 2023

Autorka, kľudne tu napíš do diskusie, čo ti ešte chýba. My sa ti vyskladame.