Potrat okolo 30. týždňa
Dobry deň, prosím bez odsudzovania dá sa nejako potratit dieta v 30 týždni?.
No legálnou cestou určite nie. To si teraz zistila, že ho nechceš?
Urcite da. Nevies kolko je pripadov ked zeny pridu o dieta vo vysokom stadiu tehotenstva? Takze dat sa da...
...niekto potrebuje posteklit nervicky uzivateliek MK?
Dieta moje malé ľutujem ta že práve takejto matke si bolo dopriate .ja verím že sa narodis zdravé 🙏ak už to dieťatko nechceš len ho aspoň porod daj mu šancu žiť a verím ze si ho nájdu rodičia ktorý Za to budú stať .v 30tyzdni sa DÁ PORODIŤ! Nie potratit
No viete nik nevidi do toho co sa stalo cize asi viem co je najlepšia cesta. Ako fungujú tie hniezda záchrany? Kde sa to nachádza?
@zooeynka kto vie ako
Musíš dieťatko porodiť prosím ta.a tam ho už odovzdať .môžeš mat anonymný pôrod ak chceš ..hniezdo záchrany si myslím že je v každom meste ..ci sa mýlim neviem ..
Nemusis davat do hniezda zachrany, je jednoduchsie pre teba ak babo nechces, porodit ako utajeny porod. Porodis,ani ti babatko neukazu, a pojde na adopciu a ty domov. Spytaj sa na to gynekologa.
@mayka730 super vďaka.
@mon29 vďaka za info
Prosím ťa, v takomto vysokom štádiu nerozmýšľaj nad tým, ako dieťatko potratiť nech sa stalo čokoľvek. Radšej ako ženy radia, zvoľ utajený pôrod a oni sa hneď o novorodenca postarajú.
Hniezdo zachrany mas v nemocniciach, pozri si na googki akoto vyzera a chod si pozriet kde presne sa nachadza v tvojom meste. Ked tam das babo, daj tam aj datum kedy sa narodilo a ako sa vola a pockaj aspon kym zazvoni a zoberu si ho, aspon s dialky,nech tam nezomre. Tolko si zasluzi.
Ja viem že sa stane hocičo ak by to boli zdravotne problémy chápem všetko ale pozri ..ruku na srdce nebude ti chýbať časom ? Ja ta nejdem prehovárať ale fakt nech sa stane čokoľvek ..ci v rodine alebo tak z dieťaťom sa ti dá pomôcť ci už rodina blízky .. ci ti toto naozaj za to stojí ..Nehovorím ti že ti držím prsty len ti prajem aby si našla v sebe ten kus srdca keď dieťatko sa ti môže narodiť zdravé ..problémy SA časom dajú dokopy ale ty už nebudeš vedieť kde tvoje dieta je ..len nerozmýšľaj nad potratom ale uz keď tak nad utajeným pôrodom alebo daj do záchrany .Len mu daj šancu žiť 🙂
@mayka730 ja nemám blízkych ktorý by mi pomohli... radsej sama bez starosti 😊 ale ano nevedela som o takej moznosti vdaka
Donos a vzdaj sa ho,tebe sa uľaví v neriešiteľnej situácii a niekomu cudziemu splnis sen .ešte máš čas rozmyslieť si to.
Urcite anonymny porod. Porodit doma sama bez pomoci, to moze velmi zle dopadnut pre teba aj pre babatko. Je mnoho parov, ktore by dali zivot za dieta a ked nemozu mat svoje, cakaju roky na adopciu. Prosim, neublizuj tomu dietatu, daj mu sancu na lepsi zivot.
robíš si srandu? To nemôžeš myslieť vážne. Máš toľko možností, čo s dieťatkom, stačí ho len donosiť. Takýmto šarlatánstvom riskuješ aj svoj život. Veď už musíš cítiť jeho pohyby, je mi zle pri predstave, že ho chceš zabiť.
Ahoj, kontaktuj poradňu Alexis. Oni ti všetko vysvetlia, povedia ti možnosti, pomôžu zariadiť.
Vyberieš si to, čo ti bude vyhovovať.
Toto nemôžeš myslieť vážne? S týmto čo plánuješ môžeš len zbytočne dieťatko poškodiť a môže prežiť. Daj mu šancu na plnohodnotný život, aj keď u cudzej rodiny
pozri sa nech už sa stalo čokoľvek, tak tých pár týždňov vydrž a donos dieťa. Zariaď si utajený pôrod či ako sa to volá a odídeš zdravá z nemocnice bez dieťaťa a to určite dostane rodinu akú si zaslúži. Už keď si to vydržala tých 30 týždňov tak teraz nerob somariny.
Autorka ak toto nie je vymyslená téma, takýmto spôsobom môžeš ublížiť aj sama sebe, nasilu vyvolaným pôrodom.
Podľa mňa je pre teba lepšie podstúpiť utajený pôrod. Porodiť pod lekárskym dozorom a následne ti poskytnú všetku zdravotnú starostlivosť.
A tiež si myslím, že časom to bude pre teba menej traumatická skúsenosť, porodiť ako úmyselne potratiť.
Už nerieš potrat, lebo to ani pre teba nemusí dopadnúť najlepšie. Anonymný pôrod bude lepšie riešenie
Nech sa paci... utajený, resp.anonymny porod. A mas pokoj, plus urobíš 2 dobre skutky. Po prve usetris nevinny detsky zivot a po druhe potešil inych co deti mat nemozu🙏
Nie, to uz je porod dietata. Neda sa to nijako spravit, ani v pripade postihnutia. Dieta mozete porodit v termine anonymne v nemocnici a vzdat sa ho. Alebo porodit a dat dieta do hniezda zachrany. Ale potrat nie je mozny, keby tomu dietatu akokolvek ublizite ihned po narodeni, tak spachate vazny trestny cin. Mame naozaj ine moznosti a vela ludi caka na to dieta v poradovniku
Da sa aj anonymny porod. Na babatko caka mnozstvo ludi v poradovniku, co nemozu mat vlastne deticky. To je urcite ta najlepsia volba. Hniezdo zachrany len pri domacom porode - a to bol este nejaky skandal, ze nefungovalo signalizacne zariadenie a babo tam lezalo 3 dni
Hniezdo zachrany sa nachadza vo vacsich nemocniciach, mozes tam ulozit dieta do inkubatora. Potom ides prec, dietatko prevezme personal. Aj ked podla man je lepsi anonymny porod, dieta je ihned pravne volne a Ty ho ani neuvidis. Je velmi vela ludi, ktori cakaju na Tvoje dietatko v poradovniku. Neviem co Ta k tomu vedie, ale takto sa situacia vyriesi pre obe strany. Ty prides, porodis, odides a oni dostanu telefonat.

To myslíte vážne túto otázku ? Navštívte urýchlene psychológa ! a myslím to najlepšie, ako sa dá