Potrat okolo 30. týždňa
Dobry deň, prosím bez odsudzovania dá sa nejako potratit dieta v 30 týždni?.
@anna12399 vy poznáte človeka ze ho musíte sudit? Ze placem 8 mesiacov vkuse? Ze to je pre mňa hrozne? Určite ľahkosť ze sa mi celkom život zrútil veru ľahkosť.
V 30.tyzdni si sa spamätala že ho nechceš... rozťahovať nohy toto hej...niesť následky toto ne...taký človek ako ty si ani dieťa nezaslúži,spamätaj sa
@zazvorka87 krásne napísané 🙂
Potratit sa nedá v žiadnom prípade ak žiaľ dieťatko nežije tak ho musí len porodiť
No musela by si porodiť a zabiť ho..... Doporučujem uprednostniť utajený pôrod alebo dieťatko dat do hniezda záchrany.
Vydrž ešte pár tyzdnov, keď si už toľko dala. Určite mu nájdu perfektnych rodičov, a ty budeš žiť s pocitom, že si nezabila, a niekomu dala ten najkrajší dar.
Niekedy sa tak zamýšľam nad tak ľuďmi ako ty .Že na sex rozum máš,ale rozum na to čo môže vzniknúť z toho sexu a chvíľke radosti z neho ti orgazmus tak zatemnil mozog,že ťa dospelej osobe nenapadlo ,že zo sexu vzniká aj dieťa a na to treba dvoch ľudí.kde si bola keď sa to učilo na biológii? Či mysľou aký je sex? To máš dôsledok pre chvíľu rozkoše tak teraz dumaj ako spraviť najlepšie riešenie tvojej chvilkovej rozkoše a potrat to určite nie je.Ked porodis tak sem napis my to dieta kľudne vychovame alebo určite sa nájdu rodiny ktorým by si priniesla radosť do života
Autorka skus poradnu Alexis, ozrejmia ti možnosti ktoré máš. Môžes zavolat alebo aj napisat e-mail, podľa toho na čo sa cítiš.
nerozumiem tvojim pocitom, ale nedovolím si ťa ani súdiť. dúfam pre teba, že nájdeš riešenie a svojmu bábatku dopraješ to, čo mu sama nemôžeš poskytnúť. Je veľa rodičov kt maju energiu, financie, zazemie a hlavne lásku pre dietatko ale nie je im dopriate, taki ho budú milovať viac ako si vieš predstaviť. drž sa a prosim, nerob hlúposti 🙏🏻
@vifoncitta vies mohla byt aj znasilnena... mozno si myslela ze to zvladne, nelam palicu nad osudom inych, aj mne je luto toho babatka,ale treba jej pomoct a nie na nu este nalozit..
@autorka,urcite zavolaj do alexis.. je to dobry napad od zien,co ti to poradili,nebudu ta sudit,pomozu,vybavia..
V 30 tyzdni ta toto napadá keď cítiš pohyby a vieš ze si tam veselo žije a napadne ta takáto hovadina každá normálna si povie ze ho donosi a v nemocnici sa ho vzdá alebo si zisti co s nechceným babom chceš povedať keby niečo také existovalo ze by si dokázala v 30tyzdni niečo spraviť a tým by si zmarila život ze by si to spravila? toto ma teraz tak vytočilo známa rodila maličké v 40tyzdni a nenadychlo sa ta by dala všetko za takeho drobca a ty máš toto v hlave ja neviem ci toto je vymyslene ci si opäť nejaké sprosté decko no ver ze toto sú není vtipy na mieste a dobre si to zapamätaj a nezartuj
A ak je to pravda pekne mu dopraj život vzdaj sa ho a ty si ži s kľudným svedomím ze si ho zobrali dobrý rodičia
Ahoj prosím ta dá sa ti niekam súkromne napísať ?
@natashkaa ano o co ide
Zvoľ prosím utajený pôrod. Urobíš hneď dva dobré skutky. Hlavne nerozmýšľaj nad žiadnym potratom. S tým by si nedokázala žiť!
Baby teraz ked to čítam co som chcela urobit:(((( mam 2.5 mesačnu dcerku a je pre mňa cely život.. ona mi zmenila život o 180stupnov, a ak toto číta niekto kto práve trpí takou depresiou akú som mala ja ozvi sa mi!!!! Určite ti pomôžem a nenechávaj to tak!!!!!!!!!!! Mne pomohli silné antidepresiva, mala som nejaké hormony zvýšené hladiny a robili sarapatu
❤️❤️❤️❤️
clovek keď vidí to malé stvorenie ako je odkázané len na mna💜🍀
ahoj, tesim sa z teba, aj z babatka. je to super, ze si prekonala to co ta trapilo. zelam, vela zdravicka a nech sa uz mate iba dobre.
😭 to je smutne a pekne zaroven...tento prispevok je jedno velke poucenie pre vsetkych co najprv odsudia. Aj mne to pripomina aby som sa pozerala na druhych pozitivne napriek tomu ako sa kto nevysvetlitelne sprava. Nikdy nevieme cim si kto prave prechadza. A velmi sa tesim autorka, ze si to takto zvladla, lebo nie kazdy sa na tie antidepresiva da.

Potrat v takom vysokom štádiu tehotenstva určite nie.Vynos ho a nahlas utajení pôrod.Pomozes rodine ktorá nad potratom dieťaťa nerozmýšľa .Kebyže by to bolo také jednoduché tak to dieťa si hneď berem aj ja k sebe domov