Skúsenosti s prvou menštruáciou po zamĺknutom potrate?
ahojte snazilky, pred 5 tyzdnami (5.10) som mala v 12 tyzdni zamlknuty potrat a dodnes som este nedostala menstruaciu. Za ako dhlo sa normalne dostavi prve krvacanie? Ake ste mali vy skusenosti?. dakujem
no ja cesky rozumiem relativne ok. len niektore slova/vyrazi nezvladam ked ich pocujem prvykrat 😉
Ale do ciech chodim casto, takze trenujem 😀
bay presne tak a kdy se muzes zacit snazit???
netusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. este stale cakam na prvu ms. 😠
my slovenky rozumiene cestine asi lepsie preto,lebo pozerame uz 100 rokov novu a primu 😉 ,aj teraz sledujeme velmi krehke vztahy 😎
bay no a za jak dlouho by to melo byt???
dior no tedak vidim ze se sledujem navzajem.
Já mám slovenštinu hrozně ráda - krásný jazyk. Te\ď se tady s vámi pocvičím, protože v létě snad vyrazíme na Slovensko na dovču 🙂
adajar 😉
no dovča-to sa mi tak paci,to pouzivam 😀
Holky, loučím se, dobrou noc 🙂
aj ja sa lucim,dobru nocku 😵 😵 😵
dior dobrou noc.
Adajar pred siedmimi dnami 😀
Clovek s odskoci umyt hlavu aby nevyzeral uplne ako pubertak a tu uz vsetky idu hajat ☹
bay neboj ja tu jsem no.
som rada 😉
bay a jak se dneska mas???
nic moc. rano o tretej som sa zobudila na to ze ma boli hrdlo a skoro nedycham, takze dnes sa presuvam z postele na gauc a pijem litre caju a uz som sa urcite niekolko nasobne predavkovala vitaminmi 😅
Ale hodne sa to v priebehu dna zlepsilo 😵
Ty robis alebo studujes?
caute, ak jsme zpátky - slovenčinu miluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ted z český odešla ta reportérka, co dělala zprávy ze slovenska - prej je těhu....jo a když jsme u toho - pro vaši slovenskou telku podle bulváru delá ta manželka Révaije.. 🙂
bay ja se ted flakam doma a pak se vratim do prace a ty???
kapunka no ahojky 😀
jo Tatry byly Tatry...Krkonoše mě ta moc nebaví... 😒
No je to jednoducho krasny a lubezny jazyk 😀
Hmmm. To neviem ☹ ja bulvar nesledujem 😉
tak to ja jsme šla do práce tři dny po operaci...po lapa..chodila jsme jak stará babka 😎
ja este nerobim. tento rok koncim skolu.
kapunka me nechal az do 24. dubna.
bay a jakou delas skolu???
to já taky ne,,ale abai jo 🙂 🙂 🙂 miluje Gotta, langmajera a pejhcala a Révaie a Rychlýho a tak...tak to čteme všichni, když už je to doma...
a co studuješ?
teda babi jo..už mi to nepíše..
ja som mohla dostat PN na 2 tyzdne, ale kedze netreba..tak som doma stale 😀
prirodovedecka fakulta - environmentalistika

bay ale aspon se navzajem naucime ten jazyk vnimat ja se treba casto koukam na Markyzu abych aspon neco pochytila, ale ne vsechno-