Som tehotná: Ako zvládnuť nečakané zmeny vo vzťahu?
Ahojte mamičky,
píšem sem, lebo som úplne bezradná a potrebujem nestranný pohľad. Som slobodná mama dvoch detí, 4 roky som bola sama. Po dlhom čase, po tych 4 rokoch, som si pustila do života muža. Poznali sme sa rok, 5 mesiacov sme spolu bývali aj s deťmi. Mali sme bežné nezhody, ale vždy sme ich vedeli vyriešiť
Obaja sme túžili po dieťati. On dieťa nemá a veľmi ho chcel. Snažili sme sa.
Pred pár dňami sme mali hlúpy konflikt kvôli banalite. Zbalil sa a odišiel. Na druhý deň som zistila, že som tehotná. Poslala som mu testy. Najprv reagoval tak, že sa chce postaviť ako chlap, byť rodina, že ma miluje, pýtal sa, ako sa cítim, či to bude chlapec alebo dievča.
A potom doslova o hodinu neskôr dnes úplný obrat. Že je koniec. Že mám ísť na potrat. Že sme skončili.
Nechápem, ako sa môže človek zmeniť z hodiny na hodinu bez vysvetlenia. Som v šoku. Potrat pre mňa neprichádza do úvahy, ale bojím sa, ako zvládnem tri deti sama.
Prosím vás, stretli ste sa s takýmto správaním? Je to strach? Manipulácia? Alebo som len slepá? Čo by ste robili na mojom mieste?
@abbey1 znova sa pytam, ci je nejaka prirucna kedy sa kto ku komu ma stahovat, kedy sa ma vydat, kedy ma mat deti a ci su skutocne zarukou niecoho...
@krasneleto Ty nevieš zodpovedne žiť bez príručky?
@anonym_autor Najprv poznamka k zenam, ktore to tu komentovali. Normalne dno. Budem mať
sprosty slovnik ale dopici ake ste odbornicky. By som Vas chcela vidiet ake ste bez viny a svate vsetky. Ci ste neurobili nijaku chybu, ktora Vas dodrbala. Ci ste nedufali, ze nieco dobre dopadlo a ono to klaklo ako domcek z karat. Otrasne reakcie. Vacsinu z Vas by som ako kamaratku ani za milion nechcela. Ano autorka sa pytala, chcela pocut nazor ale troska empatie. Kopnut si do niekoho kto to ma na hovno a je mu zle? Zeny k zenam toto? Hnus. Autorke drzim palce nech sa akokolvek rozhodne. Nikdy nie je neskoro zacat novy zivot. Aj keby si babo nechate su moznosti ako si zarobit aj na internete. Nie vzdy plati cim je vacsi dom a ludia bohatsi tym su automaticky aj stastnejsi. Stale on ako otec dietata bude povinny platit vyzivne. Vzdy budete moct dat navrh na zvysenie vyzivneho ked sa u vas zmenia pomery. Nebude to len, ze urobil som si a postarajte sa..
@anonym_autor Najprv poznamka k zenam, ktore to tu komentovali. Normalne dno. Budem mať
sprosty slovnik ale dopici ake ste odbornicky. By som Vas chcela vidiet ake ste bez viny a svate vsetky. Ci ste neurobili nijaku chybu, ktora Vas dodrbala. Ci ste nedufali, ze nieco dobre dopadlo a ono to klaklo ako domcek z karat. Otrasne reakcie. Vacsinu z Vas by som ako kamaratku ani za milion nechcela. Ano autorka sa pytala, chcela pocut nazor ale troska empatie. Kopnut si do niekoho kto to ma na hovno a je mu zle? Zeny k zenam toto? Hnus. Autorke drzim palce nech sa akokolvek rozhodne. Nikdy nie je neskoro zacat novy zivot. Aj keby si babo nechate su moznosti ako si zarobit aj na internete. Nie vzdy plati cim je vacsi dom a ludia bohatsi tym su automaticky aj stastnejsi. Stale on ako otec dietata bude povinny platit vyzivne. Vzdy budete moct dat navrh na zvysenie vyzivneho ked sa u vas zmenia pomery. Nebude to len, ze urobil som si a postarajte sa..
@anonym_3ccea3 vulgarne dno si akurat ty
@anonym_3ccea3 vulgarne dno si akurat ty
@anonym_9c74db hahahahahhaha

@anonym_d758ab nepíšeš, len si viackrát písala o 3 rokoch. A pritom môže ísť po polroku do práce...
@any_soj tak isto som napísala, že môže ísť po materskej do práce. Neviem si to ale ani trošku predstaviť pokiaľ nemá rodinu, ktorá jej bude pomáhať.