(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
v knižke kvázi pre deti je anomália - vynikajúci študent matematiky - jeho mozgové tkanivo mal stlačené do zhruba milimetrovej vrstvy tesne pod lebečnou stenou. Priestor bol vyplnený vodou.... Aký je ten mozog úžasný.... dokáže spracovávať rôzne info aj za takýchto podmienok. Aj info od vakcín....
V decembri 2017 boli Klinikou infektológie a geografickej medicíny v Bratislave hlásené Regionálnemu úradu verejného zdravotníctva Bratislava hlavné mesto so sídlom v Bratislave (RÚVZ Bratislava) 2 laboratórne potvrdené ochorenia na osýpky u 39 ročného pacienta a 35 ročného pacienta z Bratislavy. Pacienti boli prijatí pre horúčnaté ochorenie s vyrážkami.
Dalšie dieťatko zomrelo v dosledku ochorenia, ktoré tu už vobec nemalo byť podla antivax aktivistov, pretože máme hygienu a vitamíny. Rodičia opeť prosia iných nech si zaočkuju deti, napíše antivax komunita, že su farma shills ako vždy. ach jaj.
Pre osviezenie pamate:
Výskyt spalniček v Ústí nad Labem
V únoru 2014 se objevil a ještě probíhá hromadný výskyt onemocnění spalničkami ve městě Ústí nad Labem. Onemocnění postihuje převážně mladší dospělé osoby, mezi nemocnými převažují osoby ve věku 34 - 45 let. V minulosti byly tyto osoby očkovány pouze jednou dávkou očkovací látky proti spalničkám, a to je jednou z příčin, proč onemocněly.
Kompletna sprava (spolu bolo 305 nakazenych
@peter952 ved ked máš dokazy, že očkovanie je skodlive, sem s tým, nemáš, len bubáčiš strašpitlov, bezpečnosť a učinnosť očkovanie je dokázaná vedecky. studie som ti dala, troluješ nič viac.
nie nepochopil, ja som si prečítala začo odškodnuju deti a nie su to veci, ktoré tvrdíš ty a iní antivax aktivisti a preto budem očkovať, až ked antivax zdovodní svoje výhrady, lebo ja svoje dieťa, seba ani mne milovaných ludí a dokonca ani lahostajných kvoli hluposti alebo nejakému bludnemu sektárskemu presvedčeniu, že treba umierať, smrti nevystavím.
@peter952 s tebou to je ako so senilným dedkom, stále dokola to iste, si sa zacyklil alebo strácaš pamäť alebo neviem čo je s tebou. fakt je to otravne a hikoho to nebaví.
https://www.hrsa.gov/sites/default/files/vaccin...
a štastie mi nemusíš želať, mne stačí k okčovaniu zdravý rozum, stastie budu potrebovať tie deti, čo pojdu do epidemii bez protilátok, pekný den prajem.
@lauritka ja som nikde nenapísala a ani si nemyslím, a ani to netvrdím, že KS je všeliek, určite nie. No pomáha v bakteriálnych, vírusových a plesňových chorobách, kde už ATB nie a až do úplného vyliečenia, bez toho, že by sa choroba opäť vrátila, tak ako pri ATB, kt. sa užívajú potom stále dookola a silnejšie, takže neprekrúcaj moje slová a nevysvetľuj si podľa seba, ďakujem.
( len na margo : ľudia sa KS aj boja, lebo je to kov, no nevedia, čo robí a ako sa v tele správa, síce o ňom vedia, no radšej aj tak siahnu po ATB. )
@bmuller "striebro je kov tak ci tak, len koloidna forma znamena nadrobno rozomlete v roztoku... vonkajsie pouzitie - ok, vnutorne este tak pri nejakej infekcii. rozhodne nie preventivne kazdodenne uzivanie. logicky - striebro nema v tele nejaku vyznamnu ulohu ako vitaminy ci "bezne" mineraly, takze neustale ho umelo dodavat "preventivne" nedava velky zmysel. " - BLUDY. Koloidné striebro sa nevyrába rozomletím, ale elektrolýzou, ak Ti to z fyziky niečo hovorí. Nedáva zmysel preventívne užívanie ? Určite áno, jednak zvyšuje imunitu a jednak, ak sa užíva v čase chorôb okolo nás, tak máme veľkú šancu, že tiež neochorieme pri užívaní 1 denne nalačno 10 ppm 10 ml.
Nie je dobré ho pridávať do vody, lebo stráca účinok, takže určite ho nedávajú kozmonautom do vody a tú by mali potom piť, nie.....hovorím , píšeš bludy, najprv si prečítaj a potom píš a nepýtaj sa stále dookola, kde píšeš bludy, to načo robíš?
@libawet dviham klobuk pred odbornym vykladom a dakujem zan.
dakujem aj za rady, co mam a nemam robit.
az na strasny omyl, ktoreho som sa dopustila pri charakterizacii vyroby koloidneho striebra, trvam na svojich predoslych tvrdeniach - striebro zvonku, vnutorne mozno pri akutnej infekcii, a inak nie je esencialny prvok, ktory do organizmu treba dodavat vnutorne v domneni preventivnych ucinkov.
https://www.slovenskypacient.sk/koloidne-strieb...
ps. kedze ucinkom striebra je nicenie mikrobov ("pomáha v bakteriálnych, vírusových a plesňových chorobách, kde už ATB nie"), ked nemas infekciu = pritomnost mikrobov v organizme, tak naco ho uzivat preventivne? akurat mi z toho vychadza, ze moze znicit bakterie crevnej mikroflory.
ps2. a pouzitie u kozmonautov? tu je link zo samotnej NASA, ked uz ja trepem...
https://www.nasa.gov/mission_pages/station/rese...
On station, silver is used as a biocidal agent based on its antimicrobial properties in the potable water system (!!!) Recent studies have shown the possible toxicity of colloidal silver to humans, including crew members aboard the ISS....
Tak sme sa dozvedeli,ze chori na osypky boli očkovaní, ale nejakou nestabilnou vakcínou,ktorymi sa ockovalo v minulosti. Cize, "sup-sup" vsetci sa dať očkovať tymi "stabilnymi".

@prevenar hlavne, že si rozumieme 🙂