Ako dlho ste rodili?
Ahojte, ako dlho ste rodili? 😊 Kedy ste išli do nemocnice a ako ste vedeli, že už je čas?
Prvú dcéru 13 hodín, druhu od 21:10 do 22:50.
Prvé dieťa kontrakcie silné začali vo štvrtok okolo 23. a porodila som v sobotu na obed.Masaker, strašne pomaly som sa otvárala.Druhe len 10hod.
@cakambabatko prvy bol von do polhodinky od prvej kontrakcie (prisla som do nemocnice s ocakavnim dlheho porodu, rodila som 5 minut po prichode do nemocnice). Druha 2 hodiny od prvej kontrakcie.
12 hodín od začiatku odtekania plodovej vody, ale s oxytocínom
@cakambabatko
Kontrakcie som zacala mat o pol druhej rano,do nemocnice som isla rano o 5.00 a plodovu vodu mi prepichli a rodila som o 17.15. Obe deti rovnako ....jedno 17.25 druhe 17.15 len pat rokov rozdiel....
Prvý syn ( vyvolavacka) dali mi ju o 9 ráno... Okolo 12 hodine začali šialene kontrakcie a o 14:25 sa malý narodil... Druhá dcéra okolo polnoci som sa zobudila na bolesti, dala som si sprchu po ktorej bolesti neprechadzali ale neboli pravidelne a keďže som sa po dvoch týždňoch vrátila z nemocnice tak som si začala baliť tašku okolo 1-2 hod. Ráno plus som si stopovala čas medzi bolesťami. Okolo 5 som sa rozhodla ze je čas vyraziť keďže mi museli podať infuzku za pozitívneho streptokoka.... Prišla som na príjem o 6 vyšetrili, dali infuzku, pichli vodu a o 8:12 mala na svete
@cakambabatko o 7:00 prvé pobolievanie brucha, o 9:30 kontrakcie každé 4 minúty, odtok hlienovej zátky a o 10:00 príchod do nemocnice. O 10:50 dcéra na svete. Vodu mi prepichol lekár.
@cakambabatko prvé dieťa - nevedela som. Kontrakcie som mala celý deň, ale myslela som, že to budú asi tí poslíčkovia, lebo veď kontrakcie musia bolieť ako prasa, nie? Došli sme v poslednej chvíli, na naliehanie manžela, do hodiny som porodila. Druhý - išla som do pôrodnice, keď mi praskla plodová voda. Nič ma vtedy ešte nebolelo, ale nevedela som, čo mám robiť, tak som išla s tým, že prinajhoršom ma pošlú domov. Ale už ma nepustili a v tú noc som aj porodila.
Rodila som trikrát a ista som si nebola veru nikdy 🤔😅 prveho mi vyvolali po týždni, takže to som uz bola hospitalizovaná a od podania čipku prebehol porod do 14 hod, hrozne bolestivý a ťažký. Druhého som sla rodit do hodinu vzdialenej porodnce, kde nevyvolavaju tak skoro, narodil sa tri dni po termíne a isla som po celej noci kontrakcii, ked boli kontrakcie každých 5 minut, ale pri prijme som bola len na tri cm a kontrakcie mi úplne prestali... Nakoniec sa ale všetko rozbehlo po odtoku plodovky, začali silne kontrakcie a do troch hodín bol krásny porod. Pri tretom som bola odhodlana ist az na poslednú chvíľu a nestravit v pôrodnici vela času... No rodila som mesiac 🙈 cely mesiac som mala bolestivé kontrakcie (nie poslickov) kazdu noc a myslela som, ze je to ono, ze si len chvíľu počkám, kym zosilneju...a ony nikdy nezosilneli. Nakoniec som s takymi kontrakciami sla ai na poradnu, mali hodnoty okolo 60 na monitore, aj boli pravidelne, ale poslali ma domov. Tam mi praskla voda, na to sme sli do porodnice, ale kontrakcia slabé. Pomaly sa to ale rozbehlo a narodil sa do 9 hodín od odtoku vody.
Prva dcera vecer zacali slabe kontrakcie myslela som ze poslickovia na druhy den okolo 13:00 uz zacali silnejsie o 14:30 som dosla do nemocnici s tym ze ma pozrel doktor rovno prepichol vodu a mala bola 15:55von.
Druhy syn sla som na poradnu a tam mi povedali ze ostavam, ze som otvorena na 4, nic mi nebolo, 17:15 bol von, a posledny o 8 rano zacala voda odtekat dosla som o 15:30, maly bol von 04:32.
@cakambabatko Ahoj, pri dcérke som mala kontrakcie skoro dva dni. Do nemocnice sme šli okolo pol noci, kde ma veľmi milá sestrička skoro vysmiala, keď som povedala, že mám kontrakcie do krížov. Primárka ma prezrela a bola som na 3 až 4 cm. Nechali si ma tam a o deviatej ráno som porodila. Pri synovi mi začali kontrakcie okolo tretej ráno, o piatej som už celkom dosť fucala (zase kontrakcie len do krížov) tak sme išli do nemocnice a 9:20 bol na svete.
Všetky tri pôrody u mňa začali krvácaním. Prvá: o 22.00 krvácanie, odchod do nemocnice, o 4.00 bola na svete. Druhý: o 9.00 krvácanie, nemocnica, poslali ma domov, ale vravela som im, že budem určite o pár hodín rodiť, porodila som o 22.43. Tretia: o 12.00 krvácanie, odkladala som odchod do nemocnice, manžel už bol nervózny, tak o 14. do pôrodnice, vraj to ešte na pôrod nevyzerá… zase vravím, že budem o pár hodín rodiť. O 22.22 bola dcéra na svete.
1.dieťa - od prvých kontrakcií cca 14,5 hodiny, z toho v pôrodnici iba 1,5 hodiny
2.dieťa - od prvých kontrakcií cca 3,5-4 hodiny, z toho v pôrodnici len hodinka
Pri všetkých 3 deťoch do 2hodin porododene 😂prvý prišli sme 6.30 do pôrodnice 6.57 bol na svete,pri druhom do pôrodnice 6.00 o 7.53 sa narodil a malinká o 19.00 do pôrodnice a 20.22 sa narodila😉ja som mala všetky pôrody bez kontrakcií do pôrodnice som išla za každým s bolesťami krížov.
@cakambabatko 1.30 praskla voda, okolo 3 som prišla do nemocnice(cestou mi začali slabe
kontrakcie) o 7 mala na svete
dlho... okolo polnoci praskla voda, o 18:20 som sa este pozerala na hodiny... kedy zistili ze malemu klesaju ozvy a uz to nabralo rychly spad ;)
Začala som krvácať tak sme šli do nemocnice, bez bolesti nič sa nedialo. Po vyšetrení Dr zhodnotila ze otvorená na 8 ci 9 cm ideme rodiť. Pichli vodu a o 10 min bola malá na svete. Takže na prvorodicku som si luxusnejši pôrod ani nemohla želať
@cakambabatko prvorodička, o 5:20 praskla voda a o 10 bol malý na svete 🙂
@cakambabatko
1.syn 3.00 praskla voda, kým som sa osprchovala začali kontrakcie, cca 5.00 v nemocnici, 9.30 syn na svete.
2. Syn štvrtok cca 4.00 praskla voda, cca 6.00 v nemocnici, po 2 dňoch vyvolávacka, v nedeľu o 17.05 syn na svete. Ale tu musím podotknúť že mi Nenastúpili kontrakcie a ze syn sa narodil o mesiac skor
@cakambabatko prvy pôrod 10 hodín, druhý pôrod 6 hodín , tretí pôrod 3 hodiny
@cakambabatko voda odisla o1,35 cca , umyla som sa, poriadne pedantne oholila,dobalila a pomaly sla do nemocnice... po vyvolavackach prisli kontrakcie po18 a malysa narodil 23,32😁treba podotknut ze prvy porod ...
voda mi praskla v noci 2:14h, hned zacali aj slabe kontrakcie a mala sa narodila az 23:30h 😪 mala som bolesti 21 hodin 👌😀 bolo to hrozne..ale stalo to zato urcite ❤
@denden77 presne rovnako ako ja 🙂 22.00 odtiekla voda a hneď kontrakcia č.1 a pôrod 4:50
@cakambabatko pri 1 -20 minut od prepichnutia plodovej vody...pri 2- 25 minut a 3 sa narodil doma keďže som nestihla dojst do pôrodnice 5 minut od bytu
@cakambabatko prvu dceru - v piatok vecer mi praskla voda a v pondelok rano o 5 som ju porodila..cely ten cas kontrakcie..pri synovi do 8 hodin od prvej kontrakcie a naposledy v 39.rokoch to.bolo najrychlejsie..voda mi praskla o 13,00...asi o 16,00 som bola v nemoc. A o 18,00 som dostala kontrakcie a o 2 hodky bola na svete.
Po 24h a 2 vyvolavackach s nasilnym prepichnutim plodovej vody
prvy porod kontrakcie 36 hod (po 32 hod odtiekla voda a za 4 hodiny potom som porodila) druhy porod mi najskor odtiekla voda, nabehli kontrakcie a do 2,5 hodiny bola mala na svete
@cakambabatko 4:45 mi začali doma 4 minútové kontrakcie a malý sa narodil po ôsmich hodinách od tých prvých kontrakcii
S malou bol o dosť iný priebeh . Pôrod bol vyvolávany - nikdy viac
Prvý pôrod od pravidelných kontrakcií po vytlačenie 10 hodín, druhý pôrod od pravidelných kontrakcií po vytlačenie 7 hodín, tretí pôrod od pravidelných kontrakcií po vytlačenie 1hodina 😂🤪. Pri prvom som stresovala, šla do nemocky hneď pri prvom náznaku pravidlných kontrakcií, spätne to hodnotím ako príliš skoro … ale tak prvorodička. Pri druhom som šla keď som mala kontrakcie každé 4minúty. Pri treťom som mala furt čas, šla som keď som už mala tlaky na konečník, som to nejak neodhadla 🤪, z domu 21.30 a malá sa narodila 21.54. Veľa nechýbalo, dám to na Pociskovú a porodím v aute 😂😂😂. Ale pri tom treťom sme sa strašne nasmiali 💪.

Kontrakcie začali okolo 5 ráno, o 6 som bola v nemocnici a 10:20 sa narodil syn.