Čo by ste povedali, keby bola vaša 13-ročná dcéra tehotná?
asi by som povedala niečo sama seba.....kde som urobila chybu?
Asi si ju nemala púšťať na tú chatu.
@nnnnnnn1115566 hm, málo informácií. Koľko rokov má budúci otec ?
Ze si zlyhala ako matka....ale hlavne ze toto je vymyslená téma
Chata s dvoma kamošmi , čo ? 🙈
@maca1984 presne 😅😅
Tak hadam bola predtym poucena od matky. A teda, isla by som cestou zakona. Vysetrenie, oznamenie... Atd.
@nnnnnnn1115566 asi by som vyfľaskala najprv seba, potom ju a za vlasy ju dotiahla za otcom dieťaťa. Smer polícia.
Komu? Jej? Ze co chce s tym teraz robit.
Komu? Sebe? Dcére? Tomu, kto mal sex s dieťaťom pod zákonom?
@mamamasama ten,alebo tí,majú tiež 13
Mama ta na tu chatu nakoniec pustila a teraz pruser? No najvyssi cas jej tehotenstvo oznamit, este sa s tym da nieco riesit
tak snad sa to nestane,ale keby ano hold tak to spolu neako dame... nebude prva a ani posledna ... ale snad s nou mam a budem mat stale taky vztah,ze sa mi zdovery skor ako bude robit deti
Hlavne to netaj, až neprešvihneš 12 týždeň tehotenstva, do kedy je legálne prerušenie tehotenstva.
Tak čo už, bola by som mladá babka 😄
13 ročna tehotna je trestný čin ináč.Ako zabava že sa nudim dobre ak realita tak niekto tu bude mať veľky problém.
Najskôr by som odpadla a keby som sa prebrala, tak by som sa vyfackala,kde som urobila chybu a potom sa opýtala,kto je otec a išla na políciu....lebo ten chalan sa dopustil trestného činu s maloletou
Choď sa učiť.prazdniny už skončili
Ak je to druhé decko tiež 13 ročné nestal sa trestný čin.
@janinah kukni autorkin profil. Toto bude asi realita.
@maca1984
@klarissa25
Baby aká chata ? Neviete ako nájdem tú tému ?
@nnnnnnn1115566 ries to co najskor s matkou, nech nie je neskoro na potrat
@januska12323 a kto bude teda zodpovedný za trtkanus dvoch maloletých?
@vyrovnanaosoba kto je zodpovedný za trtkanie maloletých v osadách?
A je tehotna ? Mate to potvrdene ? Otec dietata ? Kolko rokov ma ? Viete kto to vobec je, kedze chata s 2 kamosmi ? Neviem, ci by som velmi hovorila. Asi by ma kleplo. No a potom by som sa pozrela na seba, kde som urobila chybu. A ono tych moznosti moc ani nie je. Pytas sa ako buduca babka alebo buduca mama ? Na profile si sa pytala ako mama dcery 13. Ale ak nahodou si ta dcera tak neotalaj. A povedz to rovno. Nech sa to potvrdi/ vyvrati a viete riesit co dalej
@rozculena no hádam niekto áno. Mňa nezaujíma množenie v osadách, kde brat so sestrou, mama so synom atď. Mňa zaujíma kto je zodpovedný, keď pustím svojho 13rocnejo syna na chatu a tam sa odtrhnúť z reťaze tak, že urobí nejakej spoluziacke decko. Mňa by asi zobrali. Lebo by som bud bola ako zákonný zástupca zodpovedná že som ho pustila bez doprovodu a za ďalšie by niekto musel niest aj následky za to nenarodené.
@nnnnnnn1115566 Budeš to mať dievča v živote náročné. Ale tak no, treba prebrať zodpovednosť - aj ten chalan.
No tak do 12. tyzdna si podla datumu predchadzajucej temy potrat uz asi nestihla...
Tak anonymny porod, adopcia, kedze v 13ke sa o dieta nedokazes postarat ani financne ani mentalne
@maranta_leuconeura ako vies kedy bola na tej chate? Datum tam nepise

@nnnnnnn1115566 pyta sa dcera ci mama?