Ako prijať rozvedenú priateľku svojho syna?
Ahojte kočky, čo by ste robili naojom mieste keny ste sa dozvedeli že váš jediný - dospelý 30 ročný syn- má za priateĺku rozvedenú pani s dvomi deťmi - 11 a 6 roč. Ja viem, nie je to žiadna hroza, ale takto som si jeho budúcnosť nepredstavovala, vobec nie som s tým stotožnená ale nechcem stratiť syna. Ani nečakám rady, možno vaše skúsenosti - ja to nechám na neho ale aj tak... óch. Dik žienky
@mvis chcela si skúsenosti iných , tak som ti ju napísala, nič viac. Presne o to si tu žiadala ak sa nemýlim , však ?
@pralinka25 ja mam pocit, ze mozno sa to bud teraz dozvedela od syna, ze aku pani si nasiel....a ma z toho sok a preto je tak podrzadena....a este sama nevie ako spracovat tuto informaciu...alebo sa so synom pohadala a ma v sebe este ten hnev...
@pralinka25 presne si to pochopila - ved to je už výslovne nenávisť co k tej žene citi...q môže to obalit aj do cokolady
@lubkavargova1 je to dost mozne veru. ale aj tak mi je normalne z toho smutno. ziadna si tu taketo spravanie nezasluzila. a aj ked je podrazdena sklamana nasrana ako dospela osoba by sa mala vediet ovladat. navyse v pisomnom prejave. jedna vec je ked nieco cloveku vyleti z ust ale kym nieco napise moze si to premysliet.
Pozor na takého odsudzujúce myšlienky, lebo také veci sa zvyknú vracať. Možno za 10 rokov bude tvoj syn rozvedený otecko s 2 deťmi a bude chciet mať ďalší vzťah s nejakou fajn ženou bez deti a jej matka bude robiť to, čo ty. Nič nerobis? Ver mi, on to bude citit, ako to vnímaš
@pralinka25 nuz pozname len zlomok celej situacie....tak evidentne ako kazdy rodic mali nejaku predstavu, ze stastne zenaty, vnucata....len mna by naozaj zaujimala situacia, ako to je, ci syn zije este u nich, alebo sam...potom im moze byt suma-fuk ako randi mladez...vsak normalne ich pozvat na obed, alebo sobotu na nejaky kolacik, kavu a hotovo....aj ja som domov vzala mojho mamine predstavit a hotovo...raz sa aj tak musia stretnut zoci-voci...a mozno pan otecko ten velky zasadovy krestan bude nakoniec najlepsi dedko na svete...mozno nie...nevieme to dopredu...
podľa jej komentárov začínam pochybovať,že to je skutočné,možno si tu len robí nejaký výskum alebo to bude zas nejaký článok do nejakého plátku
@mvis ako? Prosím ťa, môžeš si nechať pre seba také vyjadrovanie aké tu predvádzas? Nič som ti neadreovala,tak nechápem. Ako dá sa z časti pochopiť,že si zvyknutá na takúto komunikáciu,ale aj tak... Skús sa ovládať,dobre?
Neviete čo stihla napísať?
@maciatkolulu kde vy vsetky zienky na tieto komenty chodite? Sranda to bola. Každa svokra- akákoĺvek - zmija!!!
@mvis no veru nie, len urobila som si už obraz na základe odpovedí, ktoré tu zazneli. Keby mal syn 16 rokov, neukončené vzdelanie a pod., tak by som to chápala, ale takto nerozumiem, pardón.
@mvis veľmi by ma to mrzelo a áno, aj by mi to vadilo. Zrejme by som s tým ale veľa nenarobila. Jeho život.
@mvis keby si mala rozvedenu dceru s 2detmi tak by si ruky,nohy bozkala tomu mladencovi co by ju chcel 😃
@denithestrange1993 preboha ženy ale kde vy ste prišli v tejto diskusii na to ,že ja tú ženu nenávidím, že ju nemám rada a že ju idem zaškrtiť. Pritom ja ju akceptujem a len som chcela vedieť názory tých čo to tak raz mali. Ale toto tu naozaj nevymyslíš.
@mvis ja nepisem,ze ju nenavidis,ale skus si to prebrat z druhej strany. Mat v dnesnej dobe nevlastne deti je nieco normalne.
@mvis aspon vies, ze moze mat deti a da ti vnuca. Ja mam dvoch chalanov, jeden je moj biologicky a jeden je mužov. Svokra s rodinou ma prijala uplne super a aj nojho syna, moja rodina ho prijala uplne super a aj jeho syna. Vsetci sa navštevujete, oslavujeme a neriešime, kto je koho. Neviem kolko je s nou tvoj syn ale ked ju spoznas, tak zistis, ze je to super zena pre tvojho syna. Mala by si ich spoznať a zavolat ich niekedy k tebe na obed. Darmo sa budes s tym trapit, nepoznas jej osud.
@mvis si neskutočne vzťahovačna. Ženy ti tu píšu skúsenosti a cenné rady. A ty ich jednou vetou vypoklonkujes.
Tak chces vypočuť? Počuť názor? Osobnú skúsenosť? Vybit zlosť? Polutovať?
Nasmeruj nás ako máme reagovať na tvoj príspevok?
@maciatkolulu a kto hovoril o sexe? snáď nemas predstavu o 30rocnych panicoch na každom kroku?
sex by som neprežívala tak ako svadbu, prve babatko na ceste. prvýkrát ist na ultrazvuk s mužom, dozvedieť sa pohlavie….
@kristinka92 ale snáď to rieši daný muž,či ako? Mamička? Ta si snáď prežila podľa seba a to svoje .... A ver tomu,že nie každý muž to tak prežíva. 🤣 Ani svadbu,ani prvý utz,kde mimochodom vidieť akurát tak škvrnu, pohlavie atď.... A keď muž miluje ženu,tak je mu fuk,či to prežíva dotyčná žena 3x,či kolky,snáď to bude on prežívať prvý x,tu svadbu,ten utz,to pohlavie. Ako pardon,nerozumiem.
@mvis treba to skúsiť zobrať z druhej strany. Ozaj môžete byť na syna hrdá. Chce to veľké srdce aby dokázal prijať v podstate cudzie deti. Moja teta sa rozviedla, manžel ju podvádza, potom si našla druhého on sa o jej deti staral ako o vlastné sú spolu doteraz. On im otcom bol. A stále je a už aj dedkom.
@mvis necitala som rady,je ich vela.chapem,ze ta tato situacia zarmutila.mat vztah so zenou,ktora ma zavezky je narocne.syn je este mlady a vybral si zenu z detmi.tazka situacia pre rodicov,no je tu jedno aaaale.je dospely,zodpovedny sam za svoj zivot,svoje rozhodnutia.je len na vas ako sa k tomu postavite a aky postoj zaujmete.to ze si vybral za priatelku matku 2 deti,nemusi znamenat,ze jeho zivot bude zly.ako matka mu mozes dohovorit,vyjadrit svoj nazor a upozornit ho v akom vztahu je.ze je to zodpovednost a ta matka ma svoje povinnosti.to nie je vztah kde dvaja zacnu od nuly.je len na tebe ci tu zenu a tie deti dokazes prijat.pokial ich nepoznas tazko zistis aka je ta zena.mozno ta prekvapi,zeny ktore ostali same z detmi zrejme nemali lahky zivot.kym ju nespoznas tazko si urobis zaver.moja rada by bola spravat sa k nej uctivo,neodsudzovat a skusit pochopit.to ze ma deti neznamena ze jedneho dna by nemohli maf dalsie,vase vnuca.no je to buducnost ktoru nikto netusi aka buee.moze sa stat ze vztah nevijde.je to len na tebe aky postoj zaujmes.n ojedno maj na pameti.deti za to nemozu
Proste si zvyknes.Podpor ho a bud dobrou svokrou a laskavou skorobabkou.To je tvoja uloha.Nic ine.
Mudra zena pochopi,ze v takejto situacii akykolvek nesuhlas,tlak,odmeranost,odstup,tiche odsudzovanie sa otoci proti tebe.Chces byt sucastou ich zivota,ci nie?Vezmi rozum do hrste.

@mvis ked tak citam tvoje odpovede, tak naozaj netusim co si vlastne chcela citat, lebo kazdu jednu co ti odovedala len znegujes. Zacni sa spravat ako dospela, lebo tymto sposobom budes "milovana" svokra