icon

Ako sa zabaviť doma po práci, keď deti vyrástli?

emily7384
18. apr 2024

Ahojte, čo robíte doma,keď prídete z práce?,deti mám už odrastene (19,15),bývam v byte všetko mam nove, je to 2 izb.byt,upratané mam raz,dva chodím cvičiť 2x do týždňa, varenie,pečenie nieje pre mňa záťaž, milujem to,mam skvelú prácu.

emily7384
autor
18. apr 2024

@janage v turistickom klube som,ručné práce nič pre mňa:(

mabenn
18. apr 2024

@emily7384 to je ten paradox, ked clovek ma konecne klud, ktory si nevie uzit, lebo na neho nie je zvyknuty

pictbridge
18. apr 2024

@emily7384 ďaleko. Rožňava

dskjhfdlkdjhl
18. apr 2024

@emily7384 to je rozne, samozrejme nejaky cas venujem upratovaniu, vareniu, peceniu a zahrade. Ja mam pracu, v ktorej dost casto pokracujem doma, ale ked mam toto vsetko porobene, tak sa venujem napr. strikovaniu, sitiu a podobnym cinnostiam. Teraz mam v plane "pohrat sa" s jednou komodou, tak ju asi cez vikend v zahrade obrusim a potom ju natriem. Jednoducho este sa mi nestalo, ze by som si sadla na zadok a nudila sa. A to ja viem veci urobit velmi rychlo, takze to nie je tym, ze by mi praca dlho trvala.

reanda
18. apr 2024

@emily7384 co su hodinove zalezitosti? ist do kina? ci do divadla? ktore predstavenie ci film trva hodinu? plus cesta tam, cesta naspat, chystanie.. pripadne ist 'po' na drink s tym niekym, s kym tam idem.. hodinova zalezitost? zacinam mat pocit, ze si robot 😀 plus ak idem do divadla, tak mam z toho zazitok, ktory potom prezivam aj po navrate domov.. takze uz nepotrebujem nic robit.. odpocivam.. nenudim sa.. ty nedokazes len tak byt? musis mat vyplnenu kazdu sekundu dakou cinnostou, inak sa nudis? nie si nikdy ani unavena?

trojnasobnamama
18. apr 2024

@andrejka1974 aj moja spava od narodenia krasne.A je celkom kludna povaha tak uvidime čo sňou ta puberta urobí.😊

prasiatko30
18. apr 2024

Boze vsak je toho tolko co mozes rpbit a este ked tak skoro koncis - vsak si spln tvoje sny - nechcela si nieco studovat len tak pre radost? Jazyky? Nejaku vysku? Prihlas sa do nejakeho klubu - turisticky/atleticky pre veteranov/ gym/ bike/korcule/cestovatelsky/nauc sa pisat romany/ nauc sa po korejsky - fantazii sa medze nekladu

limoncino
18. apr 2024

Odkiaľ si? Som na Tom podobne 😂

bennn
18. apr 2024

kúp si andulky, hraj sa s nimi... choď na výlety, sedieť doma je sprostosť ľudí, čo žijú v nejakom tranze a nedokážu sa s odstupom zamyslieť len nasledujú stereotyp.

la_dolce_vita
18. apr 2024

Moje deti su uz prec z domu a ja si to uzivam. Chodim tiez cvicit, turistika alebo aspon prechadzka kazdy den, ked sa otepli, tak denne bicykel. Stale sa hybem a som vonku, ale to musis byt taky typ. Potom mam kamosky, casto sa stretavame. Do toho nejake tie pravidelne skraslovacie procedury ako nechty, kaderníčka apod. Ak som nahodou doma plus kazdy vecer citam knihy. Naozaj sa nenudim.. Mna by bavila aj zahrada alebo chata, ale nemam bohuzial.

nika523
18. apr 2024

Mám dospelého syna a nikdy sa nenudím, keď mám čas idem po obchodoch si niečo kúpiť, s kamarátkou na kávu, so psom na prechádzku, k mame... Dva krát do týždňa alebo keď niečo treba tak aj častejšie pomáham v útulku, cez víkend ideme s manželom niekde na výlet, večer k známym na návštevu alebo raz za čas niekde na pivo... Ja by som ešte viac času potrebovala aby som mohla robiť to čo chcem a čo má baví, nechápem ako sa môže niekto nudiť čo nemáš priateľov, známych, žiadne záľuby?

janage
18. apr 2024

@zuzinka888 tam, ale musí prejsť prípravou a musí to byť dlhodobé a pravidelné. Preto ľudí dosť dôkladne vyberajú. či majú predpoklady a čas dlhodobo.

emily7384
autor
18. apr 2024

@dskjhfdlkdjhl ja som v meste v byte,takže komoda tu nemám prečo prerábať, uvarim upečiem do hodiny to nieje pre mňa práca, milujem to.

emily7384
autor
18. apr 2024

@reanda mala som vkuse 5 dní dovolenku lebo som musela čerpať ešte starú, vieš ako som sa tešila do práce?

emily7384
autor
18. apr 2024

@nika523 priateľov mam,no vkuse nemajú čas,vraj robia v záhrade,nuž som v byte, cez týždeň ale je to nuda ,pár x do mesiaca idem.s kamarát.von no oni môžu tak na 2 hodiny lebo záhrada malé deti,žiadam známych s malými deťmi a otrokmi v záhrade.

emily7384
autor
18. apr 2024

Pravidelne chodím ku kadernikovi,každý mesiac vybavím si ho ešte ráno pred pracou🙂,nechty takisto cez obedy prestávku,kozmetika je už po práci raz do mesiaca.

buberova
18. apr 2024

Čítam si knihy, stále mám zoznam, ktoré mám ešte v pláne prečítať 🙂 to by som si nechala na čas keď je tma.. a kým sa je ešte vidno, chodia by som behávať alebo na bike. Seriózne kebyže sa úplne nudím by som si dala cieľ zabehnúť maratón.. to máš projekt asi aj na roky ak si úplný začiatočník.
A potom veľký žrút času a zábavy sú počítačové hry 🤣🤣

luccija
18. apr 2024

@emily7384 tak nakupuj a choď na nechty do práci🙂alebo sa daj na zoznamky a chodievaj na rande🙂športuj ešte viac.

alchemilkazltozelena
18. apr 2024

@emily7384 muža máš? Rodičov a súrodencov máš?

samoty
18. apr 2024

@emily7384 miesto toho,aby šiša o rodičov starala,zvlášť ak sa nudíš,sa nechas nimi ešte vyzivovat? Na staré kolená prizivnik?? No máš sa cim chváliť teda

dskjhfdlkdjhl
18. apr 2024

@emily7384 ale ved ja Ti nekazem nic prerabat. Pytala si sa, co konkretne robim, tak som Ti napisala. Jednoducho niektori ludia si vedia najst nieco, co ich bavi a nemaju cas sa nudit a niektori si zrejme nevedia. Inak, tiez som v meste, akurat teda v dome a vedela by som sa zabavit aj v byte, to totiz nie je o tom, kde zijes, ale ako zijes.

marcellka32
18. apr 2024

Nájdi si prácu, kde sa narobis ako kon a budeš rada, že si lahnes keď prídeš domov...napríklad vykladať tovar v Kauflande, skúsila som si...ver, že budeš rada, že cumis do blba a oddychujes

liliana8
18. apr 2024

@emily7384 ostala som na maleho sama...mozes mi prist pomoct, lebo ja neviem, co skor 😅

nika523
18. apr 2024

@emily7384 no tak ja mám práveže priateľov čo stále chcú chodiť niekde a navštevovať sa, volajú nás k nim a oni k nám chcú chodiť, pomáham zvieratám, toto ma napĺňa a dáva zmysel môjmu životu, na toto by som ešte viac času potrebovala... Skús nejakú dobrovoľnícku činnosť, pomáhať treba všade

prasiatko30
18. apr 2024

Si mala hned povedat, ze hladas napady na to co nemozes, nechces a nemas rada robit 😂😂😂🤪🤪

dobromila
18. apr 2024

@emily7384 kadernika vybavis pred pracou a koncis o 15., to Ťa strihá o 6:00?

andrejka1974
18. apr 2024

@emily7384 radi si zahráme spolu Playstation alebo na počítači alebo rada hra spoločenské hry Monopoly dostihy zólika

andrejka1974
18. apr 2024

@trojnasobnamama moja berie lieky bola agresívna a minulý rok v novembri sme museli dať ďalšie lieky puberta mala ťažký začiatok aj hormóny výkyvy ťažké a menštruáciu máva každý mesiac sedem dni od minulého leta vtedy mala len 11 rokov a bolo aj tak že som ju musela nechať doma celý týždeň čo nemohla byt v dss bola tam útočná na všetkých bolo to v novembri minulý rok od vtedy je v pohode

dskjhfdlkdjhl
18. apr 2024

@emily7384 Inak, Ty netravis cas so svojimi detmi? Lebo, napriek tomu, ze mam odrastene deti, tak napr. na vylety chodime cela rodina, obcas si zahrame spolocenske hry, jednoducho zijeme ako rodina.

beata_k
18. apr 2024

@emily7384 Najdi si hobby. Ake? To je na tebe. Jedno je vsak iste. Zivot ti ide pomedzi prsty a ty sa v nom nudis.