icon

Ako vás vytáčajú manželia?

janielikk
25. sep 2013

Prispejte svojou troškou, čím vás vie manžel vytočiť dozelena a s odstupom času sa na tom bavíte?

Môj má špecializáciu domáci vysávač. Keď je doma, je schopný vysávať aj 5 krát za deň a to nepreháňam, len preto, že "sa natrúsilo"
Raz som šla akurát s kamarátkou na Zumbu, prišla k bránke a pýta sa, že či manžel upratuje. A ja, že hej, už štvrtýkrát, som rada, že idem z domu, lebo už mi z toho vysávača hučí v hlave. 🙂

tatko_bebe
26. sep 2013

@vejula uplna blbost :D

tenerifka
26. sep 2013

@vejula Moj to vedel uz ked sme sa spoznali, na take veci som dost hakliva, a kedze ma svoje wc s kupelñou, je na ñom ho udrzovat a veru je stale vyblyskane, aj vaña aj umyvadlo

ada32
26. sep 2013

@tatko_bebe v com nie si tak daleko. ja rukavice nepotrebujem 😀 co by som si s nimi asi tak chytala?

tatko_bebe
26. sep 2013

@ada32 ja neviem evidentne v tom mas velku prax

doty1
26. sep 2013

občas ma vytáča:
že "všetko" vie 🙂 - no ale je sčítaný
vždy presne vie, ako to či ono skončí - na 99% má pravdu 😀
ponožky a spodné prádlo položí zásadne vedľa koša na špinavé prádlo - nechápem 🙂
vôbec sa mu nechce rozmýšľať kde zájdeme cez víkend, dovolenku, ... všetko nechá na mňa - ale zas nikdy nefrfle, keď niečo nevyjde
a ide sa zas...ť keď tresnem dvermi na jeho aute 😀
no ale je náš, tak čo s ním narobíme - ako vraví on, do smrti to vydržíme a po smrti šup do neba 🙂

tenerifka
26. sep 2013

@doty1 občas ma vytáča:
že "všetko" vie emoticon - no ale je sčítaný

mña zasa vytaca, ze nikdy nic nevie alebo nechce vediet a vsetko nechava na mña.....hold kazda mame/nemame co chceme/nechceme

barla5
26. sep 2013

môj je tuhý fajčiar, každý rok 3 dni pred vianocami mu niekoľkokrát denne pripomínam, aby si kúpil cigarety do zásoby, a on sa ma každý rok 24.12. poobede pýta, že či je ešte otvorený stánok. No nie je. Že prečo som mu to nepripomenula.

ada32
26. sep 2013

@tatko_bebe prax netreba, len kreativitu. ja dosky nastastie vobec riesit nemusim.

ada32
26. sep 2013

@doty1 "ako vraví on, do smrti to vydržíme a po smrti šup do neba " krasne. zapamatam si. 🙂

nikoleta15
26. sep 2013

@koniarova
Ako keby som svojho počula 😀

nikoleta15
26. sep 2013

@ivec16
Presne a mne to príde také ako to povedať - humusné asi, keď je tá doska hore. Tiež by som na to mala nervy. Môj ale ciká posediačky aby pri tom mohol čítať, takže u nás je to poriešené 😀

nikoleta15
26. sep 2013

@tatko_bebe
Akoby som svojho manžela počula 😀

nikoleta15
26. sep 2013

@ada32
Tak som sa nasmiala 😀 😀 😀

lucka1987
26. sep 2013

Keď prepne režim "autopilota" a tvári sa , že vníma, no príliš mu to nejde 🙄

adri266
27. sep 2013

mna neskutocne vytaca, ked manzel zacne komentovat dcerku: A ake mas dlhe nechty, a aka si neucesana...mna ide vtedy slak trafit...ved male dieta si nechty same neodstrihne...a stve ma to, ze vlastne nepriamo kritizuje mna. 😠 😠 😠 Ale uz som mu posledne dala noznicky do ruky, nech jej ich ostriha sam 😎 😎 😎 Ved sme dvaja na vychovu a starostlivost, nie?

vieruna
27. sep 2013

mila tema 🙂 mna do nepricetna vytaca jeho pomalost, rsp. lenivost. Akoze fakt by som tazko hladala niekoho sikovnejsieho ako je on. Ked uz nieco spravi, tak je to dokonale. Ale kym sa k tomu dostane, tak prejdu mesiace. Vsetko v dome aj okolo chce robit sam a tak to aj vyzera. Zacne, nedokonci, po dvoch mesiacoch sa k tomu vrati.....no blesk je jeho pomalsi brat 😠

ichbinich
27. sep 2013

@katie555:
Ohladom toho fenomenu, ze stoja pred otvorenou chladnickou, nevidia napr. maslo a pritom ho maju pod nosom mam teoriu:
Evolucia zariadila, ze muzi reaguju na POHYB. Takze oni v tej chladnicke nic nenajdu, pokial sa im to nerozbehne oproti alebo im to nezakyva 😀 😀 😀

tatko_bebe
27. sep 2013

@vieruna susedka ma kvoli tomu zacala volat rychli sip, tak som si to nechal vysit na vystroj 😀

dendy1
27. sep 2013

mna vytáčalo keď mi hovoril: uč sa, nebudem tu večne! 😠 ale už som si zvykla 😀

vejula
27. sep 2013

@tatko_bebe prečo blbosť, čo by utrpelo tvoje mužske ego, keby si čural posediačky??? Ak ma muž taký velkýýý problem si sadnu pri šťaní, tak by nemal byť pre neho problem si po sebe tie šťanky aj poutierať a nie čakať na manželku... Potom, keby to žena nechavala na teba, by ti možno docvaklo, že predsa je jednoduchšie šťať po sediačky a nemať robotu navyše.

vejula
27. sep 2013

@ichbinich tak počkať toto mam presne ja, že niečo hladam a mam to pred nosom... JKA tomu hovorím selektivna slepota. Alebo niečo hladam, prejdem cely byt a nakoniec to muž najde na mieste, kde som už 5 krat pozerala 😅

milan_branik
27. sep 2013

a ako vas vytacaju manzelky by nemohla byt tema????

najhorsie je to u nas ked je zle pocasie tieto dni este v pohode ale ked sa pozriem na dalsie

http://pocasie.pozri.sk

nemam s toho moc radost....... ked prsi, je zima je velmi tazke najst detom nejaky problem viac dni za sebou...... a toho potom hustne doma nalada......... 😒

ichbinich
27. sep 2013

@milan_branik:
uz to tu mame 😉 😀
Vdaka @tatko_bebe, len to nejak stoji 😀 (ta diskuisia! 😉 😀)

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ako-vas-vytacaju-vase-polovicky-2/

jabadaba
27. sep 2013

@ichbinich 😀 ja umrem! Toto je dobra teoria. A je fakt, ze to musia mat ti nasi samecci dane geneticky, pretoze sa to az podozrivo casto u nich vyskytuje. Nevidia hoci im to moze oci vyklat. 😀

jabadaba
27. sep 2013

@vejula som rada, ze si videla aj Ty ten dokument o "hygienickosti" muzskeho vylucovania! Ale pani tvorstva to sotva uznaju. Vid reakcia tatko-bebe. Nesklamal, presne to som cakala.

Mna vie proste udivit ako su drzi podaktori a cakaju, ze ich stanky pozotiera nejaka chmula s mopom lebo je to jej dzob! No, ale mozu si za to zeny same pretoze tak vychovavaju svojich synov.

A co je dalsia vec, ktoru nepochopim je, ze do mnohych veci sa pani tvorstva kafru, ale ze by si presadili pisoare ako standard vsade, to uz nie. Hlavne ze to pinda do vysostne intimnych zalezitosti zien a pritom maju co riesit u seba!

No esteze ten moj muz je v tomto maximalne decentny a s doskou na mieste nema najmensi problem.

tatko_bebe
27. sep 2013

@vejula 🙄 ja neviem ale podla toho co pises tak prave Ty tie šťanky asi vecne utieras 😎. Mocit normalne fyziologicky sa da aj bez tych Tvojich osobnych skusenosti.
Ale podla mna je najvacsi problem ze evolucia Vam zenam neumoznila "šťať" po stojacky aj ked to niektore zeny dokazu 😀 a preto nam tuto vymozenost neviete odpustit

vejula
27. sep 2013

@tatko_bebe och aaaano, ak si mysliš, že ku šťastiu mi nič iné nechyba len šťať po stojačky, tak maš skutočne dokonalu predstavu o tužbach žien 😀 😀 😀 Ja chvalabohu šťanky nemusim zotierať, lebo manžel doma močípo sediačky... Len ma celkom udivuju tie tvoje priblblé komenty.... A take dristy, že sa pri močení po stojačky vždy dokonale triafaš ti aj tak neverím 😅 Ale tak pokial to tvojej manželke nevadí, tak potom v poho 😎

maca_p
27. sep 2013

doma trenkova teplota 25°C a ten moj vytaca radiatory na 6tku, zatvara masivne okna, lebo sak je zaciatok vykurovacej sezony.... pomoooc.
jaj, zabudla som, umiera, je prechladnuty, tak trpime vsetci. zo spalne si urobil sklennik a divi sa, ze sa mu zle spi. a to ma perovy hruby paplon.

maca_p
27. sep 2013

@vejula nahodou, ja by som chcela vediet stat po stojacky.prakicke, hlavne niekde vonku. ono na cupiacu zensku, s holou ritkou je taky divny pohlad a na verejnosti by som sa asi radsej pocurala. ale postojacky, to je hej 😀 😉

vejula
27. sep 2013

@maca_p čo ja viem.... Chlapi môžu sice šťať po stojačky, ale my ženy mame ovela krajšie poslanie. Napr môžme vynosiť porodiť a dojčiť dieťa 😀 😀 😀 To by som za to čuranie v stoji nevymenila 😉 😀