icon

Citový chlad zo strany manžela

monk1
1. nov 2014

V siedmom roku manželstva manžel citovo ochladol. -určite za tým nieje nikto iný. Ako sa mám spravať ja? ☹ Ako ho opat získať?

monk1
autor
1. nov 2014
gabriela255
1. nov 2014

Ryby byvajú emocionálne, mne tam sedel ten kozoroh, tí idú ako autopiloti a potláčajú emócie... Môj názor je, že by si nemala tlačiť na pílu, ako aj bolo spomenuté...povedz mu, že si tu pre neho, kým si to dá v hlave do poriadku, ale žiadne také násilnosti by som nerobila, možno po čase nejaký večer bez detí...daj mu čas, je to buď alebo, nechci aby to prehltol a bol s tebou lebo má...veľa sily prajem, verím, že si ho pomaly opäť získaš 😉

maminuska
1. nov 2014

@monk1 no dobre a čo dosiahneš ak budeš do toho stále vrtať a rozoberať to ? Je čas sa odtiahnuť , tak fungujú vzťahy. Ak nemá nikoho iného , tak mu treba dať len čas aby si to usporiadal.

maminuska
1. nov 2014

@gabriela255 a čo vodnári ?

gabriela255
1. nov 2014

@maminuska tak každý sme iný, ale niektorým tie znamenia sedia ako riť na šerbel 😀 no vodnár je taková uletená dušička, aspoň z mojích skúseností 🙂

mima4
1. nov 2014

@gabriela255 znamenie nic podla mna o cloveku nehovori. Tu istu vlastnot najdes u casti ludi narodenych v januari, ci novembri, len zalezi, akymi ludmi sa obklopujes, pripadne na akych mas "stastie" 😉

maminuska
1. nov 2014

@monk1 môže ta prekvapiť , psychoterapeut to rôznymi technikami z neho vytiahne.
My ked sme mali s manželom jedno také ťažšie obdobie asi tak 3 roky dozadu , tak som nás objednala na psychoterapiu a išli sme tam s tým že u nás problém nie je až taký vypuklý a ejha ho , zvadili sme sa tam ako psy 😀 , až tá psychoterapeutka musela zapískať píštalkou aby nás prehlušila. Ja som potom už nechodila, odmietla som lebo by som tam asi manžela prizabila. Chodil on len a musím povedať že nám to pomohlo a veľmi .

danjelca
1. nov 2014

@monk1 ved to je zname ze z ryb treba vsetko tahat..aj sa to hodi...ale vies co mate krizu ved dve deti co cakate nula casu na srba to sa podda...proste nebol na cuty cas pri dvoch malych detoch vydrzte to

maminuska
1. nov 2014

Inak čo mňa v živote prekvapuje - možno niektorých nie - že také to hádavejšie manželstvo , povedala by som temperamentnejšie je často omnoho stabilnejšie ako to diskutujuce a navonok kľudné .

monk1
autor
1. nov 2014

@maminuska dakujem

@danjelca
@danjelca vdaka - len som na jieco take nebola pripravena a ani manzel

monk1
autor
1. nov 2014

@maminuska no ja by som povedala ze ak ma doma muz harpiu co len vrieska a ponizuje ho kade tade ze vtedy je to manzelstvo trvacne

gabriela255
1. nov 2014

@mima4 no veď hovorím, že každý je iný, ale napríklad aj o mojom znamení akoby človek čítal o mne...neprikladam tomu dôležitosť ale nekdy to proste sedí 🙂

eeffka
1. nov 2014

@maminuska my sme také talianske typy. Ono je to v tom ze ak sa mi niečo nepaci,tak to riešim ihneď a dozadujum sa riešenia,resp aj manžel. Nemáme dusno a keď je problém vieme o ňom a nejak sa rieši.
Ja nemám problém ohradit sa aj na verejnosti ak mi niečo vadí. S nemluvou by Som nezila...

maminuska
1. nov 2014

@gabriela255 tak ja som napríklad váha , ale zrejme už riadne šmrncnutá škorpiónom 😀 .Manžel je vodnár a na toho to presne sedí . Naša kombinácia podla horoskopu je vraj ideálna, ale sú chvíle kedy si hovorím ktorý blbec toto vymyslel. 🙂

maminuska
1. nov 2014

@eeffka tiež si myslím že je to vtom , občasné skočenie do vlasov a precvičenie hlasiviek je niekedy účinnejšie ako nekonečné filozofické rozhovory. Proste keď sa to nazhromaždí ten tlak , musí to ist von .

adri266
1. nov 2014

@maminuska to je ako klise z anglictiny: I love you but I am not in love with you. Volne prelozene, ze Ta sice milujem, ale uz do Teba nie som zalubeny. 😎 Pozeram, ze ten expartner Tvojej kamosky bud pozeral americke sitcomy, alebo mu to poradila jeho vtedajsia kamoska, ak nejaku mal.
@monk1 mozno z toho nakoniec bude ta depresia a on ako typicky chlap si sice precital o tom na nete, ale stanovil si diagnozu sam 😉 .

maminuska
1. nov 2014

@adri266 jaj , kamošku veru mal , klasika .... kolegyňu . bútľavú vrbu , ktorá mu bohužial dala počas toho pol roka čo bol preč prečistit aj svoje vodovodné potrubie. 😅.
Ale vraj za to mohla ona, tá kolegyna , vraj ho zmanipulovala ked bol sám 😀. proste drísty,ale toto ona už neriešila.

adri266
1. nov 2014

@maminuska no, to som si hned myslela, ze mu to musela zena taku frazu povedat 😀 😀 😀 Ale vezmi si, ake je to taktne a aky ohlad brali na city Tvojej kamosky 😎

gabriela255
1. nov 2014

@maminuska vidíš, napríklad váhy, tie čo poznám sú fakt úplne každá iná 😀

evkakorcek
1. nov 2014

@monk1 Ja inak verim ze toto sa moze diat. Je to zvlastne sice, ale si predstav ze poznam zenu, ktora po siestich rokoch z toho tri roky manzelstva povedala muzovi ze ho uz nemiluje a ze si uvedomila ze je snim iba kvoli dietatu. tiez pre chlapa podpasovka. teraz co ako bude? no oni sa uz rozvadzaju. lebo po tom vsetkom co sa od nej dozvedel ohladom citoveho chladu a jej postoja k nemu uz si nevedel predstavit spolocnu domacnost a fungovanie. 😒 😒 😒
takze nech to uz dopadne medzi vami akokolvek, prajem vela sil. toto nie je urcite lahke obdobie teda hlavne pre teba. ale ver tomu ze ani prenho lebo toto povedat svojej manzelke chcelo urcite vela odvahy. cen si akurat to ze bol uprimny k tebe a ze sa zachoval gentlemansky, ze ked uz vidi co sposobil dokaze sa stebou otom porozpravat a nie hrat frajera a brnkat na strunu.
chces snim zit????

maminuska
1. nov 2014

@gabriela255 tak napríklad ja som veľmi kľudný človek , znesiem veľa, mám rada rovnováhu ale keď buchnem čo je veľmi málo , tak vtedy veru triesky lietaju a aj škaredé slová 😀 . Môj manžel je pre mňa najlepší priateľ a človek na svete ale za niektoré jeho reakcie by som ho zabila.

cherry1981
1. nov 2014

No ja neviem, ale nemoze ta prestat milovat zo dna na den. Uz dlhsiu dobu musi za tym nieco byt. Mozno ma druhu, ale taji ti to. A to ,ze Ti povie, ze nema .... no neviem, ale nieco sa muselo udiat, preco ochladol.

lukasaema
1. nov 2014

@gabriela255 a co levi? a ak sme obaja levi?

monk1
autor
1. nov 2014

baby ja verim ze za tym nikto nie je nieje vseto len o neverach

gabriela255
1. nov 2014

Tak nie som žiadna astrologička ale po eure mi teda môžte poslať (žart):D Ale dve rovnaké znamenia, to sa vraj navzájom bije a dominantný levy asi tým duplom, no ale ako vravím už 3x, každý sme iný a ja len tliacham zo skúseností, takže nezodpovedám, za žiadne nedorozumenia 😀 😝 😀 @lukasaema

mima4
1. nov 2014

@maminuska to je zaujimave "talianske verzus kludne" 😀
Jasom nejak nad tym neuvazovala, ale ja osobne neznasam krik, zvyseny hlas, buchanie dvier... toto fakt by pre mna nebolo 😀 Si myslim, ze treba sa na veci hladiet logicky, sadnut si, vydiskutovat si... Pri "talianovi" by som sa citila, ze ma taky vztah velmi vycerpava...

miskap2111
1. nov 2014

@monk1 mne to trochu pripadá, že on z toho hlavne viní teba. Takisto "riešenie" situácie presunul na teba. Akokeby sa "vzdal". Pýtala si sa ho, čo navrhuje on? Čo by mu pomohlo, aby sa situácia zmenila? Ale verím tomu, že si sa ho to pýtala a on ti povedal, že nevie, čo by mu pomohlo. Je dobre, že idete do tej poradne, ale priprav sa na "dlhú cestu". Tvoj chlap bude musieť hlavne "zamakať" na sebe, lebo na druhého sa ľahko hádže vina, ale takmer vždy nie je príčina len na jednej strane.. Inak, ja si osobne myslím, že jemu by pomohlo, ak by videl, či uvedomil si, že vás može stratiť. Toto sa ale samozrejme nedá tak ľahko uskutočniť, hlavne ak máte malé deti. Ale som presvedčená, že ak by ste boli od seba na nejaký čas, tak by sa spamatal.

moonlight1210
1. nov 2014

@monk1 myslim ze aj ked objatie odmieta, v duchu ho po trosicke tesi, za sa snazis. Nebud vtierava, ale aj tak vytrvaj. Z casu na cas ho objim, alebo pohlad.

monk1
autor
1. nov 2014

@miskap2111
@moonlight1210 vdaka baby - sam vravi ze asi potrebuje poriadne narazit aby sa spamatal -som zvedava ao dopadne v poradni

maminuska
1. nov 2014

@mima4 tak ja mám také sinusoidné , momentálne sa nachádzam v tom talianskom a vre to vo mne, pretože môj manželíček je 4 dni na chate s mojou kamoškou a detmi , na chate kde som mala byt ja a je to môj darček k 40 tke , enže moji junáci sa tak dlho balili až to prebalili a som sa nasrala .
Nuž čo už 😅 ,Pomsta bude sladká .