Koľko piva vypijú vaši muži za týždeň?
Ženy! Anketa 🤣 KOĽKO PÍV TÝŽDENNE VYPIJÚ VAŠI MUŽI? A čo je podľa vás taká tá norma? Chcem to manželovi skúsiť trochu limitovať, zdá sa mi to moc.
Za spätné väzby ďaku ❤️
@cocolino234 myslím si, že ti vôňa piva asociuje vôňu krčmy, preto tvoj postoj. Ak žena nevidí závislosť svojho muža po pive denne, ktoré si dokáže odoprieť, je to ok.
@kkovacovak Podľa nicku cocolino jej čuch je zvyknutý na iné vône🙃. Mne veľmi vonia pivový šampón.
0 ... Nepije pivo a iný alkohol veľmi výnimočne, max. na Vianoce si dá jeden pohárik s otcom. U nás sa alkoholu neholduje, nekupujeme, nemáme doma ani pre návštevy. Som na to veľmi hrdá.
Zijem v cesku, pivo mame lacnejsie ako vodu. V okoli nasho mesta mame 5 pivovarov, priamo v meste 3. Moj muz miluje pivo, v lete si da tak cca 10 za tyzden, v zime pivo moc nepije.
Ja pivo nenavidim, neznasam ten pivny smrad. Aj keby to bola posledna tekutina, ktora by ma mohla zachranit pred smrtou, nenapila by som sa.. brr.
A ako mam ja kavu pre potesenie, tak moj muz ma v lete pivo. Nie je alkoholik, nepotrebuje pomoc a nesmrdi (ako tu bolo spomenute). Po pive si umyje zuby, normalne ma pobozka a nezgrcam sa z pivneho smradu. Ako si ja milujem posediet pri salke kavy, on si posedi pri pivku. Takto vzajomne si tolerujeme svoje zavislosti a nemyslim si, ze potrebujeme pomoc.
Jeden 0,0% radler 🙈 Odkedy som tehotná, tak alkoholické nepije vôbec.
Nič, vlastne za 8 rokov 0 litrov 😅
Záleží, v zime málokedy respektíve skoro vôbec. Cez leto, po premakanom dni alebo pri nejakej grilovacke, na chate si dá 1-2.... Niekedy máme doma také 0,33 co nosí kamoš z nemecka tak
to si dá raz za cas "pre chuť" keď príde večer z roboty. Niekedy si dáme zase pri telke 2-3 poháre vína.... Nič z toho nie je pravidelné a v podstate naposledy mal vypité viac na našej svadbe 5r dozadu. 🤷♀️😁
co si pamatam moj otec mal vzdy po praci pivo a este vecer isiel za jedno do krcmi-ozaj jedno lebo ja som sla s nim na kofolu ..samozrejme vonku na terase-a rozhodne ziadnu pomoc nepotreboval a nebol ani alkoholik-tvrdy alkohol nepil...
Aj moj je "divny", tiez nic, ziadny alkohol. Jeho hrot je, ked ja dostanem chut na prosecco raz za pol roka, kupim si celu flasu a on to potom musi dopijat aj tyzden, lebo mne staci pol pohara a chut je zazehnana 😀. Az 2x odkedy ho poznam som ho videla pripiteho..
Ak každý deň vypije 3,4 a nemá žiadne obdobia bez piva, tak to nie je v poriadku. Môj ocino mal také obdobia, ze vypil niekoľko pív každý deň, až do 10 počas celého dňa a nebolo to v poriadku. Môj muž keď má pivkove obdobie, tak si dá 1,2 denne, ale nie úplne každý deň, viac len na nejakej oslave. Na internete sú aj rôzne testy, podľa ktorých sa dá zhruba zistiť kedy už ide o závislosť.
Nič, mňa najviac ,,nasere " keď niekomu pomôže a dotyčný mu dá velkodušne fľašu. Nám je to nanič, všetko raz za čas pootvaram a vylievam do wc.
Ziadne manzel nepije vobec ani pivo ani alko😀
Žiadne, nepije, nefajči.... a preto si kúpil novú mazdu 6 .....👍👍👍
Moj vypije 1 nealko radler a spolu si dame v sobotu 1-2 pohare vina. Akurat na dovolenke, ked sme, tak vecer, ked deti zaspia, si dame bud pohar vina alebo gin tonic. Inak nepijeme.
Možno jedno , dva za mesiac a aj to doma. Nechodí po krčmách a ani iných podnikoch.
Niekedy žiadne, v lete tak 1-3 plechovky týždenne. Môj priateľ skôr vínkuje. Tak 1-2x do týždňa vypije flašku vína, niekedy si s ním dám na polovicu.
Môj muž mal obdobie keď vypil 330ml pivo raz za čas.. potom raz za deň.. potom to zvýšil na pol litra.. potom zrazu už to boli dve.. on žije dosť zdravo, toto vravel ako mu robí dobre.. najprv som to neriešila, ale keď už boli dní že proste pivo muselo byť a šiel po neho aj do obchodu, tak som mu povedala či chce dopadnúť ako jeho tato.. on totiž sa vedel aj z piva opiť.. najprv sa urazil, potom si uvedomil aj to že vdaka pivu dosť pribral.. teraz už nepije žiadne pivo, len keď sme na dovolenke a nesoferuje tak si dá.. občas si dá radler alebo nealko pivo.. jeho jediná "neresť" je pitie čierneho čaju 🤣🤣 čo teda nie je zle.. on sa totálne otočil oproti minulosti..
Môj vypije teraz v lete, alebo na jar možno jeseň, keď je také teplejšie počasie, každý deň 1, stane sa za týždeň že aj za deň 2. V zime a inokedy možno 4 do týždňa, ale tak že za deň 1. Ale nie je opitý ani nič podobné.
Nula, ako je rok dlhý..
Toto je vtipná otázka a ešte vtipnejšie odpovede 😄 Môj nemá problém niekedy ťahať aj celý víkend s kamošom keď sa čosi robí, to padne celá prepravka a potom zas dlho dlho nič.
No ...ja som roky žila s chlapom,čo dokázal denne vypiť 6-8 pív ..samozrejme , že nebol triezvy a vždy mi vravel,že mám byť rada ,že pije doma pivo a nie nejaký tvrdý alkohol a že nechodí do krčmy 😂 No teda riadna útecha ..už spolu nežijeme . Terajší sa tiež nejako rozbieha a a čoraz častejšie chodí domov v podnapitom stave ...prestáva sa mi to páčiť
"Ak si ho dám po večeri, lebo sa ním zrelaxujem, tak mi vzniká psychická závislosť."
Ale ked si das po veceri jointa aby si sa zrelaxovala to uz ti zavislost nevznika ze 🤪
my obidvaja vcelku vela, tu je cely rok leto, pivo tu ludia piju ako vodu😂
akurát mi syn hovorí, že čítal dáky výskum a že bezpečná dávka je len 3-4 pivá týždenne 😀
Tak možno 3-4 pivá za rok, u nás aj alkohol tak 2-3 krát do roka.
Môj pil pár krát do týždňa ako kedy, ale raz sme boli v jednej reštaurácii kde mu dali skysnute hnusne pivo a od vtedy nechce piť pivo 😀 aj keď sa ho spýtam niekde ci si nechce dať tak už vôbec nechce 🤷♀️
0,0 nič.
0. A ja takisto. Nie sme abstinenti, ale do roka vypijeme dokopy spolu max jednu fľašu vína, aj to nie naraz. 😁 Neviem si predstaviť, že by sme mali každý deň v sebe alkohol, napriek tomu, že mi nevadí, že si niekto iný to pivo/víno v rozumnom množstve dopraje.
Autorka a koľko si dá ten tvoj?

Žiadne 😏 pivo ani alkohol ako taky mu nechuti a ani ho nepije. Maximálne radler nealko citrón v lete. To skôr ja by som si dala gin tonic s ľadom a citrónom keby este nedojcim 😁