icon

Manžel má mimomanželský vzťah

sklamanaanestastna
25. nov 2014

Mám 30 rokov a mam 2 deti. 6 ročnú a 6 mesačnú dcéru. Pred týždňom som prišla na to že môj manžel ma mimomanželský vzťah, ktorý trvá už asi 7 mesiacov. O všetkom sme sa porozprávali, odpovedal mi na každú otázku čo som mu dala. Proste povedal mi všetko.Veľmi ho ľúbim. Že vraj on si vybral mňa a naše deti, ale že to bude pre neho ťažké zabudnúť na ňu. Pretože si s ňou rozumel a bolo mu s ňou dobre. Veľmi ma to bolí, ale chcem mu veriť. Len vraj sa s ňou chce ešte raz stretnúť aby to ukončil. Aby už mal pokoj on aj ja. Samozrejme u nej doma. Neviem čo mám robiť. Neviem či mu mám dôverovať. Poradte mi prosím.

lvka
25. nov 2014

@sklamanaanestastna velmi drzim palce, ale ziadne rozlucky... to co ma byt??? voci tebe je povinny sa spravat, nie voci nej... ked sa rozhodol byt s tebou, tak to ma hodit cele za hlavu, sediet pri vas a proste spravat sa

horana
25. nov 2014

Ked sa rozhodol pre vas, uz by sa s nou nemal vobec vidavat, je to trapna vyhovorka. Nech to razne utne sms a uz neodpoveda. Cas co by sa s nou "lucil" nech venuje tebe a vasim detom! 😠

bordor
25. nov 2014

@sklamanaanestastna precitaj si niekolkokrat prispevok, ktory Ti napisala ladywitch26. Teraz chce byt seriozny a ukoncit to s nou osobne?A vtedy, ked si bola tehotna a narodila sa Ti dcerka, vtedy kde bola jeho serioznost?Priznal by sa Ti a ukoncil to, aj keby si Ty neprisla na to, ze Ta podvadza????Aj podla mna by stacil telefonat v Tvojej pritomnosti, na tom kludne mozes trvat, aj tak si velkorysa!Pretoze povedzme si rovno, co je to za cloveka ked to robi manzelke ked je tehotna a rodi?,Ak to chce ukoncit osobne, tak JEDINE NA NEUTRALNOM MIESTE! URCITE NIE V JEJ BYTE! To uz by som musela byt na hlavu padnuta, aby som uverila, ze to s nou skoncil!

radka168
25. nov 2014

Ahoj,prepac,ale ja by som nieco take neodpustila.Z jednej strany Ta chapem,ze ako matka dokonca s malym babom chces aby rodina bola kompletna,ale ked sa na to pozriem z druhej strany,ved on si Ta ako svoju zenu vobec nevazi,ty si bola ubolena v porodnici a on si to prave rozdaval s inou,fuj moze sa hanbit.Keby mu islo len o to aby si vypraznil vajcia tak si mohol pustit nejake pecko a mohol si to sam spravit,ale to mu asi nestacilo,on chcel byt v naruci inej.Ja na tvojom mieste ho pekne pobalim a kopnem do riti.Stale by som zila v pochybnostiach.Co ked zase??? A vytlkla by som z neho na deti take alimenty,ze by do konca zivota lutoval,ze si frzol s inou
Prepac,za moju uprimnost a nech to dopadne ako chce,hlavne aby si naozaj bola stastna Ty s detmi.Drzim prsty

haslerka27
25. nov 2014

@sklamanaanestastna ak by mu na nej nezalezalo,napise jej sms v zneni je koniec,vybral som si rodinu ženu a deti,uz mi nevolaj.....lenze vazi si ju,chce to face to face.uvedomujes si,že budeš doma s deťmi zatiaľ čo tvoj vydarený manzelik pôjde dat zbohom nejakej cure?
uz len ťažko najdes niečo viac ponizujucejsie pre ženu,manzelku,matku.....

toto nemá obdobu žiadať ženu o povolenie ist za curou.otrtkal ju a teraz sa vracia
fuj

tilda
25. nov 2014

@sklamanaanestastna skus porozmyslat, ci ho lubis ozaj alebo je to len strach ze ho stracas, plus bojis sa pochopitelne ostat s detmi sama. lebo ked si vezmes fakty, nie je o co stat. tvoj muz je spina, to co spravil je neospravedlnitelne - to nacasovanie je hoodne zle. myslim si, ze skor by sa doplazil domov, ak by si ho teraz vykopla a nie pustila ist sa lucit k milenke do bytu... och, prajem ti vela sil!

lvka
25. nov 2014

@sklamanaanestastna su aj taki muzi, ktori sa neozvu uz viac, nerozlucia, nenapisu, nezavolaju a vlastne vztah ani neukoncia.... a povedzme ze to su vo vztahu.... cize on sa vobec lucit nemusi, ona sa parkrat ozve, a ked nie je uplne hlupa tak casom pochopi.. vsetko chapem, aj to ze chces odpustit chapem, len - pred tyzdnom si zistila - to uz je tyzden, to za ten tyzden neboli vobec v kontakte? alebo ak boli, to je j on nepovedal ze "manzelka o tom vie"?... neverim..... takze ona asi vie aka je situacia.... vie ze sa on "rozhoduje", to znamena, ze keby sa jej uz nikdy viac neozval, tak to pochopi snad... a ak teda budem extreemne tolerantna a poviem si ze "ok, chce to teda ferovo ukoncit" (aj ked o ferovosti v jeho pripade fakt nie je rec), tak preco v jej byte??? ved ked ma zenska "gule" spavat so zenatym chlapom s dvoma detmi a POZNA jeho manzelku, nech pride na kavu k vam....
drzim ti palce, ja si myslim ze ak obaja chcu, da sa zvladnut aj takato situacia, ja by som si vsak aspon v niektorych veciach "dupla"

tanapeta
25. nov 2014

@sklamanaanestastna toto isté povedal aj kamarátkin muž (presne takisto mali 2 deti v tom istom veku). Priznal sa, vyrozprávali si, robil poslušného manžela a po polroku sa aj tak rozhodol pre tú druhú...
Keby chcel len vás, tak si inú ani nenájde

tanapeta
25. nov 2014

@mysicka36 a ako vieš, že sa nejde k milenke vyplakať a dohodnúť sa ako sa budú naďalej stretávať, ale už si dajú väčší pozor???
Mne by muž len raz povedal, že sa musí s ňou stretnúť a ukončiť to...len raz a to by bolo posledné čo by v našej spoločnej domácnosti povedal

miskap2111
25. nov 2014

@sklamanaanestastna v prvom rade ti želám naozaj veľa veľa sily- čakajú ťa ťažké chvíle a je potrebné, aby si sa na to duševne prichystala. Podľa toho, čo píšeš, manžela určite nechceš stratiť, ale bude si to žiadať veľa trpezlivosti a obety z tvojej strany - a len ty musíš vedieť, či to všetko chceš kvoli nemu podstúpiť.. Lebo jednu vec si musíš uvedomiť - aj keď ti manžel hovorí, že sa rozhodol pre vás, je veľmi pravdepodobné, podľa toho, čo píšeš, že on je do tej druhej zaľúbený a tá zaľubenosť bohužiaľ málokedy odíde zo dňa na deň. Je veľmi pravdepodobné - až isté, že toto jeho "posledné stretnutie" nebude posledné. To by ste sa museli odsťahovať na druhý koniec republiky, alebo ešte ďalej, aby sa minimalizovali možnosti stretnutí. Ďalej, musíš rátať s tým, že aj keby tie stretnutia prestali, budú naďalej udržiavať inú formu komunikácie a táto ich "odlúčenosť" ich dokonca ešte može viac spájať a to potom povedie k opatovným stretnutiam.. Ťažko radiť - ako vravím, bude to veľká skúška vášho vzťahu. Ale predsa možno mám jednu radu - ak si ho chceš udržať.. Určite mu nerob scény- lebo ona bude tá prvá, ku ktorej sa bude utiekať. Pokús sa mu byť oporou- povedz mu, že vieš, že to bude pre neho teraz ťažké, ale že si šťastná, že sa rozhodol pre rodinu a že mu chceš byť maximálnou oporou. Spýtaj sa ho, ako by si ho mohla viac potešiť, čo by mu urobilo radosť (rátam s tým, že nebude taký chrapúň a nebude ti navrhovať, aby si mu dopriala ešte nejaké obdobie s ňou), alebo ako by ste toto mohli ľahšie preklenúť.. Držím palce.

mikema
25. nov 2014

@sklamanaanestastna Uprimne? Ja by som takeho chlapa nakopala do zadku a nie este byt chapava, ze chudacik sa zalubil a bude to mat tazke. A ake tazke to mas ty? Vo vsetko, co si verila ti zobral, ked pretahoval inu. Otec dvoch deti sa chodi ku*vit! Fuj. Nikdy by som takemu muzovi uz neverila. Je ine, ked chlapovi raz ujde, i ked ja by som neakceptovala ani to, ale mat vztah 7 mesiacov a to este ked si ty rodila? A inak to co je za zenu, co sa ku*vi so zenatym, ktoreho zena caka babo? Ale to uz je ina tema. Nakop ho do prdele.

irusa
25. nov 2014

tak pre mňa by to bol riadny podraz...a čo sa týka môjho vzťahu k nemu, tak ak by som na niečo také prišla ja...už by sa nedalo hovoriť o vzťahu...u mňa by ako partner skončil...asi by som bola s ním možno len kvôli deťom.... a nie ešte riešiť , že on sa ide rozlúčiť...kopla by som ho v tej chvíli do gulí 😠 😠 😠 😠 😠

katulik29
25. nov 2014

Suhlasim s @irusa. Taky muz by u mna v zivote nemal doveru, nedokazala by som s nim zit. A o sexe ani nehovorim. Vzdy by som si pri "tom" predstavovala tu druhu. A neverim, ze sa "definitivne" rozlucia. Vzdy si k sebe cestu najdu, akurat, ze to urobia nenapadne. Bohuzial chlapi su taki. Drzim kazdopadne palce, aby si sa rozhodla k tvojej spokojnosti.

adrika1239
25. nov 2014

@sklamananestaanestastna viem si predtsavit co citis, moj ma podvadzal 4 roky a stale s nejakou inou, uplne vsetko som sa dozvedela teraz ked som uz tehotna, milujem ho ale vzdy som tusila ze je vtom aj ina baba vzdy. 😒 aj mne povedal ze bol sprosty lutuje to ale citil sa snimi dobre a vedeli ho pochopit vcom ja nie ze ho podporovali vo svetkom, ja som sa pitala a vzdy j vedeli ho si atom financne ale ze sme mas priatelku.mala som chut ho nechat uz vazne a navzdy, ale kedby ma nelubil tak by somnou nezostal neplakal by od vecera do rana pri posteli.kazdej napisal smsku odvtedy sa taketo veci nedeju odkedy som tehotna zeby nedvihal tel. Alebo by sa ponahlal odomna prec.ale to sa mi nelubi ze chce ist zanou domou a tak jej povedat zbohom. Ked tak onej ospevoval, bala by som sa ci sa nou este nechce vyspat naposledy ☹

katulik29
25. nov 2014

@linddi takze nie si si ista ci to skoncilo? Ako sa s tym da zit ked mas tusenie, ze sa ti za chrbtom stretavaju? To by som asi nezvladla. Dovera fuc :( stoji ti ten chlap vobec za to? Nakoniec som rada ze som sama 😒

linddi
Autor odpoveď zmazal
katulik29
25. nov 2014

@linddi A kam vas to posunulo? Ja si to neviem predstavit... je to o dovere a tu by on u mna definitivne stratil. Tym ze sa s nou stretava, teda ak je to tak, potom o com je vas vztah? O cakani dobreho konca? Je mi luto takychto situacii, asi by som to nezvladla.

mimake
25. nov 2014

Reagujem teraz na ti, ze niektore tu pisu o tom ze vela zien by odpustilo: priklad: mam tri kamosky, vsetky tri podvadzane. jedna s muzom ostava lebo ju financne zabezpecuje a ona nema nikoho v pozadi o koho by sa mohla opriet ( to chapem) jedna sa rozviedla lebo ona bola ta ktora zavezpecovala rodinu a momentalne je jej lepsie bez neho a jedna sa nevie rozhodnut lebo aj ked tvrdi ze ho nemiluje, podla mna ho stale miluje. Pritom v pripade tej poslednej nechapem preco ho nevykopne. ma za sebou rodinu, byt v ktorom ziju je jej, popri materskej zabara rovnakym dielom ako jej muz..., a toto je ten pripad kedy jednoducho nechapem preco ostavat v takom vztahu. vacsinou. sa zeny boja samoty. Mat tak trosku viac sebavedomia tak by sa toho nebali. Preto sa samozrejme neda s urcitostou povedat ze cesta je len jedna. treba zhodnotit situaciu a moznosti. Myslim ze problem opustit chlapa nemaju len vyrovnane sebestacne silne zeny ( nemyslim to len psychicky ale v mnohych pripadoch hlavne po materialnej stranke) pretoze stale treba brat ohlad na deti a ohladom nemyslim len ucelenu rodinu

katulik29
25. nov 2014

@mimake suhlasim s tebou. Zeny sa boja samoty plus deti do toho. Ale zit v neustalom strachu ci ma niekde podvadza a doma sa tvari "normalne" by som nedokazala. Ved takyto chlapi nestoja za nic. Stale sa da zacat zit nanovo... hoci aj sama (ako ja), lebo verim ze ten pravy este pride. Ten co si ma bude vazit a nie podvadzat.

morning
25. nov 2014

@miskap2111 reagujem na tvoj prispevok : " Pokús sa mu byť oporou- povedz mu, že vieš, že to bude pre neho teraz ťažké, ale že si šťastná, že sa rozhodol pre rodinu a že mu chceš byť maximálnou oporou. Spýtaj sa ho, ako by si ho mohla viac potešiť, čo by mu urobilo radosť. " a doplnam, ze by mu @sklamananestaanestastna mohla k tomu otvorit vychladene pivko, pomasirovat nohy a poskrabkat chrbatik . A co by mu urcite urobilo radost? Mat doma harem. 😀 😀 😀

tama321
25. nov 2014

@linddi to je strašne, taká pekná rodinka, krásne detičky máte. Držím palce...

linddi
Autor odpoveď zmazal
linddi
25. nov 2014

@tama321 dakujem

miskap2111
25. nov 2014

@morning napríklad to pivko je super nápad. 🙂 Určite súhlasím a bez irónie. Nechápem celkom dobre, prečo by reakcia podvedenej manželky nemala byť presne opačná, ako sa "očakáva"? Prečo sa okamžite každá / každý musí postaviť do pozície- ty si spravil chybu, tak teraz trp a ja namiesto podpory budem na teba bliakať a tlačiť? Veď nech sa chlap ukáže, aký je charakter. Ak po takomto prístupe a dobrej voli bude pokračovať v afére, tak si tá žena bude mocť povedať, že fakt zato ten chlap nestojí. A keď bude "poslúchať", len keď ho priviažem doma o stoličku (obrazne), budemho vydierať a hysáčiť- čo si myslíš, čo urobi ten chlap o pol roka o rok?

linddi
Autor odpoveď zmazal
linddi
25. nov 2014

Inak,velmi dobra kniha je od plzaka-manzelske tonuti...odporucam pre teba aj manzela...

morning
25. nov 2014

@miskap2111 Skus sa opytat svojho manzela, aku reakciu by cakal od teba na svoje priznanie, ze kym ty si rodila a starala sa, on dodnes bezcharakterne pretahoval nejaku spinu.

miskap2111
25. nov 2014

@linddi presne tak.
@morning moj manžel by odo mňa očakával presne takú reakciu, akú som opísala. Vtedy by mu stálo zato, aby so mnou zostal nielen z povinnosti.

silvia123
25. nov 2014

Chúda ženská! Porodiť dve deti chlapovi bez chrbtovej kosti, on si nezaslúži aby si sa na neho čo len pozrela a nie ešte mu odpustila a dokonca má drzosť ťa žiadať aby sa mohol ísť "rozlúčiť" s milenkou! Ja by som s ním dvere vyrazila v momente!

almea
25. nov 2014

Baby, ktore chcete dat druhu sancu- u nas to skoncilo dobre. Bola som tiez podvadzana, ale muz sa ku mne spraval pekne, tak som dlho na nic neprisla. A tiez pocas materskej... Teraz je baba zabudnuta a urazena, ze ju vodil za nos a ja sa mozem rozhodnut,kedy ho poslem do riti. Ok, mam najlepsieho muza - vari, stara sa, zaraba, nosi mi tasky 🙂 , ale keby som sa mu chcela pomstit, teraz je ten najlepsi cas. Uz nema kam ist sa dat utesovat a tak by trpel viac ako keby jej ho poslem na striebornom podnose - na cica, tu mas zivitela, uzivajte si a ja sa budem trapit. Aj ked uz sme mozno zabudli, ake je to, ked nas prevalcuju motyliky. Ja ked som po 7 rokoch vymenila prveho frajera, bola som prekvapena, aky zazrak so mnou spravili jeho bozky. Lubila som byvaleho a ten novy sa ku mne nehodil povahovo, ale tie bozky... 🙂)) Clovek sa zamota a nevie ako. Preto verim, ze clovek moze spravit chybu aj ked niekoho miluje. Aj ked teraz chudak muz nikam nechodi, lebo sa boji, ze mu nebudem verit 🙂)) Skoro mi je ho luto...