icon

Manžel zamestnal mladú účtovníčku. Ako ďalej?

17. okt 2024

Dobrý deň, prosím vás o radu, ako mám postupovať, lebo som zúfalá. Môj manžel pracuje v malej firme ako majiteľ. V kancelárii je on, účtovníčka a kolega, zamestnanci sú v inej budove.
Manžel vyhodil starú účtovníčku, ktorú považoval za neschopnú, a zamestnal mladú, 29-ročnú slobodnú ženu, ktorá sa oblieka vyzývavo a je rozvedená, dlhodobo podvádzala svojho manžela. Keď som sa manžela opýtala, prečo tam nemôžem pracovať ja, hoci mám tiež účtovnícku školu, povedal, že mňa to nikdy nebavilo, čo je pravda. Napriek tomu sa cítim smutná a nechcem sa zbytočne hádať.
Sú tu ženy, ktorým by to nevadilo. Prosím, napíšte mi len normálne rady.

petamich
18. okt 2024

@janinah to tu ani nepis, ze si mu mladu blondinu nasla 😂

liv1
18. okt 2024

Prilezitost robi zlodeja. A ked je tam slobodna co navyse s podvadzanim nema ziadne problemy.. tak dakujem pekne 😁. Hrdinky sa tu tvaria, lebo uz maju asi starych chrenkov ktori by sa na nic nezmohli. Ako sorry baby, toto by kazdej normalnej urcite aspon trochu prekazalo. Tiez nie som ziarlivka, ale hodila by som o tomto s muzom rec. Ale hlavne ziadne hystercenie 😉

palicka
18. okt 2024

@mamamasama tak tvoj muž porušuje GDPR. Ty sa nemá čo vôbec zoznámiť s osobnými údajmi uchádzačov o zamestnanie

lujza123
18. okt 2024

@mamamasama ale sa tu do teba pustili, pritom úplne bežná vec ked jeden z manželov ma firmu tak sa v 90% radí so svojou polovičkou. Obzvlášť pri výbere zamestnanca, niekedy je pohľad zvonka super

Kedysi som pracovala v administratíve a robila som presne to co všetky sekretárky v menších firmách, životopisy ktoré prišli mailom som vytlačila a založila do šanónu kde ich boli stovky. Pri pohovoroch som obvolávala vybraných uchádzačov.
Jasne ze sa človek pozrie ked ma možnosť a dokonca sme sa s kolegyňou na niektorých aj zabávali. A niektorými CV som sa naopak inšpirovala vďaka čomu som neskôr pri hľadaní inej prace mala taký nadupaný životopis ze mi volali odvšadiaľ kde som ho poslala

stanulienkat
18. okt 2024

@nelili1978 Nie určite by nežiarila každá žena. Žiarlivý človek a takéto stíhačky, to sú pre vzťah hotová katastrofa a smrť. Mala som takto prvého frajera, chvalabohu poslala som ho do riti, lebo toto by mi robil celý život. Sebavedomý človek, čo to má v hlave usporiadané, nebude žiarliť na takéto veci, pretože chlapík ak bude chcieť, tak ju podvedie kdekoľvek. Uprimne ho ľutujem, pretože musí mať doma peklo za čokoľvek. Od žiarlivých ľudí treba utekať.

lujza123
18. okt 2024

Autorka aj tu babu osobne poznáš ? Lebo klebetny kolega tiez môže preháňať.
Veľa žien sa oblieka vyzívavo lebo sa im taký štýl páči, radi sa nahodia, namaluju pretože sa tak cítia dobre, nie s úmyslom zbaliť každého chlapa ktorého stretnú
Ze mal niekto problémy vo vzťahu a riešil to podvádzaním je síce smutne ale celkom bežne, tato info je iba klebeta, nevieš nakoľko pravdivá a nakoľko reálna, co všetko za tým je.

Žiarlivosť je sviňa, vie ťa úplne rozožrat zvnútra. Ked niekto chce podvádzať tak to spraví kdekoľvek. Skus si viac dôverovať, opakuj si ze si výnimočná žena a tvoj muž ta miluje. A ak by to tak nebolo je to jeho smola pretože by si si našla niekoho iného kto by ťa bol hodný

karolinakr
18. okt 2024

@simca06022011 na koniec, keby ti ho nejaka odviedla, pribališ jej koláče na cestu

karolinakr
18. okt 2024

urcite chlapi viac daju na vyzor ako ženy..vyčkaj čas, ked je neschopna, naozaj ju zamestnal kvôli dovednostiam, ale aj iným, ako pracovným..a tvoj muž je fešák? ak nie, rak spávaj kĺudne...

kristina2412
18. okt 2024

Keď som čítala nadpis , myslela som ,že zamestnal mladú kočku po škole . Ale, že by ma ohrozovala 29 ročná , rozvedená, prvoplánovo vyzývavá , to určite nie. Takže nie nevadilo by mi to, pokiaľ by ho nezačala uháňať...

h2
18. okt 2024

Ja normálne nechápem, čo tu čítam! A od žien! Bojujeme za rovnoprávnosť, proti diskriminácii kvôli pohlaviu, veku, výzoru... A tu zrazu kopec žien, čo by najradšej dotyčnú vyrazili. Padla niekde zmienka o jej pracovných schopnostiach? Zaujímalo to tu vôbec niekoho? Nie. Len to, že je mladá, pekná, vyzývavá a rozvedená. A pozor! Klebetný kolega povedal, že bola dlhodobo neverná!!! Tak asi s ním, keď má také zaručené informácie. A keby aj. To akože teraz znamená, že určite pôjde po autorkinom mužovi??? Komentáre, ako keby ten chlap zamestnal prinajmenšom svoju milenku. 🤦‍♀️

autor
18. okt 2024

Ďakujem za komentáre, ale toto je každého iný názor. Včera bola v práci oblečená ako barová tanečnica. Keď pracujem na takej pozícii mám sa aj adekvátne obliekať či nie ?

h2
18. okt 2024

Autorka, odkiaľ vieš, ako bola oblečená v práci? Chodíš tam muža kontrolovať? Alebo novú zamestnankyňu?

liv1
18. okt 2024

@h2 opytam sa ta, za tvojich mladych cias, doniesla by si k sebe domov mladu opatrovatelku s opisom autorky, ktora by s tvojim muzom ostavala sama bezne doma? Pripadne by s nim dokonca travila cele dni? Cize 5 dni v tyzdni?
Neviem zeny, bud ste si svojimi muzmi naivne iste, alebo co 😁. Ja som raz bola ta mlada kolegyna v kancelarii so zenatym muzom. Akurat nie vyzyvavo obliekajuca sa a ani zena ktora podvadza. Takze jeho zena mala velke stastie…on mal zaujem, travili sme vela casu spolu kvoli praci, vela srandy, podobne povahy, vysmiati, pozitivni obaja. Pritom jeho zena pekna, dobra, male zlate deti.. to nehovorim o firemnych akciach, kde casto to je priam telenovela. Good luck vsetkym tym superdovercivym 😁, zite si dalej na tom oblaciku, ja osobne som aspon realista 😀

nelka93
18. okt 2024

A manžel ta podvádza? Ci ty sa o seba nestaras, žeby mal muž chuť na inú ženu? Popracuj na svojom sebavedomí, lebo takto si muža sama odozenies

mantilka
18. okt 2024

Nepoznám tu novú účtovníčku ale dôvod nevery nemusí byť len preto, že každému dá...aj keď osobne neveru neuznávam.
Ako píšu baby, kto chce zájde do kaderníctva, kvetinárstvo, baru, restiky.....a na zábavu si nájde.
Jasné, že ti to nie je jedno, len prosím neuhanaj manžela lebo ho nechtiac vzenies do jej náručia.
Radšej popracuj na svojom sebavedomi a vzťahu s manželom, aby nemal dôvod odbehnúť.

liv1
18. okt 2024

Ale suhlasim s dievcatami, ze treba pracovat na sebavedomi a muza urcite neuhanat 😊

h2
18. okt 2024

@liv1 Nevidím dôvod mať opatrovateľku, ktorá by trávila čas s mojím mužom. Načo by mi bola opatrovateľka, keď je muž doma a postará sa o dieťa? Ja vážne nechápem, čo v tejto diskusii riešime. To nikto nemá pekných mladých kolegov opačného pohlavia v práci? Len autorkin muž? Ty nemáš v práci pekného kolegu, či tvoj muž sexi kolegyňu? Tiež na nich navzájom žiarlite?

karolinakr
18. okt 2024

možno sa rieši, že ma vystrih po kolena, minisukňu, tangače jej trčia pri každom predklone
stavila na ženske zbrane a evidentne jej to vyšlo, keď ju zamestnali

liv1
18. okt 2024

@h2 pracujeme obaja vacsinou z domu, ale nastastie vo svojej oddelenej kancelarii volakedy taku nemal, keby mal nic s tym neurobim.. Ale predpokladam, ze sam by nejaku barovu tanecnicu ani neprijal 😁. Este k sebe do kanclu

because
18. okt 2024

mna by zaujímalo ako súvisia jej schopnosti ako účtovníčky a zamestnanca s jej štýlom obliekania a jej výsostne súkromným životom?🤔🤔🤔

h2
18. okt 2024

@liv1 Čiže problém je v tom, že tú ženu prijal on? No ale to, že si ju vybral na prácu, ešte neznamená, že si ju vybral, lebo sa mu páčila. Ak mala všetky predpoklady, ktoré tá pracovná pozícia vyžadovala, tak neprijať ju, lebo je mladá, pekná a vyzývavo sa oblieka, by bola diskriminácia. (Predpokladám, že na pohovor neprišla s výstrihom po pupok, ale normálne oblečená.)

h2
18. okt 2024

@because Ako som si všimla v tejto diskusii, jej pracovné schopnosti tu absolútne nikoho nezaujímajú. 😒👎

dashie269
18. okt 2024

Tvoj manžel si vybral teba, aby s tebou strávil svoj život. Ak to tak necíti, podvedie ťa, aj keby si sa mala poskladať. Ženy, začnite konečne veriť svojim chlapom. Ja som taktiež neskutočne žiarlivá, ale tak rozhodnutie je na mojom priateľovi a ja s tým nič neurobím, iba ho poslať kade ľahšie, keď sa to stane. Ale snažiť sa dostať von z firmy jeho zamestnankyňu len preto, lebo ty neveríš svojmu chlapovi je celkom extrém.

Zároveň sa ťa mohol aspoň spýtať, keď vie, že to máš vyštudované. Jednoducho sa s ním o tom porozprávaj, nie je zlé priznať, že žiarlime, ale bolo by dobre vidieť aj jeho pohľad na vec.

autor
18. okt 2024

Manžel ma miluje, len už nevyzeral tak ako predtým. Dosť som pribrala aj keď mu to nevadí ale veď vieme ...

h2
18. okt 2024

A kvôli tomu, že ty si pribrala, tak on nemá zamestnať mladú, predpokladám, že štíhlu, účtovníčku, keď spĺňa predpoklady na danú pracovnú pozíciu?

iwesska
18. okt 2024

Tak to je smutne,ked neveris vlastnemu muzovi. Vidis,nemala si sa stazovat,mohla si tam robit ty a robit mu stihacku🚀

karolinakr
18. okt 2024

no vidíš, tak máš dobrú príležitosť začať cvičiť..

sono2
18. okt 2024

Žiaľ je to u mužovi. Aaano, teraz povieš, že ak ho nebude ona naťahovať, tak on je da pokoj. Veď práve toto. Ak je verný typ, môže sa kolo neho točiť koľko chce. Ja nežiarlim. Mne by to nevadilo, ale dávala by som si pozor, muž vie, že u neho by hi hi ha ha neprešlo. A keď sa to už začne, tam už nebudeš mať páky. Čiže, je to fakt oňom.

sono2
18. okt 2024

@liv1 áno robí príležitosť zlodeja, ale tak, je to stále oňom. A čo da s nim reč? Aby sa choval slušne? Lebo neviem si to predstaviť čo mu povie. Samozrejme, že jej odpovie, láska, veď vieš, že len ty si numero uno.

sono2
18. okt 2024

@because tak. Iste riziko tam je.