Môj manžel uprednostňuje koníčky pred rodinou
Ahojte moj manžel uprednostnuje konicky pred rodinou, uz mi to lezie nenormalne na nervy cele leto sme nikde neboli lebo cez tyzden pracuje ale cez vykend nemoze ist lebo jeho zieratka mu to nedovolia ani okolo domu nepomoze stale uteka k svojim vtakom :( a nedela toto iste cele leto a ja nech idem sama s detmi.Uz som mu to asi 1000000000 x povedala ze mi to vadi ale on stale svoje ze mu neprajem a ze nech som rada ze nechodi do krcmy a take blbosti ma tu nejaka podobný problem ci to len ja mam takeho muza doma? mne b mozno ani nevadilo keby od nas odisiel no neviem ja ho este asi stale lubim on mi ako aj stale tvrdí že ma miluje ako nikto iny len ta samota ma zabíja ☹ aj teraz je 21:00 a jeho nikde a to sa opakuje stale ked pride domov z prace hned uteka
@silvia2103 tak potom? je to ešte jasnejšie, nie?
och, jasné, chytíš, prebalíš a celý deń veget 😀 no nemáš nad čím rozmýšlať... treba žiť a nie prežívať a trápiť sa v takom polovičnom vzťahu,,,
@adri266 ďakujem pekne...mrzi ma to lebo malinky je na neho velmi podobny a chcela som aby bol hrdy nato co si vytrpel aku operaciu prezil ale....pochopila som uz v nemocnici ze je zle...ked sme odchadzali z nemocnice rozhodol sa ze da doktorovi nejake peniaze za maleho zachranu ladvinky ..a mala som narodeniny este v nemocnici a povedal mi ze ked pridem domov vyberiem si darcek a ja som si vybrala aby som sa mu pacila ze pojdem kadernicke nech mi teda zaplati to...a viete ako znela jeho odpoved!?,,ale ja som ti uz darcek dal uplatok maleho doktorovi to staci...upozornujem nato ze je manazerom a nieje mu luto kupit si aj flintu za 2500eur...
Zvláštne. Neviem čo napísať. Nezávidím...
@silvia2103 je to korunovaný debil! Dobre si spravila, že si odišla. Si krásna baba, určite sa nájde chlap, ktorý vás bude lúbiť oboch. 😉
@sashabb dakujem ..uz len moje srdce presvedcit ze je to tak spravne
@silvia2103 Normálne sa nestačím čudovat, kolko mužov si neváži peknú, dobrú ženu a dieta, je to fakt hrozné, ked chlap nevidí nič len seba a svoje záujmy. Dobre si urobila, že si odišla a už sa ani nevracaj. Neboj sa, existujú aj rodinne založení muži, ktorí radi trávia čas so svojou ženou a detmi, ja mám takého jedného doma, tiež mal koníčky kadejaké za slobodna, ale odkedy sa oženil tak je bud v práci alebo s nami a na koníčky jednoducho nie je čas a vobec mu to neprekáža, je rád, ked može byt s nami a tak by to malo byt podla mna. Nemáš čo banovat za takým, ked ti ani darček nekúpi na narodky, to je fakt otras.
@silvia2103
znama zije s polovnikom a poviem ti, lutujem ju. Na vsetko je sama, a velmi ju to zmenilo... je strhana, smutna, neuroticka zena...
Je ine mat nieco ako konicek, sem tam ist do lesa...ale clovek ak sa rozhodne pre rodinu, mal by vediet ju aktivne zapajat do svojho zivota.
este dobre ze tvoj priatel ti nie je manzelom.... prec ruky nabuduce od takychto muzov!
Davaj pozor, moze sa z toho vyklut aj milenecka afera. Ver mi, viem o com hovorim :(
@lopieta aka afera??
@mima4 skutočne neviem prečo ja som cez neho poznala vela manzelstiev a partnerstiev s polovnikom mozem dat ruku na srdce ani jedna ta zena stastna nebola
to je proste zivot s karieristom. Karierista nemusi byt iba pan podnikatel, ci nejaky vedec co 20 z 24 hodin maka vo svojom fachu,... to su aj ludia, co ledva pridu z prace a uz idu za SVOJIMI zaujmami, a absolutne neriesia, ze je tu aj niekto iny, ze aj ini ludia maju urcite potreby... a hlavne ze maju aj povinnosti. Oni vidia iba sami seba.
@silvia2103 a mozes zmenit maleho priezvisko? Skus to. Ak otcovi na synovi nezalezi, podla mna nebude namietat, ak budes chciet malemu dat svoje meno. No na druhej strane, ak je jesitny, problemy bude robit. A mas kde ist? Aspon Ti na syna plati? Toto vsetko si pozistuj, na co mas narok.
No a s tym narodeninovym darcekom, nemozem napisat, co si o tom myslim, lebo nezvyknem byt vulgarna. 😠
On vlastne syna neberie ako svojho. Berie ho ako Tvoju *vec*. Este dobre, ze sa to udeje teraz, ked maly nie je na neho naviazany.
@silvia2103 neviem ci som momentalne taka precitlivena ale zacinam mat presne taky isty pocit z mojho muza..absolutne nic ho doma nezaujima, ked je doma len sa hra a nic viac.zacinam sa toho bat a uvedomujem si ci to tak nebude aj po porode.vsetka starost na mne zostane,vsak sa zblaznim.
@sansulinka Jej ty čakáš dvojičky 🙂 Musíš mu vždy jedno bábo šupnút do ruky a nebude mat čas na hlúposti, dúfam, že sa spamatá, ked sa drobci narodia a bude ti pomáhat, musíš ho zapriahnut hned od začiatku. Moj muž zo začiatku tiež nevedel, čo s malým, ale aspon ho podržal, pobehal s ním po byte, neskor aj nakrmil, prebalovat velmi nechcel, lebo mu to moc nešlo, ale kúpali sme vždy spolu. Niektoré ženy robia chybu v tom, že muža k ničom nepustia a všetko si chcú sami urobit a muž sa potom cíti zbytočný, treba mu hned od začiatku pridelit nejaké úlohy, lebo inak bude toho na teba privela. Drž sa.
@janickacrazy ano ano dvojicky, preto aj strach a obavy dvojnasobne 🙂 doteraz mi bolo smutne z toho,ze ani brusko mi nechyti ale uz teraz teda hlavne po 4D ked ich videl uz aj chyti 🙂 dufam,ze sa bude snazit a pomahat lebo ho vymenim 🙂
@sansulinka
nechcem ta znechucovat, ale taky aky je teraz, bude aj po porode... deti, svadba muza nezmenia... s tym treba ratat.
@sansulinka
@mima4 aaaaale coby, ten moj sa po porode zmenil. az na to ze mu to vydrzalo tri dni 😉 😒
@silvia2103 ahoj moj je zase vasnivy sportovec tak cez leto len tenis hra a v zime futbal pozera v telke tiez ma to stve dost, dost dlho som to tolerovala ved zvladam ale ked som zacala robit a bolo to to iste tak som mu to pekne krasne napisala do spravy nech vie ako ma sere ale to bez servitky a vies co trosku to pomohlo a to som rada lebo keby mu to bolo jedno tak uz by som nic neriesila totalna apatia by bola doma. 🙂 Skus mu dat a povedz ze si ides zacvicit na 2 hodky ved chce mat doma kost nie.
@ivkake
ako keby som citala moju mamu...
presne toto aj ona ma celý zivot...otec len holuby a holuby nam ako detom sa venoval minimalne , ako prisiel z prace hned bezal k holubom pustiit ich nakrmit dat vodu ani o nas sa takto nestaral....mama cele dni sama s nami mohla ist za nim do zahrady ale co tam on len behal hore dole po zahrade do holubnika vosieal a aj 1,5 tam presedel a mama cakala...horzne ...nikde nikdy neboli lebo holuby..... a zavody a sutaze.... a stale len holuby poviem ti je to jeho zaluba od 15 rokov teraz ma 50 a vobec sa to nezmenilo akurat sme mi vyrastli a mamu aspon sem tam mi niekam zoberieme ale on ziarli a je vzdy z toho divadlo lebo bol zvyknuty , ze cely zivto sedela doma varila upratovala starala sa o deti....hlavne seba nezanedbavaj a skus ho od takto mlada viest k tomu apson 1 den v týždni ozaj musi venovat vam rano da hlubom a do vecra isto vydrzia...aj ked moj otec tvrdi ze nie aj teraz siel na sluzobku a mama sa mu musi o holuby starat 3 x do dna dat jest pit...no katastrofa....tažký život veru s takymito maniakmi ale hlavu hore este je cas ste mlady treba si stanovit dake pravidla ak ta ma rad a pohrozis mu ze odides ak nebude respektovat nejake pravidla...bude ich dodrziavat ale musis na nich striktne trvať neustupuj! drzim palce 😉
PS ja mam tiez muza zahradnika (podnika) jeho praca jeho hobby tiez takto zijeme rano ide pride vecer o 9 tej ale nedela neexistuje musi byt len pre rodinu a sobota ho bombarduje uz od 14:00 kedy pride nech aspon daco na dvore ugrilujeme...a v zime ked nieje sezona ma bezky , lyze a ine hobby takze tiez to nie su medove zimne dni :P
@mima4 no krasa..ono je pravda,ze nejak si uvedomujem ze sa nezmeni a ja uz chytam k nemu aj taky postoj. Uz sa nemam zaujem ponizovat a prosit sa mu. Ja snim ani extra uz neratam, vo vsetkom sa radim s mamu,uz mu ani nehovorim ked idem z poradne co nove,ved aj tak mi nic nepovie nato iba hm. Ked som nieco kupila do vybavy ani nevie. Vobec nevie co mam a co nam chyba este pre malych. Na jednej strane sa aj zaujima ale je takych dni velice malo.
@silvia2103 radsej sa zmier s buducnostou bez tvojho priatela len so synom. netreba si nicit zivot s niekym kto je egoista a nema zaujem o nikoho ineho ako o seba. budes len nestastna. ked budes sama nebude to jednoduche pre teba ale ak mas podporu od rodicov a u priatelov tak zvladnes vsetko. a buducnost je este daleko a urcite sa najde i niekto kto bude mat rad teba i tvojho syna
@sansulinka tazko sa rozpravat s chlapom o niecom co este len pride. ale skus si s nim sadnut a povedat mu ze mas strach lebo predsa len dve deticky su ine ako len jedno a ze opatera o deti bude nielen na tebe ale aj na nom. ze ako si to on predstavuje, ako si to ty predstavujes. nech uvidite vase postoje (i ked ty jeho postoj uz vidis) ale trochu mu dat "infos" ze nie je to len splodit deti ale aj starostlivost o ne musi byt
@dana_l samozrejme, ked sa snazim o debatny kruzok zacne byt nervozny a skonci pokazde pri peniazoch. Ze on sa stara financne a nech sa teda staram ja. On ma predstavu zarabat a nosit peniaze a s ostatnym nech mu dam pokoj. Teraz sa snazim to ani neriesit lebo sa nebudem rozculovat ale viem ze ked sa nezmeni a nebude mi pomahat,tak odidem. Ved to je uplne jedno ci budem rozvedena a na vsetko sama alebo vydata a na vsetko sama.
@sansulinka peniaze hybu "svetom - rozumom". len sa nedaj. pekne mu povedz - pocuvaj a nechcem pocut ziadne slovo peniaze. ved mu nenavar, neoper, nic neurob. ved nie si zaplatena. alebo nech ti da za to vsetko peniaze. bozenku, takychto magorov zboznujem. poviem ti, keby moj bol takyto tak uz dva dni po prichode z porodnice by ma tu nevidel, pripadne ja by som ho vyhodila z domu a nech si ide kade lahsie.
je mozne ze predsa len dostane rozum ale ak nie, neostavaj zbytocne vo vztahu. ako si to napisala, radsej rozvedena ale s kludom ako mat tri deti na krku
@sansulinka
netrap sa. Nech nosi peniaze, zi si svoj zivot, tes sa z neho... a mozno pomaly mu zacne dochadzat, zetak ako on teba vylucuje zo svojoho zivota, tak uz "vazne" neberes ani ty jeho...
@dana_l takym muzom to obvykle nedochadza, oni totiz ziju zivot slobodneho muza... a v strede ich zaujmu a lasky su oni sami...
@sansulinka ahoj, narazila som na tvoje prispevky a neda mi to, ja mam dvojicky a pri nich sa chlap veru musi obracat, ci chce alebo nie. aj v noci nehrozi, ze by si len sama vstavala a starala sa, to sa neda zvladnut. takze ak sa nespamata, skus sa dohodnut s rodicmi, ci by ti vedeli pomoct aspon v zaciatkoch, lebo na jedneho su dvojicky proste privela. ak mu to nedocvakne, tak ti je taky muz nanic. dvojicky su krasny dar, ale je to velmi narocne, je to skuska schopnosti oboch rodicov, a tiez riadna previerka vztahu. a treba uz vopred ratat s tym, ze cas ani energia na zaujmy a kamaratov nebude, aspon prvy rok ani nahodou.
@dana_l vsetky tieto veci mame za sebou,teda aj ze som sa nestarala ale je pravda ze bolo este horsie,ked som prisla o prve dieta uplne sme po sebe stekali a psychika nula bodov..tyzden sme boli od seba a potom sme sa vratili..to bolo ale davno a boli tam problemy aj s bytom..vsetko nakopu.teraz je ako tak klud,akurat ze sa nezaujima a jaa uz to aj nejak neriesim extra
@klincek
musi?
podla mna nemusi... ☹
z realnej skusenosti x znamych, dieta/deticky v noci placu, chlap ide spat inde..nezajem..zena sa celu noc s nimi trapi..
alebo chlap namiesto toho aby siel z prace za rodinou DOBROVOLNE v nej trci do neskoreho vecera kazdy den... a zene nahovori, jak brutal pracuje...

@gabriela255 myslim ze nie lebo aj do spravy mi napisal ,ze jemu nikto nebude organizovat zivot..a ze co robim vedu ze potrebujem pomoc s malinkym ked dieta staci iba prebalit...a ze uz ani nevie co ku mne citi po tolkych hadkach pre jeho konicky ze ked som dobre vedela do coho idem..len najhorsie je to ze malinkemu som nechcela dat jeho meno a on ma namotivoval tym ze bude chodit menej do fitka a starat sa bude o neho...nic sa z toho nestalo