icon

Nahota na susednej terase. Môžeme sa sťažovať?

28. jún 2022

Mam problem so susedmi.Byvame v dvojdome kde je na prizemi jeden byt a na poschodi druhy. My byvame v hornom spodny susedia maju aj zahradu. Tu prichadza k problemu. Suseda sa naha opaluje na zahrade. Dokonca sa uz vecer obaja nahy kupali. Bocnym susedom je to jedno lebo maju plny plot, ale my ich z poschodi vidíme. Mne a priatelovi to velmi prekaza,kedze mame otocene okna aj smerom do zahrady. Ja ani priatel nie dme zvedavy na niekoho hole cecky. Prosim kam sa mozem ist stazovat?Stazovat sa samotnym susedom nema zmysel, potrebujem nieco ucinnejsie

k0l0b3zka
28. jún 2022

Mozno keby si mala dobre susedske vztahy a nebola ziarliva harpia tak by vas susedia do tej virivky aj zavolali ;)

zdenkastanka
28. jún 2022

A nepocujes nahodou aj ked si umyvaju doma ruky, ze im hrkoce moc davkovac mydla?😂😂😂aj to tu uz bolo ako staznost susedy 😂
neviem ci to tu bolo pisane ale kolko maju ti susedia rokov?ci su stari alebo mladí ?

nahy_sused
28. jún 2022

Susedia asi majú žiť ako Harry Potter...ticho pod schodmi a tváriť sa, že neexistujú :D Kládol som si otázku kto je tu arogantná a "namislena" fiflena ale teraz to už viem. Keď autorke vadí štartovanie auta o 6 ráno lebo ide do práce. Keď autorke vadí grilovanie keď je leto a určite negriluje každý deň. Keď autorke vadí kosenie večer o ôsmej keď každý kto sa o trávnik staral vie, že sa nesmie kosiť kým naňho svieti slnko. A samostatná kapitola ja hlasnejší zvonček :D To kúpili lodnú trúbu a neustále zvonia/trúbia? :D

pribinak
28. jún 2022

Neverrriiim, že tato téma-diskusia má 7 strán 😱😱😱😱😱🤪🤪🤪🤪

number19
28. jún 2022

@pribinak Ja som to predpokladala... 😅

lucilaines
28. jún 2022

Boze zeny, ja som sa davno tak dobre nepobavila 😂sa tu smejem, az som si dieta zobudila. Podla mna ta suseda s muzom maju z autorky totalnu komediu. Ja jej inak zavidim, ma zahradu, pekne cecky, cely den cas na to, aby lezala na lehatku a dost sebavedomia, ze jej nevadi sa vycapit hola. Autorka, keby si mne hodila do schranky peticiu, a vyzvou na ukoncenie opalovania a staznostami na zvoncek a podobne somariny, co tu pises, tak by som sa najprv asi docurala od smiechu a potom by som nahodila najsexi cipkovane tangace a podprdu, nech si teda spokojna.

retatka
28. jún 2022

Jediný problém u Teba je ten …že Tvoj muž obkukáva a slintá nad peknou ,cudzou ženou s krásnymi prsiami .Problém je Tvoje sebavedomie a zrejme Tvoj priateľ ktorý sa ti nevenuje.Zrejme ho viac zaujíma susedka.Nehovariac ,že ti vadí hlasný zvonček ,štartovanie auta ,to je už cez čiaru .Treba si doma urobiť poriadky s mužom keď ti to vadí,lebo nebude očumovať susedku ,nájde si iný objekt na očumovanie .Ale nezabudni ,každý jeden chlap sa s radosťou pozerá na iné ženy .Takže nie ,tvojmu mužovi Vaša susedka nevadí ale Tebe.🙂

nykkushka
28. jún 2022

Autorka prosím napíš si na svoj zoznam, hneď na začiatok a veľkým červeným písmom, prečítať túto knihu, opakovane. Zabiješ dve muchy jednou ranou- naučíš sa gramatiku, zabiješ nudu a nebudeš mať kedy riešiť take somariny, ako, že si dovolia štartovať auto o 6 ráno (Ježišu Kriste, aby si kvôli tebe upravili pracovnú dobu, na koľku by ti to vyhovovalo?), ze chodí v opätkoch po SPOLOČNÝCH priestoroch (skús ju v tej petícií poprosiť, či by sa nemohla naučiť lietať - nech si pozrie Pottera, tuším wingardium leviosa to je)...
A mne sa páči, ako obhajuješ priateľa - on da chudáčik MUSÍ na ňu pozerať 😂😂😂😂🤣🤣🤣
Achboze 🤷‍♀️🤦🏼‍♀️

monuska112
28. jún 2022

@nahy_sused este si zabudol, na zapnutu vyrivku o osmej vecer (neviem si predstavit co za nehorazny zvuk tie bublinky musia vydavat) a samotny fakt, ze pani ma silikony, ktore si nehanebne pretrca na vlastnom dvore!

banderaska29
28. jún 2022

no keby ja som tá suseda a nájdem si nejaku pofidernu petíciu tak ti zazvoním a s úsmevom na tvári ju pred tebou na 8 častí roztrhám a ešte si s tým zakúrim gril.
vytrať sa na samotku. neviem síce, čo budeš robiť, keď sa vám pod oknami budú páriť jelene.. asi dáš petíciu na poľovnícky zväz aby ich utratili 😀
aj my máme takuto susedu čo jej vadí aj vlastné dýchanie 😀

lenkakravcova
28. jún 2022

Skús si zavolať domov par krát väčšiu návštevu, kamarátky, kamošov, ktorým vysvetlíš aký je problém, nech po sedia s Vami na terase a trosku s komentujú nahlas to ich nahé prirodzenie. 😂😂😂 Uvidíš ze po 3-4 takejto návšteve susedia začnú nosiť aspoň plavky. 😀

abbey1
28. jún 2022

Autorka, prosím ťa, pošli mi do ip svoje číslo účtu, alebo rovno adresu. Kúpim ti učebnicu slovenského jazyka. Sadneš v obývačke so zatvorenými oknami, nebudeš nič vidieť, doučíš sa, aké i/ y treba písať. Do uší si pusti relaxačnú hudbu. Nebudeš počuť podpätky, kosačku, vírivku. Vieš, aký pokoj v duši ti nastane?
Teba musí byť radosť mať za susedí!

limoncino
28. jún 2022

Nečítala som vsetko, ale Tvoj priateľ oddychuje pri okne? Lebo ja si zväčša k oddychu sadnem, niekedy ľahnem ale pri okne som ešte neskúšala oddychovať 😀😀

monuska112
28. jún 2022

kokos ale tak to ze ti prekaza milion veci je vpohode kazdemu nieco, ale to ze si si to dovolila "spisat" a mozno si este aj myslis ze si v prave, hranici s poruchou osobnosti

nykkushka
28. jún 2022

@banderaska29 ale ako potom nedajbože deťom vysvetlí, čo tie nehanebne drzé oplzle pariace sa jelene robia😂😱😱😱😂🤣

beronsche
28. jún 2022

peticia s vyzvou na ukoncenie opalovania...
.. no ja umriem.. uz som videla vsetko.. 😂😂

Ty vies vobec, co je to peticia? Kolko podpisov mozes ziskat?
A ze tvoj chlap vidi cudzie hole kozy.. ooo sodoma gomora.. ak na nu cumi ako tela na nove vrata a slinta, ze ho nemozes ani k oknu pustit, zrejme nebude problem len v susede..

A ostatne body z tvojho zoznamu.. to uz je cista psychiatria. nuz som neuveritelne rada, ze nie si moja suseda..

zdenkastanka
28. jún 2022

@nahy_sused a ty si ten nahy sused, co?ty beťár😂a dohovor aj zene😁

sari24
28. jún 2022

Vyzleč sa do naha doma ty a tvoj muž bude pozerať na tvoje cecky. Problém vyriešený.

beronsche
28. jún 2022

@monuska112 suhlasim, normalne to urcite nie je...

srferreira
28. jún 2022

Velmi sa smejem nad tvojou staznostou. Vy cely den cumite z okna susedom do zahrady? Vsak zapnem telku, popripade citam knihu a mozete oddychovat. Priatel si nemoze odychnut, lebo suseda sa opaluje naha. Argumenty 0 bodov 🙈 Ked ste isli investovat do dvojdomu tak ste museli ratat s tym, ze so susedmi si nemusite sadnut, take iste riziko je aj pri bytoch. Mali ste ist teda na samotu ked si neviete oddychnut pri ceckatej susede 😂😂 nuz mate to na cely zivot ak tam planujete ostat. A problem je ocividne niekde inde. Susede je jedno aj k ju niekto iny vidi nahu. Zmier sa s tym, alebo sa odstahujte 🤷‍♀️

martinkatinka
28. jún 2022

@beronsche zdaleka si nevidela vsetko. Vcera tu bola otázka, ci 5.7, ked je sviatok, moze dat dieta do skolky

number19
28. jún 2022

Davam tejto teme min. 10 stran...

viestta
28. jún 2022

@nykkushka
Dobrý deň, pan riaditeľ! Môžem vás o niečo požiadať?
Dobrý deň, pan Novák! Samozrejme.
Nemohol by som mať nastup do prace až o 10:00?
Ak máte vážny dôvod, tak vám vyhovie.
Áno, mam. Susede nad nami vadí, že štartuje auto o šiestej ráno. Už som skúšal vytlačiť ho na koniec ulice a naštartovať až tam, ale obávam sa, že si týmto uzeniem pruh a vyskocene platnicky, je to celkom hore kopcom, ale to SUV je celkom ťažké.

oblecenie99
28. jún 2022

No dobre ľudia.. ale teraz si predstavte, že bývate na klasickom sídlisku, oproti bytovka, balkóny a na ňom starý deduško s holým oným.. :D asi by vám to tiež po čase prekážalo ;) Mne osobne by pekná suseda nevadila a mám takého tušáka, že ani môjmu mužovi :D Ale chápem, že tebe to prekáža, rešpektujem.
Autorka, zlá správa pre teba, že všetci majú pravdu: ťažko s tým niečo urobíš. Áno, sused by ťa nemal otravovať nad mieru primeranú pomerom, otázka je, čo je to tá "miera" - veď ti povie, že sa tam nepozeraj a vyriešené, plus sa to nedá ani nijako vynútiť, aby to nerobili.
Čo vieš urobiť, je:
1. požiadať ich, aby to aspoň trochu obmedzovali - vedia, že ich vidíte? Možno si to ani nedomysleli, aj keď skôr áno..
2. presťahovať sa
3. dúfať, že sa im narodí dieťa a po rokoch to nebudú robiť pred ním :D - mimochodom, toto je na zváženie, lebo ak sa rozrastú ako rodinka, ten bazén bude využívaný deťmi aj ináč (predstav si klasickú scénu z okolia detského bazéna na kúpalisku) a keď už teraz vám vadia, tak čo bude potom
4. zaťahovať závesy naďalej
5. pozvať návštevu, ideálne nejakých kamošov na posedenie, najmä chlapov, môžu byť aj kľudne starší, sadnúť si tak, aby bolo viditeľné, že vidíte a vychytať si čas, keď je tam aj ten chlap. Kľudne zopakovať viackrát po sebe. Možno mu bude vadiť, že mu očumujú ženu.. alebo jeho.. alebo sú nudisti a budú to mať v p..i :D

elizabet173
28. jún 2022

@maulena nechapem, preco by som mala byt z toho vedla, ze sa moj partner pozrie na nahe zenske telo? Aj ja sa pozriem na muzske. Ty si asi b zivote nebola na nuda plazi, ze? Ani pri mori si sa nikdy neopalovala hore bez, kde sa tak opaluje vacsina zien. Mne to vobec neprekaza, mojmu tiez nie

monuska112
28. jún 2022

@oblecenie99 ja som uz videla susedovi holy zadok, z predu sa neotocil bolo to take prekvapujuce, priznam sa aj som cumela :D :D a tak co jeho dvor jeho zadok, pochvalila som sa muzovi co som videla zasmiali sme sa a ideme dalej nie?

martinkatinka
28. jún 2022

@viestta odpoved:Chodte pesi 😆 ale nie v podpätkoch!

petronellla87
28. jún 2022

@martinkatinka Haha áno vcera keď som videla tu tému o štátnom sviatku som si pomyslela ze už som videla všetko už môžem aj umret😆 ale teda evidentne nie🤣🤣🤣

nykkushka
28. jún 2022

@viestta presne takto nejako si to predstavujem, že by to znelo 🤣🤣🤣 a ten pokerface vedúceho, že wtf 🤣🤣🤣🤣

martinkatinka
28. jún 2022

@petronellla87 neumieraj... Tu sa kazdy den objavi nieco ako toto... A kazdy dalsi den je tu zas lepsia tema 😉