icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

katka2602
31. máj 2023

@evamarek77 nieeeee 🤣🤣🤣🤣 to vážne? Na mieste niekoho by som ju zamkla na WC nech vedie monológ.

katkami123
31. máj 2023

@babulkomale
Takto urážať zvieratká.

vela02
31. máj 2023

@feeewa ak je ten oslávenec pozvaný na svadbu (či už to je alebo nie je svadba autorkinej sesternice), nevesta bude mať o zábavu postarané a možno si moc nezatancuje, ak bude pán pomstychtivý😂😂

magic08
31. máj 2023

@evamarek77 akoze wau 😀 javi sa ako vyzreta mlada dáma 😀

adik64
31. máj 2023

Bože baby, tu je to také napínavé...poobede mám vybavovačky v meste a ani sa mi nechce ísť, najradšej by som sedela doma a sledovala túto diskusiu 🙈

magic08
31. máj 2023

@adik64 vsak ja uz hadam aj vypoved dostanem 😀

katkami123
31. máj 2023

@evamarek77
Takze za chvíľu bude aj rozvod vravíš, ak je to tá dotyčná? 🤭🤭

renatik91
31. máj 2023

Prosím, ešte nekončite a nemažte. Musím pracovať, ale už sa mi chladí víno na večer, kedy si to tu celé chcem dočítať. 😂😂😂

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
magic08
31. máj 2023

@evamarek77 tie ostatne nezverejnitelné si uz hadam aj dokazem predstavit 😀

pbra40
31. máj 2023

@adik64 ked si predstavim, kolko drepov som uz mohla urobit namiesto citania, hned by som uz mala aj figuru do plaviek🙈🤣👌

adik64
31. máj 2023

@magic08 no ja som tiež dnes veľmi nič neurobila 😉

magic08
31. máj 2023

@adik64 ja uz druhy den 😀

lucylaw
31. máj 2023

@evamarek77 Nenapises inicialy ten osoby? A autorka nech potom napise, ci to sedi 😀

katkami123
31. máj 2023

Akože, v rámci srandy, autorka, ešte mozes sesternici napísať - Neboj, na druhu svadbu ti už prídeme 😂🥳

andula2020
31. máj 2023

Nepisala toto náhodou nevesta??? Too uz co by bolo

laila22
31. máj 2023

@autorka a čo teda sesternica na tvoju poslednú sms?

rusalinka
31. máj 2023
katkami123
31. máj 2023

@andula2020
Všetky ženy, rýchly presun do druhej diskusie 😂😂😂

kikushaa
31. máj 2023

@magic08 kamosi zvyknu chodit po veceri 😬 len aby ti frajer zajtra nepovedal ze v sobotu idete na svadbu 😂😂😂

vela02
31. máj 2023

@andula2020
Chcípnem😂😂😂😂

liv1
31. máj 2023

@andula2020 a to davas bez linku?? 😂

adik64
Autor odpoveď zmazal
nikyball
31. máj 2023

ta nevesta podla mna pise, ze ju mrzi , ze nepridete zagratulovat ku kostolu, kedze oznamenie poslala. V tej sprave nie je nic o hostine a podobne.

vela02
31. máj 2023

@adik64 ja keď sa priznám mužovi prečo znovu nie je uvarene, tak buď to tu začne citat aj on alebo mi vyhodí telefón von oknom 😀😀😀

lucky_k
31. máj 2023

@vela02 podľa mňa ho to chytí 🙂 🙂

magic08
31. máj 2023

@kikushaa mne asi tazko, nemam frajera

kikushaa
31. máj 2023

@magic08 jejda prepac to som chcela odpisat inej, len tu komentare pribudaju rychlostou blesku 🙈

liv1
31. máj 2023

@heidi4 dik uz som nasla 😂. Akoze sedelo by to, ale ziadne podrobnejsie info 😁