Oklamaná snaha o rodičovstvo vo veku 40 rokov
Ahojte žienky.
Ja 40, priateľ,nie manžel 50. Sme spolu 5rokov. Ja deti nemám,doteraz sa nedarilo,už teraz ani nechcem,partner 50,deti nemá a zrazu chce. Pritom to v začiatkoch bolo opačne,on nechcel a ja som chcela,že čakať treba na vhodné podmienky (som sa zasmiala). Kedy sú vhodné podmienky? Teraz sa už necítim,v 40tke rodiť a vychovať,on sa necítil keď som sa ja cítila a teraz toto rieši,v 50tke. Išli by ste v 40tke do rodičovstva? Citim sa oklamaná a on cíti,že potrebuje mať zrazu "opatrovanie",aj keď je zdravý,vytálny.
Ďakujem.
@anonym_autor ja by som v 40-tke isla do toho, ale to som ja, ale podmienka by bola manzelstvo
Ja mám taku kamarátku vzali sa deti nechcel no dobre tak to nejako prekusla lebo ho strašne zbožnovala.Prešli roky a ON si skoro na 55 rokov zmyslel že deti chce pre nu už bolo neskoro.Vysledok rozviedli sa našiel mladu ma s ňou 2 deti vzal si ju za ženu . A kamarátka sama rozvedena bezdetna. A tiež najprv nechcel.
Starý cap 50-ročný chce malé decko? Nech si dá studenú sprchu. Neboj sa, neopustí ťa. Chcela by som vidieť ženu, ktorá by dobrovoľne súhlasila s tým, že bude rodiť deti takému starému chlapovi. Povedz mu, že ak sa TY rozhodneš mať dieťa, tak jedine s mladším, lebo on je už na to starý.
@marci9 ty musíš byt veľmi mladučká a neskúsená keď toto napíšeš o 50 ročnom chlapovi
Kazdý môze zmenit názor,ale nemóze chcieť,aby ho zmenil aj ten druhý.Na dieťa v tvojom veku nie je neskoro,ale ty ho zjavne nechceš.A on chce opatrovateĺa. To dieta bude na vysokej mimo vasho mesta,ked jeho otec bude mat 70.Nik nevie co bude o 10,15 ,20 rokov. On ak to diete velmi chce,tak mu najde aj matku. No,nchcela by som byt na tvojom mieste,v tvojom veku,bez manzela, len s frajerom ,bez dietata a pod takym tlakom.
Na toto si musia ženy dávať veľký pozor a byť v tomto trochu sebec v tom zmysle, že ak tá žena naozaj dieťa v normálnom veku chce, tak musí hľadať partnera ktorý ho chce tiež. V tomto kompromis neexistuje. Pretože ona čakaním stráca drahocenný čas a milosťpan sa kedykoľvek zobudí a zachce sa mu dieťa. On nemá problém počať ho aj 60tke, žena veru áno. Bacha na to, ženy.
@pribinak presne, 50 rocny este nie je stary na dieta, mnohi su v dobrej kondicii, pohladni, maju uz nejaku karieru, nehnutelnost, zabezpeceny, pokial to nie je vyslovene debil, este si niekoho najde.
@zuzana76 50-ročný môže byť Štramák, ale na dieťa je starý. Síce ma kus života pred sebou a môže sa o seba starať, ale naplodenie je to starý cap. To že chlapi plodia aj 45 rocni je tym, že im prichádza druhá puberta, zbavujú sa starých manželiek a nájdu si mladé ženy, ktoré im pobláznia hlavu. Vtedy aj 45-ročný prestava rozmýšľať.
@zuzana76 50-ročný môže byť Štramák, ale na dieťa je starý. Síce ma kus života pred sebou a môže sa o seba starať, ale naplodenie je to starý cap. To že chlapi plodia aj 45 rocni je tym, že im prichádza druhá puberta, zbavujú sa starých manželiek a nájdu si mladé ženy, ktoré im pobláznia hlavu. Vtedy aj 45-ročný prestava rozmýšľať.
@katkazatka tak ja mam 49 a este by som si trufla ja sama mat dieta 🙈 vsetko ide pravidelne ako ma, asi to kazdy vnimame inak
@katkazatka tak ja mam 49 a este by som si trufla ja sama mat dieta 🙈 vsetko ide pravidelne ako ma, asi to kazdy vnimame inak
@zuzana76 Ja mam rovnaky vek ako ty a mozem povedať, že to ze sa citiš dneska super, bede rovnako aj o pať rokov. Stači že nabehne ťažka a komplikovaná menopauza pri ktorej vyfasujes desať pridruženych diagnoz a si nahrata.
Ty mas vek na dieta akurat, na zapade rodia zeny v 40 ako na pase, ja som rodila teraz tiez v 40, ale ci on to zvladne v 50, ako mozne to je, ale musis Ty to dieta chciet.
@katkazatka vies kolko takych starych kocurov zbuchne 20 rocnym dieta? 🙈😀 To je ta neuprosna realita, ze my mame menopauzu a oni mozu veselo obehnut cely rajon a robit deti. Kolko sme Mali takych oteckov v skolke 🙈😂😂😂
@zuzana76 Ja mam rovnaky vek ako ty a mozem povedať, že to ze sa citiš dneska super, bede rovnako aj o pať rokov. Stači že nabehne ťažka a komplikovaná menopauza pri ktorej vyfasujes desať pridruženych diagnoz a si nahrata.
@anna777115 ja 4 autoimunitne diagnozy mam a napriek tomu sa citim dobre. Vyslovene by som sa asi nesnazila, ale bola by som rada, keby sa bolo pritrafilo medzi 40-50
@anonym_autor nebude to skor preto aby si ta dietatom poistil? Za mna urcite nie a kludne nech si ma vymení. My sme s muzom isli do vztahu s tym, ze kazdy mal svoje dieta. A medzi prvými témami bolo, ci chce este dieta. On povedal, ze chce. Tak to som rovno povedala, ze ja nie, takze kym su tam neni nejake city alebo spolocne byvanie a tak, nech si najde inu partnerku. Kedze sme manzelia asi je jasne ako to dopadlo. Ke su uz deti 11 a 12 rocne, sam hovori ako nam je uz dobre a mame cas aj na seba. Porovnáva sa s kamosmi, co este maju male deti. Ak by teraz prisiel s tym, ze chce deti, mna by prve napadlo, ze si ma chce s tym dietatom zaviazať aby nebolo take lahke zo vztahu odist. Pricom ani neprisiel za tebou s prsteňom ale rovno s tym, ze chce dieta. Za mna divne.
nedaj sa zatlačiť do kúta.
nie, nechcela. v 40tke už ozaj nie. A o tvojom chlapovi ani nepíšem - ten má už dávno tiež po funuse.
Starý cap 50-ročný chce malé decko? Nech si dá studenú sprchu. Neboj sa, neopustí ťa. Chcela by som vidieť ženu, ktorá by dobrovoľne súhlasila s tým, že bude rodiť deti takému starému chlapovi. Povedz mu, že ak sa TY rozhodneš mať dieťa, tak jedine s mladším, lebo on je už na to starý.
@marci9 ty prosim ta si teraz z akej planety sem priletela? prepac, zijes dost mimo realitu. dnes sa uplne bezne 50-nici rozvadzaju a zakladaju si nove rodiny s 30-nickami. kolko zien len tu na MK ma presne takychto chlapov, kt.sa otcami stali po 50. registrujem tu par aj takych, co sa stali otcami pred 60. ak ma chlap dost penazi, budu stat v rade s ponukou, ze mu to dieta odrodia.
@anonym_autor ja by som isla, ak by som nemala deti a vlastne, svoje stvrte dieta som rodila 3 mesiace pred 40-kou. Ale v inej situacii. Ale toto, co on urobil Tebe, to je tazky kaliber. Velmi dobre vedel, co robi podla mna. Vedel, ze po 40 nastane u Teba zlom.a on "zrazu" chce. No akor chce mladsiu zenu, mne by sa dost veru znechutil, citila by som sa podvedena ☹
Zdá sa, že ste sa našli... 😉, v spoločných snoch, túžbach, predstavách o rodičovstve ... V tvojom veku ešte ženy bežne rodia, no, keď to tak už necítiš, každá rada márna...
Mne to celkovo pride ako taky mrtvy vztah a Preto sa tam zacina vymyslat. Ja osobne by som mu popriala vsetko dobre a dovi. Podla mna on chyta nieco, co predtym zamerne ignoroval
Neverím. že by sa mu venoval keď doteraz nebol svhopný žiadnej obety. Zostaneš na všetko sama a dúfam, že ste aspoň zobratý, keď ťa v tak vysokom veku oblbuje starec. Jedine o čo mu ide je posun genetického materiálu, tento po deťoch nikdy úprimne netúžil.
@anonym_autor pisala som to tu uz, zopakujem. moj muz mal v rodine podobny par. len s rozdielom, ze bol problem s pocatim. roky sa snazili, nedarilo sa. ona odmietala lekarov, modernu medicinu, lebo Boh to tak chce. boli ukazkovym parom, venovali sa detom v rodine, bravali ich na vylety. obaja mali pred 50, ked on povedal, ze chce dieta, ze po nom tuzi, ze chce, aby tu po nom nieco zostalo. ona uz logicky nemala moznost mu to dieta dat. nasledoval velmi tazky rozvod, cela jej rodina ho sla zlyncovat. on sa dal dokopy s o par rokov mladsou kolegynou, ktora mu dieta porodila. on spokojny a stastny, jeho byvala -neviem, ako aktualne- ale roky po rozvode bola na AD, aj hospitalizovana, nevychadzala z domu, uplne ju to zlozilo.
Aj ja mam v okoli minimalne 2, co v 50-tke maju deti s novou, mladsou partnerkou. Samozrejme v oboch pripadoch ide o dobre zabezpeceneho muza.
@anonym_autor pisala som to tu uz, zopakujem. moj muz mal v rodine podobny par. len s rozdielom, ze bol problem s pocatim. roky sa snazili, nedarilo sa. ona odmietala lekarov, modernu medicinu, lebo Boh to tak chce. boli ukazkovym parom, venovali sa detom v rodine, bravali ich na vylety. obaja mali pred 50, ked on povedal, ze chce dieta, ze po nom tuzi, ze chce, aby tu po nom nieco zostalo. ona uz logicky nemala moznost mu to dieta dat. nasledoval velmi tazky rozvod, cela jej rodina ho sla zlyncovat. on sa dal dokopy s o par rokov mladsou kolegynou, ktora mu dieta porodila. on spokojny a stastny, jeho byvala -neviem, ako aktualne- ale roky po rozvode bola na AD, aj hospitalizovana, nevychadzala z domu, uplne ju to zlozilo.
@matkahelka Veľmi smutné, ale vpodstate si svoj osud rozhodla sama, keby nebola "proti medicine", mohli žiť spolu pekne do smrti...
Priateľ nech sa spakuje do starobinca, tam ho budú opatrovať... nie si na to zaobstarať dieťa...
Ja si netrúfam rodiť v 40tke, ešte som mala chuť v 35ke,teraz už nie. A on v 50. Možno len preto,že cíti ,keď mu šibe na starobu a aby mal o starobu podstatné. Iba preto...
Môžem ho teraz poslať do prdele? Ja som chcela,on nechcel. Ja mu nebudem ridit5 Ken preto,aby mal niečo také,ako opatrovateľské. Ja pri tých sprostých rečiach vnímam iba seba, nebudem a a ani neoododim. Za tú dobu do boha už mohol mať viac než dosť detí, prečo mi povie po 40tke, takú sprostosť...😔
@matkahelka Veľmi smutné, ale vpodstate si svoj osud rozhodla sama, keby nebola "proti medicine", mohli žiť spolu pekne do smrti...
@enmery nemuseli byt... Véd nikde nieje napísané že by sa im to aj podarilo
Cítim sa takto 😩. Neviem to vyriešiť,ja už v 40 deti nechcem a on nech si ich urobi kde chce. Oklamal ma.😢
Mame 4 deti. Ale ano jedno nebolo planovane s umyslom-ze aby sa o nas niekto postaral. Lepsie povedane toto mi ani len na um nezislo 🙈🙈🙈
Jejo. Budem rada ak budu mat stastny spokojny zivot. Ak pridu raz za cas na kavu/obed.
A teda k veci-nie. V 40-tke by som uz nechcela. Prv uz vobec. Mozno muz nema ani potuchy co take babatko. Batola ale aj 5-rocne. Ci 10rocne dieta dokaze.
Takze v 60-tke mat 10-rocneho? Alebo v 65-pubertaka?

@marci9 srandujes že? 50tnik bez decka, ale so slušným kontom v banke (však za tie roky niečo odložil) dobre postavenie v práci je pre nejakú rozvedenu babu taký úlovok že dovi dopo
Píšem úplne reálnu skúsenosť, kolega 48 ročný, čerstvo rozvedený, bez dieťaťa, má obyčajný 2izbak v Petržalke + auto, baby sa o neho biju, nestíha na zoznamke odpisovať, stazistky ho idu zožrať
Povedal že vôbec by mu nevadilo, keby jejo partnerka bola rozvedená, či mala dieťa. To jeho bývala partnerka nechcela
Je to úplne normálne vyzerajúci muž, chce rodinu, ale nie s debilnym názorom, že ba cho mal k v starobe opatrovať
@pribinak presne, 50 rocny este nie je stary na dieta, mnohi su v dobrej kondicii, pohladni, maju uz nejaku karieru, nehnutelnost, zabezpeceny, pokial to nie je vyslovene debil, este si niekoho najde.