icon

To len ja mám doma exota?

maxica11
12. sep 2013

caute zienky, som tu nova 🙂
mam pocit, ze kazdy len hovori akeho uzasneho muza maju doma, len ja mam truhlika. manzelstvo mame dobre, deti su uzasne..
len mam pocit ze on nic nevie a vZdy vsetko spravi naopak. ked ide kupit plienky, vola mi aspon 5x ze ktore ma kupit hoci mu to doma vzdy podrobne ukazem a vysvetlim. ked pozera tv a ja sa ho nieco spytam tak mi neodpovie lebo sa sustredi na tv.
ked treba deti nakrmit aj tak im to da opacne alebo noeco zabudne.
su fakt vsetci chlapi rovnaki, ci to len moj ?
niekedy mi fakt lezie na nervy.

lucijja
13. sep 2013

ja som bola na jednom vylete s partiou motorkárov, čo sa poznáme už roky a muž nás tam prišiel pozrieť s malou a malá vrch z pyžama oblečený...vraj: to nie je tričko s dlhym rukavom??? 😀

Ale raz ma skutočne nasral a to mu neviem odpustiť... Boli sme na chate asi 30km od domova a ja som mu volala nech príde, že prespíme tam s našimi a nech donesie aj neter (našu krstnú dcéru, vtedy sme ešte malú nemali) tak on sa pobalil, prišiel a ja že: a Timka je kde? a on si pleskol po čele že ja debil....no vtedy som bola riadne nastvata, lebo aj keď sa pre ňu vrátil, malá ho vyše hodiny čakala chúďatko so sbaleným vakom na chrbte tak potom už ani nechcela ísť... ☹ Doteraz mi je smutno keď si na to pomyslím...chúďatenko malé... ☹

kiki68
13. sep 2013

ja mam nieco podobne,tatinko je uplne presne to,co opisujete,5x vola,ci ma kupit taku alebo onaku slahacku,nakoniec donesie aj smotanu aj jogurt,bo sa tomu podobal kelimok,tak nech si vyberieme 😀 Upratovat to ani muz,ani tato...iba ked je to nevyhnutne. Vacsinu technickych situacii s mojim chlapom riesim vlastne ja,lebo on nie je ten typ,co zapne vrtacku. Takze u nas je to cele takto naopak,ale mam ich rada...no co asi som si vyberala rodicovsky vzor 😀

vavrenka
13. sep 2013

baby, supet ermicka. aspon si mozem precitat ako to funguje v inych domacnostiach a upokojit sa. lebo pravda je, ze su oblasti, kde si ja neskrtnerm a mm ich ma cele na zodpovednosti

barcelona94901
13. sep 2013

@lucijja u nás je to naopak,ja zabudam,moj pripomína...
tvoj zabudol neter...ale ja som zabudla mojho! do teraz mi to sem tam ešte vytkne 😀 a všetko mi musí pripomínať,máš telefon,máš doklady,máš kľuče... 😝 a ked mám termín niekde,tak on mi to radšej aj u seba označí,pretože už aj to sa mi stalo,že hoci som mala v tel.pripomienku,tel som si nedala na nabíjačku a na stretko som zabudla 😀

nikoleta15
13. sep 2013

Ďakujem za túto tému, je fajn to čítať, asi sa už doma nebudem rozčuľovať, keď to oni, chúdence majú v génoch 😀 😀 😀. Hlavne to, že doma nevedia, kde čo je ani po rokoch bývania ...

barcelona94901
13. sep 2013

@maxica11 na mk su superhrdinovia,supermanželia,otcovia,dedovia a čo ja viem čo všetko..no podľa toho sa rozhodne neriad,jeden status,fotka a žiť s niekym denodenne a zažívať reál je veľký rozdiel

nepozeraj sa na ukážku,ukážky su veľmi zradné,pozri si celý film ,ten tvoj

bola by si možno prekvapená čo všetko možu vášmu vzťahu závidieť 😉 netreba pozerať iba na negatíva😉

moj chlap napríklad nevie variť
moj sen bolo mať kuchtíka 😀 😀 😀 no budem mu to vyčítať? že ty ..nevieš variť a všetci vedia,čo si to za muža..?
doma varíme všetci,aj pečieme moj brat vie také špecialitky,otec kysnuté cesto,že kam sa ja hrabem!
a vieš čo ani mojho mama nevie variť!a preto,ja nech spravím čokoľvek,je to pre mojho božské!
ja nemusím počuvať žiadné také reči,že moja mamička robí lepšiu polievku a koláč a čo ja viem čo,kedže nevie variť 😀
čiže skus sa na veci pozerať aj z ineho pohľadu
kámoška nadáva ,že jej muž je asi jediný na planéte čo nemá vodičák
jednoducho nespravil vodičák ani na 5 pokusov,je to ing ,a v reál živote veľmi šikovný chlap ,ale auto mu asi nie je dopriaté..
tej kámoške to lezie na nervy,aj sa hanbila za to..aj mu to vyčítala ..aj ju to ešte niekedy chytí ,ale vieš čo,neuvedomovala si ,že jej muž naučil decká športom ,prírode, videli s ním celu krajinu,toľko toho pobicyklovali ,že my sme pri nich uplne trdlá negramotné 😀 skus sa aj ty pozerať na veci aj z iného pohľadu,neber iba ukážky na pekný film ,pusti si váš film,my ženy by sme si tiež mohli priznať svoje muchy ,ja sa niekedy tomu mojmu aj čudujem,že je ešte v poriadku pri mne😉

darzneba
13. sep 2013

@maxica11 akoby o mojom, a ked niekde mame byt o 15.00 tak sa len vtedy ide sprchovat, zabudne, nevnima. hnevala som sa 10 rokov, ale teraz mame 9 ROCNU DCERU A JE TAKA ISTA!!! sU TO GENY, S TYM NIC NENAROBIME

dedenini
13. sep 2013

uff to som si oddychla ze nemam doma jedineho motaka 🙂 u nas najsastiejsie je pouzivane slovicko ,, zabudol som,, ja uz nato slovo mam taku averziu, ze neviem ci sa mam smiat alebo plakat... a o inuch veciach ani nehovorim.... Neviem si predstaviy ked zostarneme , co bude potom miesto zabudol som?? hehe uz sa len pousmejem na nom radsej...... je to veru v genoch 🙂

petraxy6
13. sep 2013

@barcelona94901 veľmi krásne si to opísala 🙂 hlavne kamoškinho muža 😉

dejka77
13. sep 2013

@janka7177 😀 😀 😀

sue
13. sep 2013

Uff, tak sa aj hanbím napísať, ale u nás doma som vo vzťahu chlap asi ja 😖 teda nie úplne, lebo bordel a špinu neznášam a viem aj spárovať ponožky 😀 , ale môj drahý je ten, kto robí nákupné zoznamy, sleduje akcie, vysáva, utiera prach a ja som tá, čo stále niečo hľadá a niekedy mám naozaj pocit, že on mi tie vecí schováva 😀 😀 😀

katti77
13. sep 2013

ja som alergicka na slove kde je...? on nieco (oblecenie, papiere, naradie...) hlada 10 - 20 minut, pride a poviem, ze to nenasiel, ja idem a objavim to za par sekund (je to pod nosom, tam kde to vzdy byva) ..ale na vine som ja lebo ja to odkladam 🙂 obliect chlapca to mu tiez radsej poukladam veci pred neho lebo inak by maly chodil stale v tom istom 🙂, uz ma chudacik mindraky, ze radsej povie najdi si to sama lebo ja to budem hladat ako taky .... a aj tak to nenajdem a potom budes zurit, ze som to nevidel 🙂 proste ma svoju chybu krasy ale zase v nakupovani je dobry 😉 aj v upratovani mu to ide, ale nabytok by som si radsej poskladala ja 😀

adri266
13. sep 2013

@blahowoman to presne aj moj manzel...tvrdi, ze mi nieco povedal, spomenul, a samozrejme, ani pary 😀 😀 😀

oktobermimi
13. sep 2013

@haslerka27 preto keď chlapa posielam do obchodu mu VŠETKO píšem na lístoček :D 😅

oktobermimi
13. sep 2013

moja mama my vždy povie: chlapi sú a boli vždy aj budú deti ktoré treba kontrolovať a usmerniť a všetko im minimálne 5 krát po sebe zopakovať a na 6krát sa presvedčiť či na niečo nezabudli a ak áno tak všetko od znova :D :D

argyro
13. sep 2013

vedela som že to bude super téma na pobavenie, človek sa tak poteší, aj upokojí, že aha, tak to nie len on, ale všetci 😀
Ja nemôžem na toho svojho čo sa tyka pomoci v domácnosti krivého slovka povedať, snaží sa ako najlepšie vie! Prešli sme rôznymi fázami, spočiatku to bolo drsné, teraz o nieeeečo lepšie, ale tak, že kde žena robí pokrok za 1 mesiac jemu to trvá 5 rokov 😀 Napr. ukladať umytý riad na správne miesto - šálky k šálkam, poháre k pohárom atď. mu robí problém doteraz, pritom ja to naozaj nechápem... vidím sklo tak tam dám sklo, nie? Detto príbor, taniere bez ladu a skladu, hlboké na plytké.. a ten vtip "muži to urobia, len im to nemusíte každých 6 mesiacov pripomínať" je u nás realitou 😀 ja sa vždy už len smejem, že kým som bola slobodná tak som mala byt v tip top stave, lebo ked bolo niečo treba prišiel kamarát, opravil.. teraz mame byt v dezolatnom stave 😀 kam sa len pozriem, všetko si žiada opravu, každy jeden kút doslova, lišty okolo parkiet povypadávané, zo stropov trčia kable, batéria v kúpeľni funguje na heslo, a mozem pokračovať donekonečna, už len na dokreslenie uvediem že po presťahovaní do tohto bytu mu trvalo 3 roky než vypratal pivnicu po povodnej majitelke.. dovtedy sme pivnicu nepouzivali a rarohy mali kde-tade po byte 😀
Čoho sa chytí to zlomí, mop, okno, pradlovy kôš, neviem čo má s rukami, ale je to hrôza... mal mi opraviť sklo na mobile, celý mobil mi doškriabal a sklo aj tak nevybral 😠 auto sme mali dva týždne, niečo sme kupovali v IKEA, vložil to tam tak, že doškrabal sedadlá na totalku...
A ano, problem s priestorovym videnim... KDE TO JE? Ved pred tebou! KDE?? JA TO NEVIDIM! 😀
"Zabijam" ho viackrat denne 😀
ALE!!! Vo svojej profesii je dobry, uznavany a dobre ohodnoteny.. lubi ma ako kona a v najtazsich chvilach ma vzdy podrzal.. nedala by som ho za nič na svete 😀 😵

effkaa
13. sep 2013

@argyro mas doma mojho muza 😀 ale vela veci vie spravit, len to nechce spravit doma. Svokre opravi hocico, len doma ho to akosi nelaka. No to priestorove videnie, ukladanie veci na spravne miesto (minule solnicka pri utierkach, salka pri muke...)
A este skladanie a ukladanie veci - oblecenia, zlozim to ja, lebo keby to skladal on... skoda reci, proste nejako do kocky a do skrine kadejako, nie tou najkrajsou castou dopredu ale kludne aj rukav trci 😀 😀
A vari strasne dlho a precizne, rozmysla ake korenie pridat aj 15 minut. To co ja zvrtnem v kuchyni za pol hodku jemu trva aj dve hodiny.
A tiez velmi dobry vo svojej profesii a lubi nas ako kone 🙂

ematko29
13. sep 2013

@maxica11 ja to beriem takto.ak rodina žije v byte tak by som aj ja očakávala delbu práce v domácnosti,ale ak bývajú v dome na dedina tak inak sa nedá ako rozdeliť povinnosti na ženské a mužské aj ked viem,že ked mi treba pomôcť môžem sa na manžela obrátiť atak to by malo byť naopak.Ja tiež neviem čo všetko má v dielni ,neviem nič o našom aute ačo sa týka kotla alebo bojlera domácej vodárne tam som tiež úplne stratená.Preto neočakávam aby manžel vedel,aké potraviny treba kúpiť,neočakávam od neho aby varil dokonca netuší kde majú deti ponožky ,aj ked to by mal vedieť.že? 😀 Ale isto ak rodina žije v paneláku ana všetko je žena sama to už je na zamyslenie 😠

winka99
13. sep 2013

srandovna tema 🙂 len neviem ci by nam prislo take srandovne keby nas tu nasi chlapi vykreslili 🙂
ale pridavam sa do klubu, aj moj splna kriteria chlapa 😀 presne take iste ako tu uz bolo popisane...takze v norme 🙂

barcelona94901
13. sep 2013

@petraxy6 no ona to brala tak celý čas,že má jediná muža čo nemá vodičák ,ale nikdy sa nepozrela na to z tej druhej strany a navyše aj to,že išiel 5 krát robiť vodičák ,5 krát,to je niečo ,čo ja by som napríklad nikdy nedokázala ani kvoli sebe,ale on to nerobil pre seba,iba pre nu ,už to je tak ohromné niečo...a jej to normálne treba sem,tam pripomenuť ,že halo dievča zobud sa 😀

masinka
13. sep 2013

@janka7177 ked sa vam zlomil nemy sluha a nemate kde davat oblecenie, tak si kupte posilnovaciu vezu ako nas tatinko 😀 dvakrat na nej cvicil a 5 rokov sme na nu vesali kosele, potom sme z pracovne spravili detsku izbu a haraburda isla prec z domu 😀

argyro
13. sep 2013

@effkaa skladanie vecí je kapitola sama o sebe 😀 nohavice okolo ruky stočí do takého valca, potom ruku vyberie von a nohavice šups do skrine! 😀 no, je to nekonečná studňa srandy, len čo je pravda 🙂

effkaa
13. sep 2013

@argyro 😀 😀 😀 😀 😀 tak nejako 😀 😀 Minule tricko, zlozil v polovici pekne po dlzke, trcali mu rukavy, tak ich akosi zohol. Hlavne aby to bol stvorec 😀 😀 😀 a potom drrrb do skrine uplne hocikam a uplne hocijako 😀

petraxy6
13. sep 2013

@barcelona94901 tak tam už by sa mohla zamyslieť 😝 No ja som mala kolegu ktorý tiež nebol schopný urobiť vodičák, písomné áno, len raz za toho nevedel a nechápal ako to v tom aute funguje...také historky nám rozprával, že sme sa šúľali. aaa minule som ho videla ako vezie rodinku na aute. Tak to dal 🙂

petraxy6
13. sep 2013

@barcelona94901 a ešte som ti chcela napísať, že kiežby sme každá videli ako ty aj tú druhú stránku toho človeka. Teraz to chápem, predtým by som bola ako tvoja kamoška 🙂 Preto som rada, že ešte niekto taký ako ty existuje 🙂 🙂 🙂 Máš u mňa LIKE 🙂

kiki68
13. sep 2013

rozmyslam,ze tych nasich chlapov asi klonuju... 😀 ako su podobne popleteni v mnohych veciach,ale je to mile svojim sposobom...hmm...s tymi nakupmi som citala zienky,ze my vieme nakupovat lepsie preto,lebo v minulosti sme zbierali bobule rozneho tvaru a farby a museli sme si rpesne zapamatat,co kde rastie a co najrychlejsie to najst,kedze hladne deti doma pistali aj vtedy. Sice mame namiesto jaskyne pekne domy a byty,ale az tak vela veci sa nezmenilo..snad len to,ze dnes uz by sme k tomu vsetkemu museli nahanat aj tie mamuty,bo chlapi by radsej kukali futbal,alebo by nic schopne behom hodiny neulovili 😀 Ale bez chlapov by bola nuda...asi by bol svet prilis dokonaly... 😉

k_a_j_k_a
13. sep 2013

@lucijja tak to s tym pyzamkom sa stalo aj u nas. mala som stretavku z SS a volam MM, ze nech pride aj s malou 8mesacnou dcerkou pre mna (boli sme grilovat cez den v sobotu). a ked prisli, tak mala obleceny taky postarsi pyzamkovy overal a tie najstarsie zdedene teplaky. topanocky, ciapku ani svetrik nemala - a to bolo na konci septembra. hladna nebola, ale prisla cela zafulana, lebo tatino ju krmil a nedal jej podbradnik 🙂 som si myslela, ze sa prepadnem na mieste pod zem 😀
inak ja sa na mojho MM stazovat nemozem. ja prakticky nevarim- aj ked viem, upratovanie si delime cca na polovicu. jedine pradlo je cisto na mne. obcas sa inak citim akoby som bola u nas ten chlap ja ako pisala @sue.

sissmiss
13. sep 2013

pripajam sa... k tym babam co pisali ze toto je o nich a nie o ich manzeloch 😅

Moj mi stale hovori ze ked vesiam pradlo aby som jeho ponozky hned davala vedla seba ze sa potom lahsie sparuju, ja mam same ruzove, zlte, tyrkysove, oranzove, zelene...kvietkove hviezdickove ze moje svietia aj v tme a daju sa poparovat, ja svoje ani nespajam len dam do mojho suplika a to sparujem ked si ich idem obut 😎 No on ma system na ponozky, kolko krat si to spravi radsej sam lebo mne to tak nejde 😅 Minule mi hovoril ako som mohla vyniest smetie ked nemam kluce od budky kde su smetaky 😀 No mam, ale on myslel ze mi to ani nedaval robit ten kluc ze naco. Uz ma pozna. Nakupovat chodi on, aj deckam dokaze kupit veci a nebojim sa ze to bude nenositelne. Ja si zo zasady nepamatam aku velkost maju decka, viem im kupit len podla veku, to si pamatam 😅 ale tie cisla...nikedy neviem...zakazdym ked im nieco kupujem volam mu ze aku maju deti velkost...a on vsetko...aj cisla topanok si pamata. Pripomina mi terminy u dr, pamata si sviatky, ja nie. Rozmysla prakticky ja chaoticky. V domacnosti je zrucny, ja som lava. Nakupuje tie vselijake cistiace prostriedky, ja ani neviem co doma mame a on ma prehlad ze uz dochadza toto a hento, dokupim...ja ani neviem ze take mame a naco to je 😕

tinka323
13. sep 2013

@lucijja kraaasne

tinka323
13. sep 2013

@dedenini dnesny den:posielam email:prosim laska,vytlac mi par veci do prace.odpoved: tinka,pre teba vsetko.prisla son z práce a vravim:dakujem zlatko à moj drahy:juuj,Aj som to vytlacil,ale zabudol som to na stole.pomoooooc