Začiatok vzťahu so zadaným

6. okt 2021

Ahoj, chcela by som počuť, či si niekto začal so zadaným a realne to dopadlo dobre a roky su spolu a pod. Ale z reálneho života. Mne to príde ako velmi veľmi zly napad, ale momentálne som na pochybách, lebo s máloktorym človekom si tak rozumiem. Inak nejde o manželstvo, ale "len" o vzťah.

falbala132
6. okt 2021

to znamena co, ze bude mat najprv 2 frajerky naraz? 🙂

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
6. okt 2021

@falbala132 ,😄dobra pripomienka. Nie, myslela som to tak, že po čase, či by sa nerozišli a nevznikol z toho vzťah.

sisa_s
6. okt 2021

A on si nerozumie s priatelkou? Alebo len mu vyhovuje, ze by ho obskakovali dve? Najskor nech sa rozide, potom daco rieste...ked mu za to nestojis, tak smola...

lulu5
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
allie458
6. okt 2021

Poznam vela vztahov ktore takto zacali a aj tie co su spolu "roky" nie su šťastne. Ja verim, že ked ides do vztahu s takouto zlou karmou tak sa to niekde vrati.

dskjhfdlkdjhl
6. okt 2021

Vyhovuje Ti clovek, ktory ma naraz dve priatelky? S takym si rozumies? Moralka je kde? Taky moze casom naraz aj tri, aj to bude OK?

anonym0001
6. okt 2021

Nerob druhym, co nechces aby robili tebe... Nechapem, ako ta vobec napadlo zacinat cokolvek so zadanym. Nevadi, ved na to prides sama, ked sa ti to raz vrati.

autor
6. okt 2021

@cocolino234 No veď toto som si vždy hovorila aj ja. Inak sa mu netlačim. On iniciuje všetko. A ja nejak neviem povedať nie.

autor
6. okt 2021

@sisa_s Vraj si už dlho nerozumejú a často sa hádajú. Čo aj viem, že je pravda, ale myslím si, že keby to bolo až také zlé tak sú rozideni.

h2
6. okt 2021

Ak to nie je manželstvo, nemajú deti a on hľadá nový vzťah, prečo teda neukončil ten pôvodný? Nech rozmýšľam, ako chcem, napadá mi len jeden dôvod: terajšiu opustiť nechce a s Tebou to vážne nemyslí. Ak máš záujem, môžeš mu to dať vedieť, nech sa rozhodne. Podľa jeho reakcie uvidíš, či má záujem o Teba, ako človeka, ženu, alebo len ako bokovku na nezáväzný sex.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ledgerka
6. okt 2021

zalezi od situacie. Ja som sa zacala s mojim uz muzom spoznavat (v praci) ked sme boli obaja zadani, ale u oboch boli vztahy komplikovane a pred krachom. Dali sme sa do kopy tyzden po mojom rozchode. On sa rozisiel s priatelkou hned v ten den ked sme si dali prvu pusu :D od vtedy sme spolu.

buberova
6. okt 2021

Ak nemá problém to spraviť súčasnej partnerke, kde máš istotu že to nespraví aj tebe?

diewcatqoo
6. okt 2021

Nie, nesla by som do vztahu s takym clovekom. Ak dokaze bez mihnutia oka klamat frajerku, dokaze klamat aj inych ludi.

@cocolino234 tazko sudit, niekto po tyzdni dokaze byt oklepany z rozchodu.. ja som sa v stredu rozisla s frajerom a v piatok som mala rande s inym, s ktorym som uz 15 rokov 🤷‍♀️

aylinn
6. okt 2021

Toto je také zlo🤮🤮
Už vôbec to že je zadaný a namotávaš ho keď vieš že má doma frajerku.
Ja by som sa nedokázala pozrieť do zrkadla.
Ale veď karma je zdarma , pre všetkých

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jakoma
6. okt 2021

Zadany ti povedal, ze si nerozumie s frajerkou a ty mu to veris? Aha.. ale aj v mojom okoli je taky vztah, su spolu 30 rokov a ona je hrda, ze jej dal prednost pred manzelkou a detmi.. klape im to..

timing
6. okt 2021

Skus mu ma isty cas odolat. Ty si urobis jasno v hlave a on tiez. Ci sa rozhybe k rozchodu alebo ostane u frajerky. Ak mu zakazdym podlahnes( si date pusu ci rovno sex?) Tak ma to co chce, unikne na tu chvilku k tebe ale vracia sa k frajerke. To je take, och. 3 ludia sa tocia v zacarovanom kruhu. A to netvrdim o tom ze dotycne ani nevie,ze je podvadzana. Ked sa to dozvie,odkopne ho a on pobedzi k tebe akoby sa nechumelilo. Vtedy mu uz budes dobra? Ja by som od neho dala ruky prec. Toto je iba na trapenie

stanulienkat
6. okt 2021

Taky chlap je u mna chudak. A nestal by mi za zmienku.

tosomja
6. okt 2021

Už by som to nechcela zažiť.

lianka123
6. okt 2021

Rozisli, tak ako sa po case rozide s tebou a s dalsou po tebe

margetakuska
6. okt 2021

Ak si nerozumejú, nech sa rozídu a potom si spolu niečo začnite...
To by ti nevadilo, že je s ňou a aj s tebou? Akú máš istotu, že ťa nechce len využiť, ak nie sú manželia a chce byť s tebou, tak v čom je problém? Toľko tém tu je: podvádza ma manžel/priateľ, juj, neviem či by som chcela byť tá s ktorou chlap podvádza, nech majú vzťah akýkoľvek.....

ciusinka
6. okt 2021

Mám reálnu skúsenosť,bola som mladá a sprostá,mala som 19,keď som sa dala dokopy s mojím exmanželom,ktorý bol v tom čase zadaný,ale samozrejme-uz si nerozumeli,nemiloval ju,bla bla..3 mesiace trvalo,kým sa s ňou rozišiel..Po dvoch rokoch sme sa zasnúbili,po ďalších 2 vzali,narodil sa nám syn a po 8.vyroci svadby ma opustil-cuduj sa svete,kvôli kolegyni..Ani s ňou už neni,popri nej si našiel ďalšiu,nejaký čas to ťahal s oboma..Takže toľko moja reálna skúsenosť,keď som si začala so zadaným,12 rokov života v riti..

maximilie
6. okt 2021

@ciusinka presne to som išla napisat
Kludne si s ním začni, ale rátaj s tým, že sa ti to vráti. Karma. On ta neskôr tiež nechá kvôli inej, lebo uz si nebude rozumieť ani s tebou. Ja by som mala minimalne pri každej kríze strach, že sa bude vyplakavat pri druhej a na mňa nadávať rovnako, ako na predošlú.

kifliiik
6. okt 2021

Obcas potrebuju ludia barlicku nato, aby ukoncili nieco co pre nich vminulosti znamenalo vela...poznam par ludi ktory potrebovali inu osobu(teba) na to aby dokazali ukoncit predosly vztah...to ci to bude uvas dalej pokracovat zalezi uplne na inych veciach...ci si sadnete, ci to aj vo vztahu bude ok ale ako prve by som si snim vydiskutovala ci ta nechce len ako milenku😉 obcas muz mysli inak ako zena a nespravne citaju signaly

lindusss2016
6. okt 2021

Pockaj, aby som tomu spravnr rozumela. On je so svojou pristelkou nestastny, do teba sa zamiloval, ale musi s nou pokracovat vo vztahu, lebo inak by vybuchla bomba, co by znicila polku planety? Ci co vlastne? Ky dovod ma zotrvavat v tom nefunkcnom, zlom vztahu, kde mu ta svina nerozumie a drzi ho pri sebe nasilim? Proaim ta, nebud hlupa, to su take medove motuzy... keby to bolo take zle, davno je slobodny a ty nrmusis riesit dilemu, ale toto je slaboch, chudak, ani by som o neho nezakopla. Nepoviem, stava sa, ze sa do seba uplne osudovo zamiluju aj zadani a nejde to tak lahko vyriesit, lebo maju rodiny, nechcu nikomu ublizit a nsjma nir detom. Ale toto je jeho priatelka, su bezdetni, tak potom o co ide?

misinka20
6. okt 2021

Títo chlapi typu "opica", ktorí sa nepustia jedného konára kým sa nedržia druhého sa nemenia, vždy budú takýto, aj teba presne takto isto vymení... Môj ex bol rovnaký ale ja som bola predsa manželka a mali sme dieťa,cdom, rodinu, mne by to neurobil, ale urobil a po mne ďalším... Takže zadaný chlap, či ženatý, či vo vzťahu je pre mňa nevyzrety jedinec a veľké tabu...

srnqqa
6. okt 2021

Mám hneď 3 príbehy.
1. zadaný on, viac rokov. Ona o tom vedela. Ťahali to spolu min. 1 rok poza chrbát "pôvodnej". S "pôvodnou" sa po nejakom roku rozišiel, s "novou" ostal doteraz, už majú dieťa, 8-ročné.
2. zadaný on, ona vedela, že je zadaný, po 3 mesiacoch sa ale s "pôvodnou" rozišiel, s "novou" sa vzali a po roku začal vyhľadávať iné "nové".
3. ja sama. Ja - zadaná, on spoločný priateľ. Už som to písala v inej téme, že vzťah som v hlave, srdci mala ukončený, len to chcelo vydiskutovať s "pôvodným", ktorý na mňa celé týždne a mesiace kašlal. S "novým" sme stále spolu a neľutujem.

Budovať šťastie na nešťastí iných sa neoplatí - na tomto trvám napriek mojej vlastnej skúsenosti. Ale to preto, lebo ja som preň ozaj nič neznamenala a celé mesiace na mňa kašlal. Prečo zohľadňovať niekoho takého? Šťastie si ma našlo, na začiatku sa aj bránila, ale... bola by som hlúpa odmietnuť.
A tiež - chlapi veľmi radi používajú doslova drísty typu "nerozmieme si, nespíme spolu, bla, bla....". Je to síce skúsenosť z čias mojej mladosti, ale už tam som sa presvedčila, že úmysly nie sú vždy úprimné. Boli sme 2. Obom nám tvrdil, že si s priateľkou nerozumejú a hádajú sa stále. Ja som bola jediná a, samozrejme, aj kamarátka..

karolinakr
6. okt 2021

To je zajímave, koľko mužov trpí a je nešťastných vo vzťahu, po večeroch plačú do vankúša, alebo voalju na linku pomoci, ale ani jeden sa nechce rozísť so zdrojom svojho utrpenia, radšej to rieši poza chrbat s novu znamostou, s ktorou to tiež nemyslí vážne. Nechápem tych chlapov, na školách by mali vyučovat Karate a predmet Ako sa odpútať od semetriky...Samozrejme, zveličujem, mňa tiež balili zadaní a akurat nechapem, čo si od toho slubovali, podla mňa len sex bokovku si chlap takto hlada, normalny vzťah nie.