icon

Žiadny sex po narodení dieťaťa

felix2
29. dec 2014

Mame 1.5rocnu vytuzenu dcerku.
par tyzdnov po porode sme par razy mali s manzelkou sex, ale bol pre nu aj bolestivy, neskor tusim aj z povinnosti.

problem ale je, ze sa stale hlbsie a hlbsie ponorila do starostlivosti o dieta.
neviem ci to uz prehana, alebo je to este stale v akej takej norme ale ... dieta zacalo spavat s nami v manzelskej posteli, nakolko ho stale este koji,
je to pre nu tak praktickejsie. Zaroven aj vecer uklada dieta s tym, ze je pre dieta "zivy cumlik". Zriedka uz potom vyjde von z izby, obcas na par minut, daco sa porozpravame, ale usi nastrazene, a pri kazdom zvuku uz bezi nazad do izby "co ak spadne z postele ...co ak sa zobudi sa a spadne z postele.."

No a to iste aj pri dennom spani ! V prestavkach medzi tym, starostlivost o domacnost, ale dieta musi byt na ociach.
Suma sumarum, nemame ZIADNY sex, uz vyse roka. Nie je tymto sposobom absolutne cas a priestor.
Manzelka ale zaroven argumentuje tym, ze je stastna ze si moze takto uzivat materstvo, vzacne chvile, a ze vek do 3 rokov vo vyvoji dietata je najdolezitejsi atd.

Nie je v kontakte ani s kamaratkami, ani netuzi ist obcas niekde "vypadnut", oddychnut si na 2-3hodky. Fakt vidim ze uprimne dieta je pre nu nadovsetko, ma z neho najvacsiu radost. Vlastne s vlastnym dietatom nemozem ani sam ist na prechadzku. Nemala by ho na ociach, ocividne ..

Par razy bol prislub, ze uz sa mi povenuje, ..ale trebars prisla do toho choroba dietata, samozrejme sa hned na take zabudlo ..par razy to bolo otocene voci mne, ze jej uz neprejavujem bezne neznosti hocikedy cez den ..Ale vravim, v prvom rade nie su na to okolnosti .. venovat sa intimnostiam, pricom viem ze zena ma zmysly nastrazene smerom k spalni, ze co ak ju dieta zhana .. asi by ma to ani nebavilo.
takze v strednom veku ... a riesim svoju situaciu sebauk...

poculi ste o takomto pripade ? Je to "normalne" ?

felix2
autor
30. dec 2014

vsaj ja by som rad odbremenil, ale vravim, teraz uz dako s dietatom ani von nemozem.
kym bolo dieta male, a von sa islo za ucelom spania, tak to ano, to som chodil aj ja kocikovat.
ale ako uz beha, dako mi minule doslo, ze ved vlastne som s nim este sam vonku ani nebol.
ono aj tu sa boji, myslim trocha nadmieru - nenecha dieta bezat len tak hocikde, hocikolko, vzdy pod prisnym dohladom, resp. ho setri, ze uz musi byt dieta urcite unavene, prechadzka sa predcasne ukonci ...

no proste mi to pride cudne, ked vidim ine deti, aj mladsie, ako si slobodnejsie behaju.
(ale samozrejme vidavam aj opacne extremy, ked dieta padlo v takom terene kde v prvom rade same sa nemalo co hrat, mohlo ist naozaj o zdravie ci zivot dietata...)

zase by som len rad hladal zlatu strednu cestu.

a celkovo si robim zaver, ze ano, je to tak 50:50, aj ja by som mal byt pozornejsi, tie kvety, tie objatia atd..
a na druhej strane, snad sa to kojenie uz coskoro ukonci, zacnu u nej inak hormony pracovat a zacne citit prirodzenu tuzbu .. a nie len pomyslenie "mozno by som si uz mala zacat plnit manzelske povinnosti".

vejula
30. dec 2014

@felix2 no musíte sa obaja zmieriť s tým, že v toto obdobie to nebude možno idealne, budete možno musieť prerušiť sex (prípadne niekolko krát 🙂 ), kým manželka uspí malu, ktorá sa prebudila.. ( myslím, že sám by si nenechal dieťa vyplakať kým neskončíte) Možno čakáte na idealne obdobie, kedy dieťa prespí celu noc a vy si budete môcť užívať. No aj také príde, ale dovtedy to ešte môže byť celkom dlhý čas. Takže ja by som sa proste prispôsobila momentálnym nie idealnym podmienkam, a brala ako fakt to, že to istu dobu bude také ako dovolia okolnosti. Nemôže ťa znechutiť to, že žena ma jedno ucho nastražené na spalnu. JE to normálne, proste materinský inštinkt, ale to predsa nieje až taká prekažka. Takže asi povol aj ty, nečakaj, že manželka sa na hodinu vzdá svojich materinských inštinktov a zmení sa na dračicu, ktorá ti je plne k službám😀 Uživaj si teraz manželku - milenku - ale stále mamičku. Časom, ako bude dcérka rasť, sa bude aj ona meniť, nebude taká upätá na malu. Tak sa nenechajte odradiť týmto časovým usekom, ktorý je jednoducho pre manželské spolužitie a jeho koordinaciu trošku naročnejší. Držím palec 😉

fidorka7
30. dec 2014

@vejula no to mám práve obavy, či ked bude malá rásť, prestane byť taká upätá na dieťa - ja si myslím, že už teraz to nie je normálne a časom sa to len zhorší

vejula
30. dec 2014

@fidorka7 ono to je podla mna uplne prirodzené, že pomaličky to osamostatnenie príde. Vidím to na sebe, tiež by som určite podla vas bola ta matka čo to prehana (deti dojčím do prirodzeného odstavenia - syn sa odstavil v 4 a pol roku sam bez mojej iniciatívy, tak isto v tom veku sa sám rozhodol že bude spať v izbičke) Ale ono to nieje o chorobnej naviazanosti, skôr o zdravej prirodzenosti. A tak isto doteraz sa občas stane, že sa dcerka zobudi v najlepšom a my proste musíme počkať, kým ju uspím a až potom pokračujeme. A normálne tak fungujeme, proste sme starostlivosť o deti zobrali ako prirodzenu sučasť našho života a nerobíme horor z toho, že už to nieje ako to bolo pred tým ako sme mali deti, že musíme; ;svoj život prispôsobovať potrebam detí.

janickacrazy
30. dec 2014

@vejula Ako si má užívat manželku milenku a prerušit sex, ked už rok žiadny nemajú? Nechápem. Mám známeho, ktorého manželka nechcela po 2. dietati už žiadny sex vobec celé roky a nakoniec sa aj rozviedli, lebo on to už proste nevydržal. Snažil sa to riešit, boli aj v poradni, ale ona ho stále odmietala. Podla mna to tiež nie je normálne, moj mladší syn takisto spával s nami v posteli, bol urevaný a náročný, ale napriek tomu sme spolu spávali aspon raz do týždna tak 3.mesiace po porode. Starostlivost o dieta je síce náročná, ale žena by ozaj nemala zabúdat ani na manžela. 1,5ročné dieta nie je už také malé a ked sa bojí, že spadne z postele, nech kúpi zábrany na postel, som zvedavá načo sa potom bude vyhovárat. 😝 😠

vejula
30. dec 2014

@janickacrazy no len z príspevku som to pochopila tak, že o taký sex, kedy ma žena jedno ucho nastražené na spalnu, kde spí malá, nema zaujem. No tak len vysvetlujem, že je to proste normálne, že to ucho tam je 😀 ja ho tiež mam a pri naznaku nejakého šramotu poprosím manžela aby sme chvílku stíchli, či to nahodou nieje mala. Pretože ak je to ona, je lepšie ju uspať hned aby sa neprebrala a my mali čas na seba. Jednoducho to su také praktické veci, ktoré sa môžu zdať hrozne neromantické a neviem aké.... Ale tak, je to len krátke obdobie našich životov, koniec koncov, detičky sme chceli obaja, tak to bereme ako to ide 🙂

fidorka7
30. dec 2014

@vejula nie nebola by si matka čo preháňa, hovoríš, že ak sa dcérka zobudí v najlepšom, najskôr ju uspíte, potom pokračujete - to je snád prirodzené a to každý chápe...bez debaty. problém je, ak sa matka ani nepokúsi, lebo je proste matkou roka...
ja si myslím, že sa toto ak sa ona nespamätá, neskončí žiadnym happyendom, lebo to takto nechcú a necítia obaja, len jedna strana. Ak sa spamätá po dvoch, troch, piatich rokoch, tak to už môže byť naozaj neskoro obnoviť intimitu, dôveru... nehovorím o tom, že ani tento opičí vzťah k dieťaťu nie je na prospech matky, ale ani dieťaťa.. aby s ním otec nemohol ísť sám bez jej dohľadu na prechádzku - to už zaváňa psychiatrickou diagnózou.

fidorka7
30. dec 2014

@vejula čítaj poriadne, on nemá ŽIADNY sex

sissmiss
30. dec 2014

Mne sa zda trosku komicke ze tu niektore zeny to beru strasne osobne ze nejaka cudzia zena ktovie preco nema chut na sex. Kazda hned 😠 a 😠 a 😠 a to su vyhovorky a nech mi nehovori ze sa neda 😠 ....
Ja chapem urcite vcitenie sa ale toto mi pripomina scenu z jedneho nemenovaneho japonskeho filmu kde starsie zeny schytili mlade dievca a ritualne ju deflorovali. Akoze nejaky krdel vran sa tu zlietol a ide dodzobat jednu z krdla lebo sa nesprava podla toho ako ony chcu? Este chapem niektore prispievatelky tu ktore maju uz vnucata, tie uz na nejaku tu demenciu a poucanie "narok" maju, ale mlade zeny, matky malych deti a zena zene vlkom.... 🙄

eri28
30. dec 2014

Podla toho co tucitam na koniku uz ma nic neprekvapi.Nepoviem ti ci je to okej, ale urcite nie si sam co ma taku zenu doma.Neverim tomu ze ona ja ta co sa stara a ty si v tom uplne nevinne.Nieco musi byt na tvojej strane ked ti nenecha malu ani na 5 min.Skus sa zamysliet od narodenia preco to takto funguje urcite nie len pretoze malu koji a ma prehnanu starostlivost.Tomu neverim.Jednemu sa pisu lahko chyby o partnerke ale pozri sa na svoje.Kazdy potrebuje sex niekto menej niekto viac skus s tym nieco robit, aby mala aj ona chut sa s tebou milovat.Ked sa da rozpravat sa, porozpravat sa a zase rozpravat sa.Na koniku ti mozno poradia, ale problem mas doma cize len a len si naist na seba cas, nenutene a v pokoji sa porozpravat a vsetkom tak ako si to tu napisal, co ti vadi, preco su veci tak, ako to mozete spolu zmenit, a tak......vela stastia a napis ci sa nieco zmenilo.

tunzal
30. dec 2014

a čo tak zamyslieť nad tým, že má nejaký blok od pôrodu .....čo mám ja osobne a to mám viac ako trojročnú dcéru a kebyže sa muž trošičku nesnaží tak sex nemáme žiadny..... mne sa jednoducho sama odseba nechce, nemám na to chuť ani energiu..... jednoducho môj muž už pochopil, že to tak nefunguje, že stlačí gombík a mám chuť....

trgypadl
30. dec 2014

Citam,citam,citam a prichytim sa s otvorenymi ustami....haloooo ludia????sex,al.milovanie pre niekoho je to najkrajsie,co moze byt vo vztahu,v manzelstve...je to najkrajsi prejav lasky,neznosti..preco sa o to ochudobnujete??ze sa to neda,ze nie je cas,ze je zena unavena,ze ma blok a podobne su len hlupe vyhovorky...ked sa chce,tak sa vsetko da!a ak milujem svojho partnera,alebo manzela,tak to patri k jednemu z prejavov lasky.aj ja mam dieta,tiez som si presla prebdenymi nocami,ci koli malemu,ci kvoli dostudovaniu VS,potom ked som zacala pracovat na sluzby,cize aj nocne,tak vzdy sa nasla na tento akt chvilka...teraz mame skolaka a tiez si vieme najst na seba chvilku,kt.nas neskutocne nabije energiou a velmi potesi,minimale 2 ci 3 krat do tyzdna.ak by sme spolu neboli rok,tak to si neviem vobec predstavit....to by sme sa neskutocne odcudzili...take spolunazivanie si neviem ani predstavit...rok je dlha doba,a preto hodte rec a rieste tento problem...kym je cas
ps:zacinam mat pocit,ze niektore zeny poznaju tuto chvilku len pri "vyrobe" dietata....to by dokazali ist priam ako sijaci stroj aj 24 hod,a ked sa mimi podari,tak potom to zrazu konci....

zeriempizzu
30. dec 2014

@trgypadl citaj poriadne. Autor tu neriesi milovanie ale SEX. On si chce zasunut, to je vse. Keby sa s nou chce milovat, neriesi to s nami ale doma 🙈🙉🙊

trgypadl
30. dec 2014

@zeriempizzu citam poriadne...niekto to nazyva sex,niekto milovanie....prepac,ale po roku by som uz aj ja stratila chut nieco riesit....

fidorka7
30. dec 2014

@zeriempizzu ale prosím ťa , nehraj sa tu na slovíčka, keby chcel len trtkať, tak už trtká inú... asi ju má stále rád, ked to doposiaľ vydržal, nie? hľadá spôsob a rady i tu, na MK.

mysicka36
30. dec 2014

@zeriempizzu po 1,5 roku je úplne jedno ako to chlap nazve. Proste mu chýbajú intímnosti a nazval to sex.
Ja by som bez toho nevydržala viac ako týždeň.

Takéto opičie maminky svojím deťom viac škodia ako prospievajú. Deti sú v ich neprítomnosti úplne dezorientované. V škôlke plačú, problém je dať ich do tábora do školy v prírode k babke. Nemyslia vôbec na to, že skončí materská a treba ísť do roboty. V rodine máme takúto psycho matku čo nedá mužovi lebo už je matka a vymyslela nejakú diagnózu aby mohla byť doma do 6r. dieťaťa. Chúďa chlapec je v škole úplne na prášky 😒

adri266
30. dec 2014

@felix2 necitala som vsetko, ale urcite by som odporucala manzelsku poradnu, pripadne sex. poradnu.
Ak odmietne, jednoducho jej povedze, ze si bol ochotny cakat rok, dat jej priestor, ale ze mas chut a cakat dalej nechces.
V sexe nie je nic *normalne*, niekto to chce 3x denne, niekto 3x do mesiaca. Ale nemat chut cely rok, to je uz problem.

mariuskaa
30. dec 2014

@janickacrazy
Podobne.
Mam známych práve idu rozvodom!!
Maju 3 ročnú dcéru a od pôrodu nemal sex celých 3 rokov.
Pôsobili navonok normalne ...
V lete ona ze je cas na druhe dieta. Ze kedy začneme?
Tak on čakal 3 roky kedy sa dá do poriadku a teraz to az pochopil ze ho chce len na plodenie dieťaťa.
Trosku neskoro ale predsa. Povedal ze žiadne ine dieta nechce a uz tobôž nie s ňou.
Uz su separated a idu rozvodom uz 3 mesiace.

fidorka7
30. dec 2014

@mariuskaa presne takto to končí ked si žena z chlapaurobí len darcu semena a chodiaci bankomat. A potom nechápe, že čo bolo zle....

maminuska
30. dec 2014

@vejula takto nejak fungujeme aj my. A zodpovedne môžem povedať že moje deti sú samostatné , dokonca aj tá najstaršia v rámci svojich obmedzení . Takže kojenie a spanie v jednej posteli určite neurobí z detí naviazaných urevaných usmrkancov, oni sa časom prirodzene odstavia a začnú spávať vo svojich postielkach . A pekne sa dá fungovať po intímnej stránke aj za takýchto okolností a môžem povedať že my s manželom aj po 8 rokoch fungujeme v tejto oblasti veľmi dobre, napriek tomu že nám dve deti odspali v posteli ( to druhé ešte stále spí) .
Ženu na sex si treba mentálne pripraviť , naladiť ju a ak to budeš
@felix2 robiť tak ak nie hneď tak určite po čase máš úspech zaručený .

fidorka7
31. dec 2014

@maminuska po čase...nie hneď po roku, felix, čo si taký bedočkavý, adj tomu tak ešte tri roky a úspech sa celkom iste dostaví 😀 😀 😀

horana
31. dec 2014

@fidorka7 Nahodou, to je dost dolezity postreh a moment a vobec nie na zosmiesnovanie, keby naisto vedel ze to bude trvat este tri roky a lubi ju, vydrzal by na samooblushe a neznostiach postupnych. Ved konieckoncov brali sa hlavne z lasky a nie zo sexu, ktory je sice dolezitou ale nie povinnou sucastou vztahu. To by si mohol brat hociktoru samicu nadrzanu z ulice a nie prave tu jeho. Ktory chlap ktory tu svoju lubi by to nevydrzal? Kazdy, ved uz len z lasky k nej a ich spolocnemu dietatu, co su tri roky v zivote? Pri hocakej nehode sa moze jeden z partnerov vyradit aj na dlhsie, nehovoriac o tom ze za par desatroci sa na tom len zasmeju, ked si budu ako starcekovia sediet na priedomi.
Ked sa chlap sam urobi chodiacim bankomatom, ktory doma dava len peniaze ale energiu do riesenia vztahovych veci je mu zatazko, dostane vacsinou to co vlastne chcel, co svojim chovanim privodil. Tu medzi riadkami citim istu nedostatocnu angazovanost v rodinnych veciach, kde jednoznacne nie je ze by mu ta zena zakazovala travit cas s dietatom, skor maju rozdielne nazory na vychovu a on submisivne ustupuje, akoby sa mu to hodilo. To by bolo nacim riesit tiez. Sex a neznosti su len jednou z foriem komuunikacie medzi partnermi, malokedy byva chyba osamotene iba v nom, ba skor to byva len nasledok nesuladu z inych oblasti, ktory sa nasledne prejavi aj v sexe ako takom a tak to zrejme bude aj tu.

blahowoman
31. dec 2014

@felix2 ahoj. Nooo necitala som vsetko,nemam na to cas,ale len par komentarov pod tvojim prispevkom. Podla mna to NIE JE NORMALNE ci uz to,ze ziadny sex ,alebo ta starostlivost!!! Ja mam 2 deti. 1 ma 10r to nic,ale syn ide mat 3r a poviem ti,ze od 1r spi vedla so segrou v izbe na klasickej VELKEJ posteli! A je tam preto,lebo sme ho budili uz len pri normalnom spanku,nie to nahodou pri sexe. Starostlivost o dieta je krasne ano,uz nikdy take male nebude,ale si tu aj ty,a na to by zena nemala zabudat! My mame sex sice len 2-3x za mesiac,ale to len preto,ze mam zdr.problemy a boli ma to. Manzelovi sa to potom snazim vynahradit inak. Vase dietatko je uz dost velke na to,aby manzelka bola tak uzkostliva a vyvíjala ala tak velku starostlivost aj ked nemusi ( ked spi aby nespadlo a pod) . Neviem co poradit. Je to v jej hlave ,musi to zmenit hlavne ona. Musi chciet. A poviem ti,ze vobec nie si sebecky. Si len chlap,ktory potrebuje sex a tuzi po manzelke.

maminuska
31. dec 2014

@fidorka7 no aby si si ty nerypla 😀 . Muž ktorý príde domov a čaká sex je pre mňa že úplne asexuálny. Muž ktorý mi v priebehu dňa napíše šteklivu sms, donesie kvety, alebo len tak príde , objíme a pobozká , povie aká som pekná a ako mi to pristane zvyšuje značne u mňa libido.
Ja som nastavená takto , a u mňa to funguje ale určite by to nefungovalo tak , že na tu ma máš , som doma , som živiteľ ( čo u mňa ani nie je ), máš manželskú povinnosť sa postarať o môj kráľovský penis. Tak by som ho zrejme len do neho pokúsala.

piskotka3008
31. dec 2014

@mamutka ale samozrejme, nie je to antika ako taka...ale v rozvojovych krajinach je lepsia ako nic. Neplati to 100%, napr ja menstru nemam doteraz...

fidorka7
31. dec 2014

@horana prosím ťa, tento svoj ŽENSKÝ názor si daj okomentovať aj chlapmi, oni totiž nefungujú tak, ako si my myslíme alebo chceli by sme... toto je dosť naivná utópia

fidorka7
31. dec 2014

@maminuska ale ty si teraz úplne mimo so svojou reakciou, ja som uviedla len, že už čakal rok a ty mu poradíš, že úspech sa dostaví, len aby vydržal... koľko ešte?
S tým, čo si uviedla ďalej, súhlasím, musí sa aj ona snažiť, len tuto je to už podľa mňa cez..

sorciera24
31. dec 2014

konecne som pochopila, preco je tu kazdy druhy den tema: muz ma podviedol...... zeny, ak budete rozmyslat takto...ani sa necudujte ( a este, ze chudata).... ak po narodeni dietata odstavite partnera na druhu kolaj...a ako tak citam, ze na rok a viac...fuuu....vztah to nezvladne..... a ze to nejde?....vyhovorky....vsetko ide, len treba chciet!....ale tu to mnohe nechcu, myslia si, ze dietatom zivot (manzelsky) hadam konci..... milujem svojho muza aj deti rovnako....bez neho by neboli moje deti a to, ze mam deti anrocne...je fakt.....ale navzajom si pomahame a intimna chvilka je sucastou.......obnovili sme to hned po sestonedeli (pri oboch detoch)...(aj napriek plnemu kojeniu.....ziadne hormony)....lebo sme to tak chceli.....
ja este obdivujem toho chlapa, ze to tak dlho vydrzal...asi ju ma fakt rad, ale ak sa ta zena nespamata....moze lutovat a vypisovat tu podobne temy na MK....

babulka
31. dec 2014

Myslím, že dnešná doba je extrémne presexualizovaná. Z kníh, filmov, časopisov, reklám, zo všade sa valí, že sex je to najdôležitejšie, čo je medzi partnermi. Nie láska, nie porozumenie, nie spoločné záujmy. Sex. Keď ten nefunguje, treba partnerstvo rovno zabaliť. Len nik si neuvedomuje, že čo ak nastane skutočne situácia, že sex skutočne, napr. zo zdravotných dôvodov nebude možný, na dlhú, dlhú dobu. Na jednej či druhej strane. Ak partnerstvo stojí iba na sexe, skončí. Ak stojí na skutočných hodnotách, aj niekoľkoročná abstinencia od sexu nemôže partnerstvo oslabiť.

Všade sa dočítate, aká má byť dokonalá ženská, matka, kuchárka, upratovačka, a samozrejme milenka. Návody, ako na to. Aký má byť dokonalý muž? Kuchár, upratovač, otec? Nie. Milenec. Otrasná doba. Možno by bolo fajn, keby sex zostal intímnou záležitosťou partnerov bez toho, aby sa hneď hľadal problém, keď niečo nejde ako podľa časopisu. Bohužiaľ, málokedy ide všetko ako podľa časopisu. A aj tí, čo sa najviac chvália, ako často si to doma užívajú, spravidla niekoľkonásobne preháňajú.

Ale ja som z inej planéty. Osobne sú mi blízke - aj z tohto hľadiska - predvojnové 20-30 roky a povojnové 50 roky, kedy ženy boli ženami, intimita bola za dverami spálne bez toho, aby sa o nej muselo nahlas vykrikovať. A možno tí ľudia vtedy mali oveľa spokojnejší sexuálny život, ako ľudia dnes, keďže tí dnešní sa musia stále v niečom pretekať a porovnávať.

nini1010
31. dec 2014

Podla mna to normalne nie je.niektore zeny po porode chut maju,ine nie,to by som neriesila,to sa upravi casom.dieta vsak spava v posteli s vami co ja absolutne neuznavam.kazdy ma mat svoju postielku,otec a mama su hlavne manzel a manzelka a ak to tak ma ostat aj po narodeni dietata mali by si toto svoje suktomie uchovat.a ak dieta raz zacne spavat s rodicmi v posteli uz sa od toho len tak lahko neodnauci.navyse sa na dieta nezdravo upla v zmysle ze sa od neho ani nepohne.ja som teda dost uzkostliva mama,pomerne hodne ale bola som cela stastna ked ma niekto na hodinu dve odbremenili a vzali mi malu do kocika.zase,okrem toho ze som mama som aj zena,potrebujem oddych a z casu na cas aj kafe s kamoskami a vyvetrat si hlavu.
Tazko ti radit lebo mami su na svoje deti velmi citlive a bojim sa ze by to dopdlo zle.podla mna by bolo fajn keby si v nej zase vzbudil "zenu".vziqt ju do mesta,na nakupy,nech si vyjde ku kadernicke,zaplat jej masaz...aby sa zacala opat citit sexy,mala potrebu ukazat sa,mozno ju to dostane zas do kontaktu s kamoskami,pojde na kafe,zisti ze vase dieta prezije aj ked bude dve hodiny bez nej.ked sa bude citit pritazliva budes mat len krocik ku tomu aby ste ozivili sexualny zivot.chce to trpezlivost ale pojde to.
Co vsak navrhujem je pomalivky hlavne nie nasilu docielit aby dieta nespalo samo v posteli.mozno ma tu mamicky ukamenuju ale moj nazor je ze dieta do manzelskej postele nepatri.teda pokial nie je chore.zabija to akykolvek sexualny zivot.