Žijem s klamárom a už nevládzem
Ahojte zienky, rada by som sa s vami poradila....ako dalej co si myslite , co by som mala urobit, alebo zmenit vo svojom zivote....Skusim vam v skratke napisat moj 2 rocny zivot s klamarom.....Zoznamili sme sa , osial ,laska, ktora trvala asi mesiac, ocaril ma....vraj zil v zahranici, na SK sa vratil koli tomu ze si chce uz zalozit rodinu,ma ustrerene penize, chce si kupit byt, kludny ,pokojny, doveryhodny....no ideal.. Po 3 dnoch od zoznamenia zacal u mna byvat, lebo vraj si nerozumie s domacou v prenajatom byte...Postupne sa zacali diat veci, ked nieco slubil, alebo sme si nieco naplanovali, tak sa vzdy zrazu nieco stalo a nic z toho nebolo...zrazu prisla exekucia jeho rodicov v hodnote 300 000 E..... , zrazu vyhral na lotte 500 000 e...a to sem riesili domy, byty....no proste same chore veci....zacala som byt uz obozretnejsia, vela veci s ami nepozdavalo, ale pri kazdej normalnej debate, ma vzdy ubezpecil ze vsetko je v poriadku a pravda...otehotenela som po 3 mesiacoch znamosti, tiez klamstovm, vraj je neplodny, lebo berie nejake lieky, comu sposobuju neplodnost....mama som uz 33, babo som chcela...a stale som mu este verila...zacali sme planovat svadbu....nedovera sa stupnovala, 3 dni pred svadbou sa mi ozvala z nicoho nic jeho byvala, stretli sme sa a zrazu som pochopila ze vsetko je loz, vsetko mi do seba zapadlo, tie iste klamstva a podobne..Svadbu som zrusila, vsetko priznal....chcela som sa rozist, bola som v 6 mesiaci tehu....Potom sluby ako sa zmeni , ako mu na nas zalezi, ze sme jedine co mame, bla, bla....okej ,povedala som si ze odist mozem vzdy, ze mu dam sancu, sama som tiez nechcela byt, ved uvidime.....Asi rok bola idylka, bol dobry otec, a take male klamsvta a blbosti som neriesla....Je to uz pol roka co sa v kuse hadame......mame 3 problemy....
1. nelubim ho, uz davno , vsetko sa po case vytratilo, po tych vsetkych sklamaniach, nespime spolu uz pol roka,ani on ,ani ja sa nesnazime....zijeme spolu iba koli malemu a zo zvyku asi....
2.klamstva.....posledneho pol roka sa to stale kopi a kopi, priklad....ideme 17.6 na dovolenku, 15. mi povie , ze nemozeme koli praci , ze pojdeme 24. 6., a 25 6 mi povie ze ideme 27. 6...a medzitiym ma stale uistuje, ze je vsetko zaplatene a ideme, a ked to uz ma prist, tak to zrazu nie je zaplatene a musi to posunut... Nemozem sa na nic spolahnut, nicomu verit, stale nieco slubi a potom sa zrazu nieco stane za co on nemoze samozrejme....Dalej, zobere mi auto na tyzden , vraj ide do servisu a na 3 .den ho vidm stat v garazi, ked som ho bola skontrolovat, ci tam nahodou nie je......Potom vraj mu meska vyplata, aby som zaplatila najom , ze mi hned vrati, nevrati , vrati mi to az po 2 tyzdnoch ublizovania,, nadavok ,nervov, klamstva ze uz mi poslal, a nikdy nic nepride....
3. mozno mi je aj neverny....posl. pol roka, zrazu ma viac prace, caste sluzobne cesty po SK, a musi tam prespat.....tak cca 2 krat do tyzdna nespi doma....ale to mi je uz jedno, ked je doma tak sa iba hadame, ked je prec aspon mam klud....
Moj drobcek ma 20 mesiacov, a je mi luto, ked ma stale vidi, uplkananu, utrapneu, alebo nas vidi stale hadat sa...Hadky vyvolavam ja, on nie, ale to preto ze zasa ma v nicom sklamal, a zasa sa nieco stalo, a zasa nemoze spat doma a podobne......uz som na nervy z toho celeho..Chodievam kazde 2 tyzdne k rodicom sa zrelaxovat aj na tyzden si oddychnut, ale vzdy k ed sa vratim znova a znova, prichadzaju nove veci, kedy som zasa a zasa sklamana.....on sa tvari ze je neviniatko a ze za nic nemoze, clovek by mu aj uveril ,ked ho nepozna...ale ja uz viem ze ZASA klame.....
Poradte , da sa zit s klamarom?
@irriss 🙂 aj ja som stastna velmi ze ju mam v brusku, ale osud asi vie preco nam ju poslal az teraz a preco to minuly rok nevyslo, mozno to raz zistime🙂 Ja len nechapem, preco zeny nedaju na svoje prirodzene pocity a instinkty, ked sa mi nieco nepozdava, vzdy dam na pocit a podla toho sa rozhodnem...ved ona od zacitaku citila, ze je to naprd a ze v kuse klame...preco to nechala zajst az do takeho stadia nechapem..keby mala 15..ale 33.. myslim ze v tom veku by uz mohol clovek viac rozmyslat hlavou a nie hormonmi..
Mozna, prave proto, ze mela "UZ" 33 😉
Nejdulezitejsi byly biologicke hodiny a prave tyto hodiny vyhraly nad zdravym rozumem..s tim, at to stoji, co to stoji...
verim tomu, ze nelituje byt maminkou..takze nakonec se snazme podivat na celou vec pozitivne:
Tento podvodnik ji dal to nejkrasnejsi na Svete = DITE a moznost stat se maminkou.. 😎
Za vsechno se v Zivote plati....a nekdy je to sakra vysoka dan.. ☹
@lucinocka
urcite UTEK je jedina volba i sance...
ale vis, co si myslim?😉
ze @michellkova UZ UTEKLA..nestacila se zastavit uz ani tady u nas...
Tak aspon telepaticky: @michellkova prejeme hodne Stesti 😉 🙂
Ja se devcata prozatim loucim, pomalu a jiste balim... 😉
@traktor ahoj, dovod preco som este s nim, lebo som nechcela byt sama, 2. moj maly.... 3. musela by som sa odstahovat do Trencina k rodicom, v BA som zvyknuta zijem tu uz 10 rokov, mam tu kamaratky, ale v Tn u rodicov zasa zazemie a lasku.....ale nejako to budem musiet zvladnut.... ☹
@hajanka ano mas pravdu, bolo to casto krat zatvaranie oci pre pravdou.....on ma svoje peniaze a ja svoje....on mi prispieva na maleho, a dalej si uz rozhodujem sama...Po 3 dnoch? nikdy by som nebola verila ze take nieco sa stane....len som mu chcela pomoct, tvaril sa tak nestastne.....a chcel si najst podnajom, ale uz sme ostali spolu.....Vies, mala som za cely zivot kopec skusanosti, a nechapem ani sama ako som mohla takto naletiet.....Dakujem ti za nazor, iba proste som sa snazila to stale zlepit, dat tomu sancu, nelutujem, ale uz mi dochadzaju sily.....len s ami velmi zmeni zivot a toho sa najviac bojim..... ☹
@hradnapani mas pravdu, ano taky clovek zije a ja sa uz stavam troska z neho, miestami som velmi zufala, ale nemozem to dopustit,sme predsa silne zeny....a dokazeme to.... ☹
@michellkova moja, myslis ze to moze byt este nejako horsie, ak sa ho zbavis? horsie byt nemoze, bude len lepsie 🙂 tak hlavu hore, pozbierat sily a hor sa zacat odznova, caka ta lepsi zivot, mas ho este cely pred sebou 🙂 aj so svojim syncekom.
@michellkova zmeny často patria k životu a prinesú niečo lepšie, netreba sa ich báť. 😉
skús myslieť pozitívne, nie si ani prvá ani posledná ktorej nevyšiel vzťah, stáva sa to veľa ženám. koľké sú na tom ešte horšie ako ty, že napríklad nemajú ani podporu rodičov, majú viac detí atd.
a napriek tomu to zvládnu.
ty to máš predsa len trochu lepšie a uvidíš, že časom vám bude dobre s dieťaťom a možno že ťa takáto skúsenosť aj posilní a možno to nakoniec niečomu v živote aj pomôže.
@sashabb co sa tyka prispevku cerstvo registrovaneho, nie je to koli rozprudenie debaty, fungujem tu na MK uz dlho....a milujem ho....vela kra tmipomohol v zivote.....Ja len nechem aby nietori ludia vedeli o mojom sukromi az takto....je to iba na uchranenie mojho osobneho zivota....tak preto tento novy nick.... ☹ snad to pochopis....
@sisaha mas pravdu, uz to dalej nejde...dnes len cely den placem a hadam sa.... ☹
@danjelca suepr, ze ty mas s tymto skusaenosti, mas pravdu, ja uz sa niekedy citim tiez na psychinu......a verim ze ked ho opustim , tak za 2 dni bude niekho uz mat, ak uz nema... Estesa as nou nerozisile a uz mal mna..a rovno od nej sa nastahoval ku mne....verila osm ze syn ho zmeni...myslim zemu na nas trosku zalezi..ale aj uz nechcem a nevladzem....
na rovinu!! chceš ty vobec niečo riešiť??
už len kvoli tomu, že ťa drobček vidí utrápenú, uplakanú by som s tým sekla
ja som dlho čakala s rozchodom s manželom kvoli synovi...blbosť!! čím skor, tým lepšie, ver mi!!
ak si rozhodnutá aspoň z polovice ho opustiť, urob to hned!!
ja som si stále myslela, že ex lúbim, bolo mi to všetko lúto.. ked pochopil, že dalej nevládzem, že to tak nechcem, že nie som šťastná ukázal sa v pravom svetle a ulahčil mi to..
myslím, že si s ním len zo zotrvačnosti a to nemá význam
MYSLI NA SEBA A DIEŤATKO!!!
@michellkova pozitivne na to je ze pred tym nezatvaras oci.Je super ze mas kam odist ze u rodicov mas otvorenu naruc.Zbal sa a chod.Kamaratky ak su ozaj dobre to pochopia a aspon budes mat dovod na vylety do Blavy.A urcite najdes kamaratky aj u rodicov netrp len kvoli tomu ze niekde zijes 10 rokov.BUdes spokojna ty aj dieta lebo co moze byt lepsie ako ked ma dieta spokojnu a vyrovnanu maminu.
Strasne ti drzim palce aby si to zvladla a aby ti uz zivot privial len same pozitivne veci 😉
@michellkova ver mi patologického klamára nezmení NIČ....
bohužial bohužial...hlavne je si uvedomiť že agresivita sa neprejavuje iba aktívne ale aj pasívne.
To je neustále zneistovanie, podlamovanie dôvery a daj si takú kontrolku: ak už sa začínaš obvinovať že mu krivdíš aj po odhalenej dalšej lži...to už si v tom začarovanom kruhu...ver že može byt milý dobrý v pohode, ale realitu neoklameš...ochvilu bude mat dalšiu obeť a bude jej prejavovat také isté city ako teraz TEbE.Je to bolestná skúsenosť lebo pre normálneho človeka je to mimochápanie ako toto niekto môže robiť...a v tom je ich sila..že kým si to pripustíš a naučíš sa o týchto typoch už si och obeť..dalšia v rade.
no 1 vec mi nedochadza....preco mas s takymto clovekom 20 mesacneho dieta....ste spolu uz dlhsie,od zaciatku si videla ze nieco nehraje a otehotnela si s nim?ako,chapem,drobcek je to najkrajsie co vzislo z vasho vztahu,ale co ta viedlo k rozhodnutiu mat s nim dieta po vsetkych tych pochybnostiach...
zivot s nim nema zmysel,je nezodpovedny,ako pises dost mimo....riesila by som definitivny rozchod.myslim,ze o syna sa zabijat nebude,takze by nemal robit problemy.....
@lentilka29
@danjelca
@adka22
@katasa
baby dakujem za podporu, ano mam to stastie, ze mam kam ist, k mojim rodicom do Tn, mame tam dom, kde sa citim velmi stastna...a nasi by boli najradsej na svete keby som prisla...a mam aj to stastie ze mam s nim iba jedno dieta, velmi by som chcela druhe, ale s nim by to uz bola osudova chyba.....takze to nie...natolko rozumu mam...Ale vdaka bohu za to jedno...Otehotnela som velmi rychlo, asi po 2 mesiacoch vzahu, ked som mu este verila, az potom to nastalo...to ze som tehu som zistila az v mojom 3 mesiaci....ale to som vedela ze si Miska necham..ci sama alebo s nim, budem mat dieta...
Snad si najdem aj kamaratky v TN, vyrastala som tam, mam este nejake zo ZS, tak to asi oprasim, a mozno od septemra si najdem pracu, maleho dam do jasli , a zacnem novy zivot....lebo na MD mi uz zacina hrabat..... 🙂
Baby poviem Vam , ze on je dokonaly v klamstvach, tieto typy to proste vedia, a ty naletis ani nevies ako.....Oklamal aj mojich rodicov, mojich priatelov, nikde s nim uz nechodim, lebo nikto ho uz nechce vidiet, vsade chodim sama.....a malym..... 😠
Najhorsie je je vzdy ked sa pohadame, mi zoberie auto, vydiera ma autom a ja bez auta s a neviem pohnut, nemam ako ist k rodicom, za kamaratkami atd....a potom vzdy sklapem koli autu....Ked sa pohadame, tak sa na druhy den vzdy z toho nejako vyspim a aj on, a zasneme sa chovat normalne, ja len dufam vzdy ze sa poucil, ale za 2, 3 DNI JE TO TU ZASA...ZASA NIECO , NESPLNI, co slubil, alebo zasa nieco necakane zmeni,alebo mi povie ze nebude spat doma, ze musi cestovat....a ja zasa vybuchnem.....proste mu nemozem v nicom doéverovat , vnicom sa o neho opriet.....Musim odist, nemala som doteraz silu, zatvarala som oci...
Skusim aj jeho dobre stranky, tvari sa ze miluje maleho..to je moje jedina zbran bohuzial, cim mu mozem ja ublizit.....Tvari sa ako neviniatko, vyzera velmi doveryhodne....Mozno som doteraz ostaval s nim, koli tomu ze bol dobry otec, ze sa staral financne...atd...
@irriss
@michellkova drzim ti palce, aby si sa vzchopila a svoje rozhodnutie ist k rodicom aj naplnila. Do TN sa dostanes hoc aj autobusom alebo popros nejaku kamosku alebo rodinu a pod. o odvoz. Chod tam, kde mas zazemie a milujucich blizkych (ver tomu, ze mas obrovske stastie, ze ich mas, mnoho zien trpi vo zvazkoch len preto, ze nemaju kam a za kym ist), to je pre teba aj syna to najdolezitejsie. A uz mu, prosim, nenalet na ziadne reci. Uz si pre neho urobila dost. Urob teraz nieco pre seba. Velmi ti drzim palce!
@michellkova
verím, že bez auta je život ťažký...
kto auto kupoval? spolu, či je jeho?
@katasa on ma sluzobne a mne kupil na leasig male Polo...akoze k porodu....je na neho pisane...takze vzdy ked na neho vyletim, tak mi berie kluce, a ja dostavam uz totalny hysak z tohoto...co ma nastartuje este viac, a urazam ho, neskutocne, nadavam, robi mi to hrozne nervy...sice mi ho na druhy den da...ale ma to sere, ze ma jedinu zbran ktorou mi ublizi...nech si ho uz zozere, uz aj to mi je jedno..ja v nom len vozim jeho syna, a aj o to nas chce ukratit, nech sa zadusi....ked pojdem domov, nasi maju 2 auta, tak mi radi pozicaju...Len si to neviem predstavit stym stahovanim...on mi urict nepomoze....
@lucinocka mas vo vela veciach pravdu, aj ja som velmi intuitivna a pri nom mam len zly pocit.....uz ju musim zacat aj pocuvat ( intuiciu) len niektore veci sa nedaju riesit len tak , zo dna na den, rychlo idem prec.......ja som taky dost premyslavy clovek, dlho zvazujem, premyslam, sice pri tom trpim,ale ked s a uz rozhodnem ,konecna....nie je cesty spat....Uz som mu povedala, ze uz nevladzem, ze ked sa to nezmeni, odidem, ....je to na nom....ja som mu to povedala, len aby vedel, co ho caka, aby sa nedivil potom......ale ,.viem ze sa aj tak nezmeni... 😢 .
@michellkova nechcem byt skeptik, ale myslis, ze sa este moze zmenit? Mozno s pomocou psychologa... 😔
Mam dost, mi to pripomenulo "I Love You Phillip Morris" - film velmi podobny tomu, co sa odohrava u vas... Hra tam Jim Carrey, pozrite si to, je to strasne :D
@michellkova aby ta este neobhanali kvoli nemu exekutori... Drzim Ti palce.
@michellkova no, uz len to, ze auto ti kupil za "syna" a nechal si ho napisane na seba svedci o tom, ze ani toto gesto nebolo uprimne... Rychlo od neho preč... Mas stanovene vyzivne na syna? urob tak cim skor - takisto si ho nechaj zverit do svojej vychovy...
ja by som to ani nekomentovala.podla mna je to vymyslene.ved to nedava rozum!raz vyhra v lote potom mu pride exekutor 😀 boze moj to kto vymyslel taky pribeh.
@michellkova mam taky isty osud ako ty, ak ti mozem poradit zdrhaaaj od neho , horsie ti uz nebude uvidis, ja som tiez odisla a teraz mi je fajn a mam aj fajn chlapa. tak isto som naletela klamarovi ktory sa mi stazoval . treba od takych utekaaat , lebo ta znicii, uvidis. ak chces ozvy sa mi mozme pokecat.
kasli na neho..chod co najrychlejsie od neho prec...nech sa autom zadrhne...chod k rodicom a tam zacni novy zivot...zivot bez neho,bez klamstiev ale za to so syncekom...uvidis ze ake bude mat maly rozziarene ocka ked budes aj ty stastna...drzim palce... 🙂

@michellkova
Jsi tu s nama?
Nebo si opet o vikendu budeme povidat samy mezi sebou 😉 🙂
p.s. Chapu, ze nekdo nemuze byt na PC..ale napsat pouze svuj problem a odejit.. 😒 sice je to tu zvykem, ale neni to dobry zvyk.. 😉
Bylo by vhodne aspon pripsat
priklad: "Holky, napiste mi sve nazory, ja tu byt nemuzu.. vecer se vratim a odepisu... jdu ven.. 😉"