14 dní mi mešká menzes. Som podľa vás tehotná?
Ahojte baby, prosím vás snažíme mať babetko, už 14dni my zmeskaja mrcha podľa vás som?

Baby, ja by som vek vobec podla par viet nesudila. Tu na MK je mnoho zien, kde je podla fotky jasne, ze su davno dospele, ale podla pisaneho prejavu a intelektovych schopnosti sa zasekli niekde hadam este pred pubertou. A naopak aj 14 rocna vie cez net posobit ako vyspela vysluzila matrona 😉
@vero652 Neboj nic, kazdy mame chvilky nepozornosti, hlupanu to z teba nerobi, kup si tehotensky a vyskusaj 🙂
Niekto si tu zjavne robi zase srandu 😫🤣🤣🤦♀️
@thoughtfulweirdo Ja chapem co chces povedat, ale stale mi je velmi tazke pochopit, ze chce si urobit test - tak teda kamoska jej poradi tento - bud jej ho da, alebo jej ho odporuci a ona si ho kupi. Cize drzim v ruke tu skatulku a nepozriem na nu? Ze co na nej pise? A ked uz nie, tak otvorim, vyberiem test a...? Asi ze si precitam navod aby som vedela co s nim - ci ide do prudu mocu, ci moc odchytim do nadobky a test ponorim - pokial ponorim, na ako dlho - a v navode je jasne napiane o aky test sa jedna, na co sluzi, ako interpretovat vysledky... ale ok, urobim teda ten test a dam sem fotku - pytaju sa ma aky je to test? A mne stale netrkne, tak hladam obrazok - ani vtedy neprecitam co na obale pisu? Pridam fotku, odpisem ze je tehotensky a stale nic... to je uz mimo mojho chapania, ze tolkokrat sa pomylim a neprecitam, ze ovulacny?
Alebo druha moznost - precitala ovulacny, ale nerozumie co to je a myslis i, ze je to to iste ako tehotensky - v tom pripade to trosku "dava" zmysel.
@fokuska Ja som raz šla kúpiť kondicionér, spokojná som si zobrala šampón tej značky vyzerajúci rovnako, akurát mal obrovské SHAMPOO cez celý obal, spokojne som si 10 minút obzerala a skúmala zloženie, zaplatila, odniesla domov, stále spokojná, večer vytiahla, znova pozrela, stále spokojná, až keď som ho vytlačila na ruku a zistila, že to peni, znova som pozrela na obal a o 40 sekúnd mi docvaklo, a to pritom veľmi dobre rozumiem slovu SHAMPOO. Takže ja už sa nečudujem ničomu 😂 a dokonca som raz stratila šálku s kávou v jednoizbaku. Neviem, či každý, ale ja rozhodne zatmenia mysle mávam 😂
@thoughtfulweirdo mne sa stalo presne to isté, v domnení že si samponujem vlasy som si na hlavu kydla asi pol flasky že čo to furt nepeni a potom že kondicioner... 🙈
@thoughtfulweirdo vek som odhadla podľa nechtov, ktoré ma poriadne obhryzene a podľa gramatiky. Taktiež aj to, že si slečna/pani kúpila test, kde sa jasne píše ovulation - znalost z AJ by už mala byť štandard, keďže už za mojich študijných čias bol AJ povinny.
Ak by bola vyšší ročník, tak by isto nevynechala prečítanie návodu, kde by teda prišla na to, že si kúpila nesprávny test.
Ale v diskusii aj napriek upozorneniu, že test je nesprávny a slúži na sledovanie ovulácie, nevedela, že je niečo na tom zle.
Takže preto usudzujem, že autorka je mladá, ba možno mladistvá a o to ma situacia viac mrzela, preto som to tam aj tak písala.
Má si budovať vzdelanie, sny, túžby a nie počítať eura do rodicaku, lebo bude týždeň o slanej polievke, pretože výdavky na bábätko sú naozaj veľké.
Ale ako v závere uvádzam, je samozrejme možné že sa mýlim.
A ešte som zabudla na fakt, že pokiaľ bola autorka v domnení,že test je skutočne tehotenský, tak sú tam jasne viditeľné dve paličky - čo logicky značí tehotensto a k tomu všetkému aj dva týždne chýbajúca perioda.
Takže to že si ešte dodatočne chcela overiť či je tehotná kdesi na MK mi skor naznačuje, že je to mladé dievča/žena.
@luci_ba 😄 ja som sa raz osprchovala telovym mlieko a potom sa nakrémovala sprcháčom 🤦♀️
@vero652 kúp si hocijaký tehotenský, pepino predávajú aj v Bille za cca1,50€, po 14. dňoch meškania ti ukáže aj ten najlacnejší
Daj vedieť ako si dopadla, ak bude pozitívny budeme ti, tu všetky, určite držať palce, aby si to zvládla 😉
Zajtra pôjdem kúpiť tehotenský test a dám vám vedieť baby lebo aj mam pocit ze my príde ms už 3dni ale ešte stále nič a mam zvláštne bradavky
A ms som mala 8.12
@vero652 8.12?????
@vero652 to je úplne normálne, že máš pocit ako keby si išla mať menštruáciu.
Na začiatku tehotenstva sa prekrvuje maternica.
Prebieha tam zložitý, ale veľmi krásny proces a taktiež aj tebe sa menia hormony.
Prsia môžu byť až neprijemne citlivé. Aj dvorce pravdepodobne stmavnu.
Kľudne si vygoogli potom každý týden tehotenstva a dozvies sa niečo nové.
Pokiaľ ti dva týždne mešká menzes, mala by si byť v 6-7 týždni.
12.8 som mala menses
presne na toto som čakala celý deň 😀 konečne ma niečo pobavilo 😀 veď keď si si nie istá, tak si prečítam slovenský popis na krabičke 😉
Bože veď je to ovulačny a nie tehotenský 😁
@ivca88 Ako hovorím, takých žien je na MK veľmi veľa, akurát mnohé majú fotku, podľa ktorej ten vek je dávno po 18 😅
Viem už viem ďakujem zajtra kúpim tehotensky
Noooo tak takto vám poviem...chodím tu už dosť dlho a zistila som jednu vec...žienky keď nemajú tehotenský test, tak robia aj z ovulačného... Ak ti na ovulačnom sa zobrazia dve rovnako sýte čiarky je to tehotenstvo... ale v tvojom prípade nie je 🙂

@vero652 ach, ver mi, nesudim. Je mi ťa naopak ľúto. Pretože teraz si si mozno dieťatko robila s radosťou a nedomyslela si si všetko okolo toho.
Predpokladám že si naozaj ešte mladá.
Nevieš čo to je starať sa nonstop o malé dieťa ( možno to už aj o chvíľku zistíš).
Ale pokiaľ nie si tehotná, prosím, naozaj prosím, chran sa pri styku. Užívaj si život. Dopraj sebe lepší život.
Nemusíš mať hneď dieťatko, ktoré nebudeš môcť zabezpečiť tak, ako by si sama chcela.
Vieš ako ti to potom bude ľúto, keď to bábätko budeš ľúbiť, ale nebudeš mu môcť niečo kúpiť lebo nebudeš mať peniažky ?
Keď nebudeš mať na doplatky za lieky, a budeš prepočítavať každé euro.
Keď sebe nic nemôžeš kúpiť, lebo sotva ti to vyjde na bábätko . Keď ťa bude prosiť o hračku, ale ty na ňu nebudeš mať ani za tri mesiace, lebo si nebudeš schopná ušetriť.
Naozaj prosím, kvôli sebe, nerob to.
Užívaj si mladosť a studuj, aby si sa mala raz v živote lepšie.
Veď mi, že na tvojom osude mi možno záleží viac, než by si si myslela.
Chcem ti dobre.
Ak sa mýlim v tom že si mladá a nezabezpečena, tak mi prosím odpusť. Chcete som len pomoct