18 dní nemám menzes, som nafúknutá a mám zápchu
caute baby, prosim o radu, 18 dni som bez menštruácie, cyklus mávam pravidelný. Robila som testy - asi z 5-tich vysiel jeden z dvoma ciarkami - jednou slabou, som nafuknuta, napne ma a potom len odgrgne, 2 dni mam zapchu....a moj gynekolog dovolenku, som objednana na 17-teho a mam pocit ze ma porazi dovtedy. Citim sa tak zvlastne, malátne, chodim po ulici ako opita....no hotovo. Trosku ma postrasil ten test, ale ako som tu uz citala debaty tak babam aj 2 mesiace nic neukazoval..je to mozne?
dakujem za Vasu podporu
livocka21 dakujem, skusala som aj drahy aj lacny, tento bol nadrahsi, musim skusit rano, len rano som ospala a idem do prace...a to mam vsetko na minuty vypocitane 😉
@pupkacik ja som prve tri testy musela studovat aby som vobec nieco videla, poriadne to bolo vidiet az neskor 🙂 takze skus zase zajtra, drzim palce 🙂
matulik5521 dakujem...kamoska mi hovorila ze lepsie je tyzden pred dalsou menstruaciou, no a to mi vychadza na navstevu gynekologa - uz len tyzden vydrzat
@pupkacik myslim, ze je jedno kedy si ho spravis, ale ak si tehotna, tak by sa ta druha ciarka mala kazdy den zviditelnovat, len sa poriadne zblizka zadivaj, mne aj doktor musel dvakrat brat krv, lebo som mala nizku hladinu HCG a po tyzdni to vyletelo hore 🙂
livocka21...to si myslim aj ja, lebo potom by to neukazal asi ani 1x, to mi vrta v hlave, inak je fakt sranda ako sa s nami priroda zahrava, ked matulikovi5521 musel doktor 2x brat krv...
@pupkacik po tyzdni ,lebo na utrazvuku nebolo nic vidiet 🙂 asi rychlo vyrastlo, lebo najskor mi hovoril ze je to tak 2-3 tyzden a zrazu po par dnoch ze 6+2tt 🙂
a neskusala si digitalny test?? mna zas domylil ten poriadne... vpiatok mi ukazal ze som tehotna a v nedelu ze nie... ovulacne mam cely cas pozitivne a tehotenske negativne... ale u teba to vypada ze z toho nieco bude 😉
to je test ktory ti ukaze pekne napisane ci si alebo nie si tehotna a ak si tak aj ako dlho priblizne.. je drahsi ale podla mna sa oplati..a tak isto mozes skusit ovulacny co ti ukaze.. mne napriklad vychadzal ovulacny pozitivny skor ako tehotensky...
Dnes som začaká krvácať a silno má boli v podbrusku, dnes je 19 dnes čo mi meškal menzes, krvácanie je slabé, máte s tym skusenosti

@pupkacik ano podla vsetkeho je dost pravdepodobne, ze si tehotna 🙂 drzim palce 🙂