icon

18 dní nemám menzes, som nafúknutá a mám zápchu

pupkacik
9. sep 2013

caute baby, prosim o radu, 18 dni som bez menštruácie, cyklus mávam pravidelný. Robila som testy - asi z 5-tich vysiel jeden z dvoma ciarkami - jednou slabou, som nafuknuta, napne ma a potom len odgrgne, 2 dni mam zapchu....a moj gynekolog dovolenku, som objednana na 17-teho a mam pocit ze ma porazi dovtedy. Citim sa tak zvlastne, malátne, chodim po ulici ako opita....no hotovo. Trosku ma postrasil ten test, ale ako som tu uz citala debaty tak babam aj 2 mesiace nic neukazoval..je to mozne?
dakujem za Vasu podporu

livocka21
9. sep 2013

@pupkacik ano podla vsetkeho je dost pravdepodobne, ze si tehotna 🙂 drzim palce 🙂

cawes
9. sep 2013

@pupkacik skus si kupit neaky drahsi mozno clear blue ci ako sa volaju mne vysiel test na prvy krat

pupkacik
autor
9. sep 2013

livocka21 dakujem, skusala som aj drahy aj lacny, tento bol nadrahsi, musim skusit rano, len rano som ospala a idem do prace...a to mam vsetko na minuty vypocitane 😉

matulik5521
9. sep 2013

@pupkacik ja som prve tri testy musela studovat aby som vobec nieco videla, poriadne to bolo vidiet az neskor 🙂 takze skus zase zajtra, drzim palce 🙂

pupkacik
autor
9. sep 2013

matulik5521 dakujem...kamoska mi hovorila ze lepsie je tyzden pred dalsou menstruaciou, no a to mi vychadza na navstevu gynekologa - uz len tyzden vydrzat

matulik5521
9. sep 2013

@pupkacik myslim, ze je jedno kedy si ho spravis, ale ak si tehotna, tak by sa ta druha ciarka mala kazdy den zviditelnovat, len sa poriadne zblizka zadivaj, mne aj doktor musel dvakrat brat krv, lebo som mala nizku hladinu HCG a po tyzdni to vyletelo hore 🙂

livocka21
9. sep 2013

@pupkacik chapem... ja mam podobne rana... no ja si myslim, ze ked test objavil HCG, tak tam asi bude aj drobcek...ak si netrpezliva... skus este test.... no staci ak toho 17. zajdes k dr. a budes vediet na 100% 🙂

pupkacik
autor
9. sep 2013

livocka21...to si myslim aj ja, lebo potom by to neukazal asi ani 1x, to mi vrta v hlave, inak je fakt sranda ako sa s nami priroda zahrava, ked matulikovi5521 musel doktor 2x brat krv...

livocka21
9. sep 2013

@pupkacik 🙂 ja som zasa mala HCG obrovske a na sone nic 🙂

pupkacik
autor
9. sep 2013

@matulik5521 a to ti s akym odstupom bral doktor 2x krv?

matulik5521
9. sep 2013

@pupkacik po tyzdni ,lebo na utrazvuku nebolo nic vidiet 🙂 asi rychlo vyrastlo, lebo najskor mi hovoril ze je to tak 2-3 tyzden a zrazu po par dnoch ze 6+2tt 🙂

lutziy
9. sep 2013

a neskusala si digitalny test?? mna zas domylil ten poriadne... vpiatok mi ukazal ze som tehotna a v nedelu ze nie... ovulacne mam cely cas pozitivne a tehotenske negativne... ale u teba to vypada ze z toho nieco bude 😉

pupkacik
autor
9. sep 2013

@lutziy no neviem ci to vypada, ked iba jeden test ukazal a aj to druha bola slabucka, keby aspon este jeden ukazal...a co to je ten digitalny test?o tom som nejak nepocula

lutziy
9. sep 2013

to je test ktory ti ukaze pekne napisane ci si alebo nie si tehotna a ak si tak aj ako dlho priblizne.. je drahsi ale podla mna sa oplati..a tak isto mozes skusit ovulacny co ti ukaze.. mne napriklad vychadzal ovulacny pozitivny skor ako tehotensky...

pupkacik
autor
10. sep 2013

Dnes som začaká krvácať a silno má boli v podbrusku, dnes je 19 dnes čo mi meškal menzes, krvácanie je slabé, máte s tym skusenosti

laurinkat
Odpoveď bola odstránená