4 roky sa snažíme. Dobre vidím?
Baby prosím len pre uspokojenie lebo ja sa klepem normálne. Dobre vidím ? 4 roky sa snažíme ja neverim

@vieronika14 bojím sa normálne. No ale veď uvidím čo ,,povie” krv
Najhrubsi je ina značka. Moze mat menej farbiva. A na usg nemá šancu nič vidieť takto skoro . Gratulujem a držím prsty
Ved ten test je ina znacka...prosim mysli pozitivne.
povedal nic nevidim? zlte teliesko nepovedal ze mas? mas vysoku sliznicu? nekrvacas? kolko dni si po ovulacii? pod hcg 1000 vacsinou ozaj nema sancu nic vidiet. nestresuj sa, vysledky krvi snad budu dnes a podla toho sa uvidi. a ako baby pisu... ten hruby je ina znacka to nemozes porovnavat. a tiez takto na zaciatku ked porovnas rano a vecer casto dostanes otazne vysledky...
Ten ranný test je inej značky, takže možno preto je bledší. Ale ja napríklad v tomto tehu čo som teraz, som mala testy pooebede tmavšie ako ráno. Tiež som to nechápala, ale skúšala som to niekolko dní a vždy mi to tak vyšlo. Nakúp si viac testov rovnakých a tak porovnávaj. A ja som bola v 6tt prvýkrát u dr, a plod tiež nevidel. Iba vak. Tebe nevidel ani ten? Mala by si byť asi v 5tt alebo ako? Kedy si mala ovuláciu, alebo MS dostať?
Hlavne kľud...ono ked su testy inej značky sa neda porovnavat...porovnat sa daju najlepšie len tej jednej značky ked si robiš...drzim prsty verim že bude všetko v poriadku .ono na sono ma tiez skorej ako v 6 tyždni neobjednavali lebo tam nema čo vidiet,a to tiež my vyšli vždy pekne kolajnice uz vo 4 tyždni..brali ti aj krv? Tam uvidia ako stupa,ono mne nikdy krv nebrali takže som minimalne do toho 7 tyzdna urobila par testov ,kazdy druhy den ale vždy rano a rovnakym testom
@vandica pred 2 týždňami
@cecilia29 ďakujem. O 9 mam volať o výsledok
Podľa mňa počkaj, mňa moj dr po pozitivnom teste objednal o 2-3 týždne
@vieronika14 ja som ráno bola
Baby je to taaaaaaam ♥️♥️♥️
Supeeer 🍀
gratulujem, aj ti povedali ake mas vysoke hcg?
Aj keď si mne neznáma , veľmi sa s tebou tesim🙏❤️
@kathak 🤭♥️
Gratulujem, ja som mala to isté po 6 rokoch snaženia, a tiež nič nevidel, ale ja som tam ale išla s niečím iným a on mi tam spravil test pre istotu
❤️❤️❤️
My po 6. tyzdnoch vztahu - tehotna hned na 1. krat…

Gratulácie letia