icon

7 dní po styku mi test ukazuje ducha

princess123
11. aug 2020

Ahojte dievčatá môžem vás poprosiť o radu dnes je 7 dní po styku s priateľom a tehu test mi ukazuje ducha už druhý aj včera som si robila môžem byť v tehu chcem sa spýtať ci tam vidíte niečo aj vy dakujem😍

7 dní po styku mi test ukazuje ducha
princess123
autor
11. aug 2020

@nini1010 jasne určite pridám 😍😀😀😀

klarissa25
11. aug 2020

Zase mas postahovane fotky?? 🤣😉🤦‍♀️

kvetinka75
Odpoveď bola odstránená
princess123
autor
11. aug 2020

@kvetinka75 🤔🤔nie to su moje fotky a prosím ta keď mi nemáš ako poradiť nekomentuje ale itak diky 👍

klarissa25
11. aug 2020

@princess123 a koho?? 😉🤦‍♀️🤣

veronikaszabova
11. aug 2020

@klarissa25 uz si asi nepamata ako nam tu nadavala do tupych vymletych krav, ktore na testoch nic nevidia 🤦‍♀️ a aby dokazala "svoju pravdu", ukradla fotky testov inej mamicke tu na MK.

miskamia1
11. aug 2020

Ja som si pri prvom bábätku robila test keď mi meškala MS 1 deň a neukázal nič.
Keď MS meškala 6 dni, už bol pozitívny.
Mám 10 mesacne dievčatko aaaaa riešim podobný problém :D poradíte mi? 🙂
S manzelom sme spolu 4 roky, no potrebovala som si dokončiť ešte magisterské štátnice, tak sme si na druhé bábätko dávali pozor.
V pondelok má 10. Mesiacov dcérka.
Kojim, takze 8,5 jej mesiaca a 9m predtým som kramy nemala. Mala som len dva cykly (presne na deň rovnaké) od 12. Do 17. Dňa v mesiaci. (V júni a v Juli)
Preto sa chcem opýtať.
Plodne dni som mala 29,30,31 a 1. Ovulaciu som podľa výpočtov a mojich bolesti vaječníkov mala 30.
Spali sme spolu 29, a 30.
Zajtra mám dostať kramy. Ale už je to vlastne 14 dni po pohl. Styku.... myslite, že si mám robiť už test, alebo mám čakať na MS?
V pondelok má manžel narodeniny (25) tak by to bol taký krásny darček.
Jaj, a spali sme spolu s tým, že nebránime sa bábätku - aj keď jedno mame. Že mame peniažky, zázemie aj všetko v poriadku, jeden druhého tak nepotrebujeme si dávať pozor 🙂 a hlavne mám po škole. Preto sa chcem opýtať, MYSLITE, že môžem byt tehotná?
Mám čakať do mamzelovych narodenín? To je ešte 6 dni..
keď som sa dozvedela že čakám dcérku, kramy mi meškali 6 dni a urobila som test a vtedy bol už pozitívny. Neviem, či vydržím čakať... a možno som zbytočne v nadšení a nič z toho nebude :D myslite, že urobiť už test? Neurobiť?

Ja asi počkám 3-4 dni keď bude meškať a potom urobím test :D

miskamia1
11. aug 2020

@princess123 tak daj potom vedieť. Kedy máš mat kramy?
Nerob si testy zbytočne dopredu... aby si nebola sklamaná. To je zbytočne. Ja som 14 dni po pohlavnom styku, robili sme to cez ovulaciu a test som si ešte nerobila ....

princess123
autor
12. aug 2020

@miskamia1 skúsiť môžeš ale tak asi naozaj radšej počkaj🙂🙂

princess123
autor
12. aug 2020

@miskamia1 mam dostať až 23 a spali sme spolu prvé tri dni plodných dní tak neviem 🤔

princess123
autor
Autor odpoveď zmazal
miskamia1
12. aug 2020

@princess123 tak to máš úplne inak, ako ja... ja mám dostať dnes, ale spali sme spolu vyslovene cez ovulaciu, tak ja to mám asi viac než iste :D
Ty máš do kramov fuuu ešte habadej času... ty testuj až keď ti bude meškať 4-5 dni, aby to bolo iste. Ja tiež počkám ešte pár dni, ale najradšej by som to už vedela

zuzanockamt
12. aug 2020

@princess123 vidno to pekne 🙂 takže sa nedaj odradiť komentármi 🙄

princess123
autor
12. aug 2020

@miskamia1 no tak potom uvidíš ale podľa mňa keď mas mat ms už teraz tak ti ukáže test

miskamia1
12. aug 2020

@princess123 tak daj vedieť kľudne napíš ty ss a napíšem aj ja tebe :D

princess123
autor
12. aug 2020

@zuzanockamt áno aj ja som si hovorila ze podla mňa je to dosť videt ináč si to už ani nepripúšťam 🙂🙂🙂 neviem no uvidíme co bude ešte počkám trocha a spravím ďalší test

princess123
autor
12. aug 2020

@miskamia1 dobre v poriadku ja ešte chvíľku počkám stym testom ale dúfam ze je to ono ten dušik,

princess123
autor
12. aug 2020

Takze dievčatá dnes znova palickovy test a aj tam mam toho ducha no uz dúfam ze zajtra už bude silnejší 😢❤️❤️

alexwarring
12. aug 2020

@princess123 ja tam ducha veru vidim

gerdusha
12. aug 2020

ja tam ducha vidim a uplne ti rozumiem a neodsudzujem...mam za sebou 12 vkladov ivf a dobre si pamatam ako som nervozne testovala a niekedy prilis skoro...je to tvoje rozhodnutie, ty investujes peniaze do tych testov, teba to upokoji alebo znervozni, preto rob tak ako to citis..a za mna este raz: ja to tam vidim

princess123
autor
12. aug 2020

@alexwarring ďakujem 😇😇😇 dnes aj palickovy takí istý dnes bi malo biť 8dpo

veronikaszabova
12. aug 2020

@princess123 aku mas dlho lutealnu fazu, ked dneska si 8DPO a do menzesu mas este 11 dni??

princess123
autor
12. aug 2020

@veronikaszabova neviem ti presne povedať ked mam pravidelne 28 cyklus tak vtedy ma byt lutealna fáza 12-16dni tak ze asi tak nejak nechcem zo seba strašne mudru robiť zas 🙄🙄🙄

veronikaszabova
12. aug 2020

@princess123 lutealnu fazu mas kazdy mesiac rovnako dlhu - od ovulacie po menzes.
Pri 28 dnovom cykle sa mi zda lutealna faza 19 dni nejak moc.

princess123
autor
12. aug 2020

@veronikaszabova hovorím zas uplne presne ti neviem odpovedať ja proste teraz riešim toto 3 test visiel pozit tak dúfam ze uz aj trocha zo silnie 🙄😇❤️

noemikatka
12. aug 2020

@princess123 to ze sisi robila ovu test a vyšiel pozitívny neznamená ze si ovu mala v ten deň 🙈

princess123
autor
13. aug 2020

@noemikatka ok poho👍

noemikatka
13. aug 2020

@princess123 len som chcela poradiť to je všetko ak mas pozitívny ovu test ovu prebehne 24r-48h tak ak si počítala ze si 7dni od pozitívneho testu tak si rátala zle 🙈😊

princess123
autor
13. aug 2020

@noemikatka ok tak potom teda musím rátať od ovulacie

miskamia1
13. aug 2020

Asi som paranoidna, alebo to vidíte aj vy? Kramy som mala mať včera. :D počkám ešte 3-4 dni a urobím druhý.