Aké ste mali príznaky tehotenstva? Ako ste to vedeli?
Ahojte snazilky, tehulky, byvale tehulky 🙂 Ak tu takato nejaka tema je, tak ma ospravedlnte, myslim si, ze by tu aj mohla byt, ale neviem nic take najst :-/
Chcem sa spytat na priznaky tehotenstva, vedeli ste uz pred menstruaciou, ze ste asi tehotna, lebo ste mali priznaky alebo zacali priznaky az potom, ked uz menstruacia meskala? Viem, ze je to u kazdeho ine, ale aj tak ma to zaujima. Dakujem babule 😀
@oskvarkaa ani ja som sa nechcela uz teraz, ale ked mi zacali predmrchovske bolesti, tak som uz nejako bola zmierena s tym, ze tam bude /, aj ked som bola riadne sklamana, ked som ju tam naozaj uvidela. Vydrz, podla mna sa lepsie znasa, ked ti pride mrcha ako ked uvidis na teste jednu / :-/
@manamani1 http://www.lekarna.cz/cemio-gravitest-10-1-2-te... tento 🙂 Drzim ti palceky, aby to aspon tebe vyslo 🙂
Ahojte...vidím, že ste poriadne zbehlé...a ja budem rada, ak mi poradíte....23.9 sme sa pokúšali o mimino...to bol deň pred mojou ovuláciou. Samozrejme že som bola neuveriteľne nedočkavá a už 28.9. som robila test - bol negatívny. 9-teho by som mala dosť mrchu...no už pár dní ma pobolieva brucho (ako pms), kríže a včera som mala aj malinkaté špinenie. Dnes mi je divne na žalúdok. No len môj problém je v tom, že si to človek už možno aj namýšla. Aké máte skúsenosti?
@manamani1 urcite, potom sa urcite testnem este raz 🙂 To by bolo super, ale uz tomu neverim....budem musiet pockat do buduceho cyklu, vtedy to uz urcite vyjde :-
@savinka1 Ahoj, na test to bolo samozrejme skoro, co asi aj vies, takze este pockaj, test si ani nerob skor, nez ti bude meskat mrcha, lebo ti to nemusi ukazat spravne. Pobolievanie brucha moze byt aj tehotenstvo, ale to clovek nikdy nevie. A zaludok...aj mne bolo tak divne na zaludok, uz som sa tesila a nic z toho, ale to nemusi znamenat, ze je to tvoj priklad....my snazilky si toho vela namyslame, kazdy maly znak niecoho nam evokuje tehotenske priznaky 🙂 Takze len pekne vydrz do meskania mrchy a budes si na istom 🙂
Pravdu máš 🙂 každý deň bojujem s testom, či spraviť alebo nie...chvalabohu zatiaľ vyhráva to, že nechcem byť sklamaná. Musím si pekne nastaviť hlavičku, že testík sa použije najskôr v pondelok alebo utorok. Ale niekedy nechápem samu seba, ked sme si tento mesiac povedali, že už by sme mohli byť rodičmi, tak som ako trúba a sledujem všetky možné fora a pod. Pričom viem, že by som to celé mala nechať na voľný priebeh.....ale asi nie som jediná 😉
už niečo vyše roka ☹ takže dosť dlho - aspoň teda pre mňa ☹ my už jedno dieťatko máme, teraz by sme chceli súrodenca 🙂
Ahojte zienky, mate niektora skusenost s tym, ze ked ste boli na zaciatku tehu, prestalo vam chutit nieco, co ste predtym mali radi? Napriklad ja zboznujem syry, aj vcera aj dnes som ochutnala tri rozne syry inych znaciek, a ani jeden mi nechutil, vsetky boli pre mna horke, a manzel vravel, ze jemu chutia, jemu nepridu vobec horke. Moze to byt len tym, ze prave cakam kazdu chvilu menzes?
@zuzana84 ja som na začiatku tehu (vlastne doteraz) nemala žiadne zmeny chute. skôr pred menzesom som mala rôzne chute. Ale možné je aj tehu 🙂 chute sa môžu zmeniť,a hlavne na pachy 😀
@snazilkas ja som nemala ziadny priznk ani chute ani pachy le akurat ma brucho bolelo viac ako pre mrchou 🙂
@nikuska265 ja som na tom podobne 🙂 pred menštruáciou by som zjedla aj slona, to mám vtedy chute.... od výmyslu sveta... a keď som bola tehotná, tak som žiadne extrachúťky nemala... je to určite veľmi-veľmi individuálne.
@savinka1 máš pravdu o tom "namýšľaní si", ja tiež, keď sa mi zdá, že mám nejaké "príznaky", nevydržím a urobím si test, niekedy sa mi zdá, že je mi nejako divne od žalúdka, alebo že som dlhšiu dobu desne unavená.... zámienka sa vždy nájde. Síce to už dosť obmedzujem, predsa len sa snažíme už dlhšie, takže už sa trošku brzdím, lebo je to zbytočne na psychiku a tiež peňaženku.
ahojte, ta bolest prs je vyslovene ze bolest alebo palenie?my sme sa zacali snazit o babatko a v poslednej dobe ma strasne palia prsia a mam nenormalne vysoky pulz az 100-110, unavena som, stale chodim na wc.co myslite, mozem byt tehu?ms mam dostat az v stredu, ale zajtra by som chcela skusit test, len aby som nebola sklamana.moznoze si tie priznaky aj trosku nahovaram, ale u snaziliek to tak uz byva 😀
@zuzik1983 u každej z nás je asi bolesť prsníkov iná, kamarátku, keď bola tehotná, boleli prsia tak, že sa ich nemohla ani dotknúť, mala problém normálne pri sprchovaní zdvihnúť ruky.
čo sa týka toho vecka: keď som bola tehotná, tak som na vecko behala často - môže to byť príznak tehotenstva, ale môžeš byť aj prechladnutá. takže 100% budeš vedieť, až keď sa otestuješ, alebo dostaneš menštruáciu - takže buď vydržíš do stredy, alebo si bež do lekárne po testík 🙂
@drobcek1993 ahoj, mne uz mrcha prisla, ale nejaka divna, mala som len tri dni, aj to taku slabu, ze sem tam nieco, tak teraz neviem. Neviem, ci by som si nemala spravit test, lebo su aj pripady, ked mrcha prisla alebo takato slaba...tak teraz neviem, lebo dnes mam zacat brat clostil, aj som zacala. A priznaky tehu ziadne, nic ma neboli, nic mi nie je...
@snazilkas ja som si to kazdy mesiac tak isto nahovarala mala som az normalne s toho slabu mrchu....psychika robi svoje....ked som to neriesila tak mrcha neprisla 🙂

@snazilkas tym testom by som tak na 100 percent neverila.... to este nic neznamena ze nevysiel.. ale je pravda ze robit si nadeje tiez nieje spravne lebo potom je clovek sklamany...