Aké ste mali príznaky tehotenstva? Ako ste to vedeli?
Ahojte snazilky, tehulky, byvale tehulky 🙂 Ak tu takato nejaka tema je, tak ma ospravedlnte, myslim si, ze by tu aj mohla byt, ale neviem nic take najst :-/
Chcem sa spytat na priznaky tehotenstva, vedeli ste uz pred menstruaciou, ze ste asi tehotna, lebo ste mali priznaky alebo zacali priznaky az potom, ked uz menstruacia meskala? Viem, ze je to u kazdeho ine, ale aj tak ma to zaujima. Dakujem babule 😀
@majka_3 jeeej dakujem za odpoved 🙂 ja mam len mierne ms bolesti , tak som zvedava milovali sme sa na druhy den poz.testu a den pred poz.testom,,,hm 🙂
Tak dnes som bola u dokyho mi povedal ze mam ukazkove folikuli....dokonca az dva....takze mam neriadene dnes,zajtra a pozajtra...dufam ze sa zadari
Ahojte prosím poraďte mi... minulý mesiac pár dní po mrche som mala špinenie ale iba dva dni tento mesiac som mala dostať mrchu tretieho a stále nič tri dni do zadu som si robila test ale bol negatívny ale mám stále také divné chute minule som o pol 2 ráno jedla kyslé uhorky a pritom ich moc nemusím a stále jem každú chvíľu som aj dosť podráždena na každého iba vrčím neviem čo sa so mnou deje či si mám spraviť ďaľší test alebo ísť hneď v pondelok ku lekárke
@pitchuskova S doktorom počkaj najprv si sprav test doktor ti veľa nepovie v skorom štádiu tehotenstva... počkaj do nasledujúcej mrchy a sprav si test... držím palce 🙂
@pitchuskova no test by ti uz aj mal daco ukazat.uz ti mrcha meska 11dni,cize by si teoreticky mohla byt v nejakom 5tt alebo v 6tt.kup si digitalny clearblue.a potom si urob termin u dr. aj ja som bola na zaciatku podrazdena 😉
@mima207 ak ti mozem poradit milujte sa len kazde dva dni :P drzim palce :P
@sara34valentina dakujem za radu teraz to tak praktizujeme 🙂 ako vidim tebe sa podarilo otehu.....daj nejaky recept....ci kazdy druhy den ste aj vy???
@mima207 ciste telo, milovanie z chute, kazdy druhy den .....( ciste telo mam na mylsi zdrave , zdravo papat, a predtym detox )
ja som to cítila už počas uhniezdovania. straaaaašne som bola nafúknutá, ale strašne a boleli ma aj nejako divno bradavky. všetko ale odoznelo behom 7-9 dni a až vynechaná menštruácia signalizovala tehotenstvo.
Mna rozrevala reportaz v telev.novinach ako merkelova rozplalala to dievca z rodiny libanonskych utecencov, tomi hned prislo podozrive:D potom ma napinalo pri umyvani zubov plus jeden den velka unava, co sa mi zvycajne nestava
Dievčatá, s muzickom sa snazime uz dlhsie. No od vcera mi je straasne zle, zvracala som, prehanalo ma a cele telo ms boli...mozu to byt aj priznsky tehu
Ja som sa citila ako po opici :D bolo mi tažko na žaludku krutila sa mi hlava a rano ked som sa zobudila musla som rychlo niečo zjesť lebo ma napinalo na zvracanie :D
@snazilkas ahoj u mňa to zacalo bolestou prsnikov ako keby mi tvrdli, meskala mi ms ale to som neriesila lebo nikdy som nemala pravidelný cyklus a potom som mala aj chute zjedla som kilo kyslej kapusty len tak pri telke 😃 to som si ešte nahovarala ze asi môjmu telu chyba vitamin C preto jej toľko jem..no a mala som nechuť k cigaretam a hneď ako som to zistila tak som aj prestala fajčiť a doteraz sa drzim 😊 uz je to 14 mesiacov
@nikolkamar no ja sa citim ako keby ma parný valec prešiel
Ahojte, asi vsetky priznaky mozne sj nemozne su spisane tu: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=820... 🙂
Ahojte baby vie mi niekto poradiť. Pred menzesom vždy ma bolela prusia. A teraz necítim žiadne bolesť. Len občas pihanie poď bruško. Mala už
Niektoré skusenost s tím?:
@matilda35 ja som mala az take bodave bolesti, ze som.isla na urgent ... nakoniec to bolo tehu 🙂 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=820... vsimni si ci nemas este nieco z tychto a daj vediet
@barbinka13 ahoj no som všimla že som na puhnuta. A začala som viacej jesť..ale necítim nato že som tehotná. O 2 dní má prísť menzes. A prusia už trošku také citlivé. A tehotenske testy som robila dnes ráno a neukázala že by som bola tehotná ☹
Ja som začala byť strašne ospalá, slabá a len som sa prehla trochu dopredu už mi bolo na zvracanie.
Ahojte baby viete mi poradit neviem ci som tehu alebo nie. Dost ma to dole boli ako keby som mala pms ale to ja nemavam vobec... obcas ma pichne vo vajecnikoch... prsia ma vobec nebokia s priatelom spime uz tri tyzdne kazde dva dni ... ms mala prist minuly tyzden v stredu .. prisla uz v pondelok ale iba spinenie a v stredu stvrtok aj troska krvi... a potom zase spinenie a od nedele do dneska teda utorku uz absolutne nic trosku bieleho hlienu ... :/
Dobrý den. Už asi týždeň mam hrozbu svalovicu na bruchu tiez ma sem tam bolí žalúdok ms mam mať o 4 dni a pokúšame sa o bábo. Nevladzem a tiež som dosť unavená. Aj prsia ma bolia ale hlavne mi nedáva zmysel ta svalovica na bruchu. Mala ste to tak niektorá. Ďakujem
Dobrý deň chcem sa spýtať či môžem byť tehotná ked 2 dni som mala ruzovkasty výtok,2 dni mierne krvavy.Mam slabé bolesti v podbrušku.Citim únavu.Vdaka za odpovede
@matkamirko zatiaľ negativny
@matkamirko mala by som mať ms za 10dni.
@cirilka ovu mas odsledovanu? Ze ci skor to spinenie nebola ovulacia(obcas som mala taketo priznaky pri ovu). Pokial mas mat MS az o cca 10 dni,tak toto bude naozaj skor ovu.
@matkamirko mám odsledovanu ovu.Doteraz ma pobolieva podbrusko po spineni

@sara34valentina ahoj 🙂
Nooo rada ti poviem... Pri oboch tehu som mala identicku bolesť na ms.ale ms neprišla 😉
Cize aj niekoľko mesiacov v tehu môžu byť bolesti na ms
Veľa šťastia 😉