icon

Ako ste zistili, že ste tehotné?

patkaaaa
8. máj 2013

🙂

Strana
z2
eleaelea
8. máj 2013

tehotenský test

adelsa
8. máj 2013

aj koli tomu, ale aj, ze som bola velmi unavena a bolo mi celkovo zle.

barbora21
8. máj 2013

Ja som prveho tusaka mala par dni pred prichodom menstruacie - bola som veeelmi unavena a stale som len spala a v den planovanej menstruacie som si urobila pravdaze tehu test a bol pozitivny 🙂

katuska169
8. máj 2013

pri starsej aj koli tomu ze som nedostala 2m menzes a spravila som si test a potom som sla k dr a pri mladcsej som zistila tak ze som si spravila tehotensky test 🙂

magic08
8. máj 2013

merala som BT, cize na 90% som si bola ista este pred tym ako som si urobila test. ten len potvrdil to co som uz vedela 🙂 🙂 🙂

angua27
8. máj 2013

napriek tomu, že malý bol plánovaný a snažili sme sa viac ako pol roka, ostala som tehu, až keď sme sa prestali snažiť aktívne. a že som tehu som zistila s testu, ktorý som si pre istotu robila, keďže som išla k zubárovi na rentgen. to som bola v 6 týždni a vôbec som si neuvedomila, že mi vynechal menzes. 😉 bolo to prekvapko.

reni1512
8. máj 2013

My sme si planovali babatko, pouzivala som ovulacne testy a zistila som tak, ze som par dni pred menzesom zacala spinit a spravila som si testy, klasicke a potom digitalny.. a bolo jasne 🙂

patesladko
8. máj 2013

tiež vďaka bazálnej teploty.. ale ešte predtým mi to naznačil kocúr, prišiel si raz nadránom ľahnúť na moje brucho a priadol, dovtedy ani odvtedy to už nikdy neurobil 😉 aaa strašná bolesť pŕs, čo som v živote nemala.. takže test už bol na istotu 😉

monika15
8. máj 2013

No u nas to bolo velmi pestre 🙂)))

cely cas sme boli v tom ze kamene.... no a potm ze kuk 17 tt 🙂))) och.... tak to uz kamen ;);)

(mm som mala, a test z obchodu ukazal ze neni sme v tom )

janinah
8. máj 2013

mne to povedal nos-smrady mi voňali a vône smrdeli + potom test

brumcaky
8. máj 2013

Bolest prs ako pred menzesom a cuch ako stopovaci pes 🙂 🙂 Milujem cesnak aj cibulu a nevadi mi ich vona, alebo ak chcete tak zapach, no v case otehotnenia som cibulu nemohla ani citit. V noci som kvoli pachom nemohla spavat. Tak sup do lekarne pre test, ktory potvrdil ze som v ocakavani 🙂 🙂 🙂 a na to hned samozrejme aj lekar-gynekolog. 🙂

simca06022011
8. máj 2013

no ja som tehotenske testy neriesila, lebo mensturacia mi chodila ako sa jej chcelo, ale bola som unavena ako kon, co mne sa nestavalo.. hlava mi padala o 12tej na stol.. a neznasala som nohavice.. hned ako sa dalo prezlliekala som sa do teplakov.. dokonca cestou z prace alebo z meetingu sa zastalo na parkovisku alebo pocas jazdy som sa uz prezliekala... si priatel myslel ze som sisi... tak som si spravila test a bolo :P

Inak niekto ti da za vytvorenie dalsje cool otazky 🙂)) ale pravda, treba tu rozprudit zivot 🙂))

elenka74
8. máj 2013

U nás to bolo plánované, takže, keď prišlo meškanie menzesu, vedela som, koľká bije. Nakoniec som aj tak musela ísť na sono, lebo môj lekár si nebol úplne istý a len na sone mi potvrdil, že som v 8. týždni. A potom, prišlo zvracanie a zvracanie, u mňa to bolo hlavne večer, ale každý deň, vadila mi aj predstava na šľahačku alebo nejaký zákusok. Bóóóže, akoby to bolo nedávno a tento môj zázrak bude mať v júli už 18 rokov 🙂

januschka10
8. máj 2013

Mne navrela lynfaticka uzlina v slabine. Tyzden som riesila,ze co mi asi tak bude, preco mi navrela a akemu dr. s tym ist. Potom mi neprisla menstruacia a urobila som test a bol pozitivny. Ale inak su vselijake pripady okrem unavy a bolesti prs. Moja kamoska nevedela,ze je tehotna a stale mala pocit,ze ma nieco v krku. Raz sme pili v robote kavu z automatu a ona mala ulomene z tej plastovej lyzicky, co padne spolu s poharom do kavy a bola presvedcena,ze ona to prehltla a zasekla sa jej v krku. 🙂 Samozrejme ona ziadnu lyzicku neprehltla. Ta jej "lyzicka" potom zacala rast v brusku a dnes je z nej Tamara. A po porode jej z toho krku zmizla. Ale cele tehotenstvo citila,ze ma nieco v krku,co jej zavadzia.

zetju1317
8. máj 2013

Ja som zistia tak , že mi narástli prsia:D o dost:D pribrala som ale len okom,na vahe ani gram na viac a dokazala som prespat 12hodin byt hore dve hodiny a zase prespat dalsich 12.stale som spala.bolo to hrozne,ako by som nezila.a strasne mi vadi od vtedy hluk.a potom ssom si uz len urobila test a bol positiv,potom druhy a treti a potom krv a bolo to potvrdene.🙂

albao
8. máj 2013

Predavala som vajicko autosedacku po starsej dcerke a napriek tomu, ze MS mala prist az o nejake 4 dni a ani sme sa nesnazili, mala som nutkanie, ze by som si este mala spravit test. Na obed som mala odovzdat sedacku a rano som volala, ze nech sa nehneva, ale ze sa to cele zamotalo 😅 😝

sense
8. máj 2013

Ja som mala strasne bolesti prs,a nikdy pred mrchou som nic take nemala a potom ked mrcha neprisla tak som vedela ze som tehu...

tiumen
8. máj 2013

mne chodila ms ako sa jej chcelo takže keď mi akože naposledy meškala tak som to neriešila. Ale nešlo mi do hlavy že ma niekolko dni boleli prsia ako pred ms a ms nikde 😀 a k tomu sa začali tehu hormony buriť a aj maličkosť ma vedela rozplakať a stále aj vie 😀

sampo
8. máj 2013

prvykrat som bola strasne unavena a druhykrat som volala mm, nech mi kupi udene tofu a papriku (??!!!), lebo to okamzite musim zjest 😀

salma22
8. máj 2013

nebol to den ako ostatne...citila som ze je nieco inak 🙂...tak som si urobila posledny tehu testik a bolo to tam // ...a pri druhom som si testiky robila skoro kazdy tyzden....

happyfrog80
8. máj 2013

my sme planovali 4 roky ale ked som otehhu to bola nahoda ,na termin ms som mala spinenie len namiesto krvacania 5 dni a potom raz v sobotu som si urobila test a krasne // ,a zrovna som otehu ked som bola najviac zaneprazdnena ,10 hodin v praci denne +3 hodiny po praci skola a az teraz mi dochadza ze som bola este pred terminom ms totalne unavena ,a posledny den v skole som uz bola aj psychicky na dne chcela som ist domov uča ma nepustil ,doslova som plakala ze ma nepustil a tak som uz neprisla vobec do skoly bo som pol hodky tam a naspat somov chodila peso a nevladala som uz,ku koncu roka ma zavolali robit zaverecne testy a hotovka ,horsie ze som potratila koncom juna ☹

lauricka
8. máj 2013

to si ty, co chcela vediet, ci porod boli?

anonymka87
8. máj 2013

da sa po týždni zistiť či som tehotná?

dejka77
8. máj 2013

Pri prvom ma boleli prsia nejako dlho (normalne ma boleli vzdy pred menstruaciou, ale max.tyzden), menstruacia nechodila a ked mi bolo dost zle tak uz som mala podozrenie. Pri druhom som mala odrazu velku chut do jedla a ked mi jedneho dna trebalo tak naliehavejsie na wc hned sa mi to nepozdavalo. Test to len potvrdil.

trish31
8. máj 2013

Proste som to vedela,navyse ma velmi boleli prsia,citila som sa proste divne

talula
8. máj 2013

boleli ma strasne prsia, no a ked neprisla mrcha, tak som si spravila test 😉

bluerose
8. máj 2013

Unava, vynechany menzes, migreny a objimanie zachodovej misy 😀

sandra86
8. máj 2013

tiez sme sa snazili a ked ma raz pri prvom glgu kavy naplo, mala som tusaka 🙂

danussskah
8. máj 2013

Strasne mi zacalo byt divne,taky pocit na zaludku...unava...zacalo mi vsetko smrdiet,ani kremom na noc som sa nemohla prve 3 mesiace natriet.No a potom ked mi prestala chutit kava,moj zivotabudic,som vedela,ze som isto v tom...Potom to uz len potvrdil test a doktorka. 🙂 Pri druhom mi meskali kramy,ale zle mi nebolo.Takze je to individualne.

cetera
8. máj 2013

Tak ja to mam tym ze vsetko citim asi uz na kilometre, a palenie zahy, tak to som mala jedine pri tehotenstve, aj to tretie mimomaternicove som zistila len tym, najprv to bolo pachom, a ked zacala ta zaha hned som kupila test a aj napriek anti sa to nejako trafilo a hlavne chute na vsetko mozne dokopy naraz

Strana
z2