Ako urobím falošný test?
Ahojte žienky dúfam ze ma nebudete mať za blázna keď si príspevok dočítate ,... 😅 mám otázku ako urobiť aby mi tehotensky test ukazoval pozitivitu? Máme s priateľom také "chladnejšie " obdobie a už si s neho pár dní uťahujem ze som tehotná meskajuca menštruácia mi k tomu pomáha 😂 chcela by som mu ukázať aj pozitívny test veľmi by som bola zvedavá na jeho reakciu .... skratka ide o to ze chcem vedieť či sa k tomu postaví ako chlap keď to príde alebo ujde od povinnosti .... baby mate nejaké typy rady ? .... budem vďačná...
@mango_123 nepoviem keby ze na na prvého apríla 🤔 tak ak chces tak do prostr slabou farbickou dokresli a mas... Ja som si na prveho aprila tskto vystrelila z teraz uz manzela 😊 hned mi volal lebo som mu poslala pozitivny test samozrejme dokresleny a cely cas sa len smial bolo to zlate tesil sa 🤣
Fakemama,tam kúpiš...dobre si to ale rozmysli a baby vy ju tu nekamenujte,ona sa nepýta čo si vy myslíte,veď sa nevyjadrujte keď vás to pohoršuje,ona si to bude potom riešiť
@mango_123 preco sa ho priamo neopytas ci to s tebou mysli vazne?
Nemusíš ani falsovat pri troche šťastia ti spraví lacný pepino test čiarku aj z cocacoly.
K moralnosti sa radšej nevyjadrujem určite ti naložila dosť a ja s nimi suhlasim chlap ta nezačne viac milovať a byť k tebe dobrý len preto ze mu ukážeš pozitívny test
@mango_123 pýtať si test od tehu kamarátky. Nechápem načo ti je muža presviedčať že si tehotná. Keď príde na lámanie chleba a zistí že si klamala,.... No neviem je to na tebe,ale nerobila by som to
Hysterka.
Mojho muza stryko so svojou zenou (ked boli mladi a chceli aby mali odobrenu svadbu. Stryko bol zenaty a rozvadzali sa kvoli tej zenskej) pred jeho mamou, dost silne veriacou, vymysleli, ze je tehotna a musia sa brat a najlepsie ak budu byvat v rodicovskom dome. Vysledok? Dodnes nemali dieta. Nedarilo sa im a vztah sa rozpadol.
Neviem s takymi vecami sa prosto nezartuje...
Minimalne to nie je fer voci partnerovi
dalsia co si bude chciet udrzat chlapa deckom. toto nerob prosim ta.
Poviem ti ako sa zachova. Ked zisti ze si ho oklamala ( toyk sa fakt nerobi). Posle ta do prdele. Vobec nezasluzis nat vzth. To co - este chces aby si ta rychlo vzal a potkm budes sa tvarit, ze si potratila??? Si chora daj sa liecit.
@mango_123 namiesto tehotenského testu navrhujem testy IQ👍
Pozri..karma je zdarma jak sa hovori..taketo veci nezvyknu dobre dopadnut..za mna je tehotenstvo jedna z veci,o ktorych sa nesranduje
@mango_123 no moja zlata, na zaklade tvojich dalsich diskusii.... Naco si s chlapom, ktoreho nemilujes? A este ides na neho skusat trapnosti s testom??
Urobíš mi láskavosť takouto primitívnu detinskou hrou. Snáď ťa potom už nechá a bude mať svätý pokoj.nemozes mať všetkých 5 pokope🙈
@mango_123 keďže čítam ako každá ste tu múdra a píšete ako zle to dopadlo falošný test ani nebolo treba vy moje múdre žienky ktoré zjedli encyklopédiu 😘 normlane som mu povedala co by si robil keby som tehotná si na to prípraveny? Otázka bola nie nechcem deti ! To je celé áno večer som mala chvíľky ze by som tovmohla na neho nejako uhrať..
Milujem keď niekto odsudzuje nezakladá jedného príspevku respektíve diskusie chcela som sa poradiť radu som dostala asi od 20 žien ze to dobrý nápad nie je a už tu nepíšte viac nič ďakujem 🤭
@veronicka88 zato žena ktorej sa deti volajú Krištof a Silvester ma všetkých 5 po kope 🤣🤣
Byť chlapom, tak s takou čo mi toto vyvedie už nebudem mať "chladné obdobie".... Rovno by som ju poslala kade ľahšie. Sú veci, ktoré sa proste nerobia.
@mango_123 aj napriek blbemu napadu som rada ze sa predral ma svetlo.sveta zdravy usudok a pristup. Som na teba pysna, ze zbytocnou skuskou si sa nepripravila dobrovolne o vztah a tych 20zien, ktore pisali ze to nie je dobry napad ze si si zobrala k srdcu. Pekne si sa ho opytala. 👏👏👏

@mango_123 toto je také detinské