icon

Ako vyzerá krčok maternice na začiatku tehotenstva?

anjelik87
2. okt 2014

Vsade pisu nieco ine.. Ma v tom niektora z vas jasno a vie mi poradit? MS by (ne)mala prist zajtra a krcok mam dole a je tvrdy a dlhy lebo ked po nom prechadzom prstom tak citim aky je tvrdy a ako je vysunuty do posvy. Vie mi niekto poradit ako vyzera krcok pred menzesom a ako pred tehu? Ci je otvoreny alebo zatvoreny neviem posudit kedze som uz raz rodila ale ze je dole tak to viem urcite lebo pocas ovulky je strasne vysoko. Dakujem pekne

jamimaja
17. mar 2015

@surriana prepac že otravujem, a ten krcok to je vlasnte taká gulicka akoby? a ked to mam po ovulacii tak že si to nahmatam ale musim vopchať celý prst to je ako?

jamimaja
17. mar 2015

Ten hlien na krcku sa objavi hned po uhniezdeni alebo az pred ms

jamimaja
17. mar 2015

mam krcok dosiahnutelný ale velmi vysoko je, čiže ťažko nahmatatelný, a mekký čo to znamena?som tehu alebo ma prist ms alebo je to takto od ovulacie až do ms?

luciaa00
21. máj 2015

Je tu niekto aktualny kto by mi vedel poradit?

funnyzuzanka
21. máj 2015

I ja potrebujem poradit. ako vam je lucia?

laurinka239
21. máj 2015

ahojte baby 🙂 do mrchy mam este 2 dni a kontrolovala som si krcok mam ho nizko,uzavrety a tvrdy 🙂 picha ma v podbrusku a strasne bolia prsia.. myslite ze by to mohlo byt tehu? 🙂

funnyzuzanka
22. máj 2015

@laurinka239 ja sa zasa do toho moc nejak nevyznam, ale krcok vecer sem tam som pozorovala... Ale neviem co sa mi deje teraz... Mam ho strasne daleko, neviem ho takmer nahmatat, (myslim tu spicku), mrcha meska 5den, test negativny ale strasna bolest prs, unava, caste mocenie a stale citim ze uz dostanem a nic.... Neviem co si o tom mysliet... Test zopakujem v nedelu rano a uvidim...

luciaa00
22. máj 2015

No ja som si nahmatala nieco je to skor zvonka ako zvnutra mam pocit akoby mi nieco trcalo z posvy von tak neviem ci az tak nizko moze byt ten krcok aj keby nahodou islo o tehotenstvo bola aom s tym u dr.ta povedala ze tam nic nemam ale mne sa zda ze to tam nebolo predtym

vierkac
22. máj 2015

@funnyzuzanka @laurinka239 @luciaa00
Ahojte dievcata, som cerstvo tehotna, snazili sme sa 5 mesiacov. Okrem merania teploty som sledovala hlien a krcok. Precitala som vsetko dostupne, na slovenskych aj zahranicnych strankach a testovala😀 Kedze to mam naozaj potvrdenie na sebe, velmi zjednodusene plati, ze krcok sa otvara, makne a vysuva hore (je tazko nahmatatelny) iba pred a pocas ovulacie. Nasledne stvrdne, "vystrci sa" dole - teda ho vieme pekne nahmatat a zatvori sa. Toto sa nezmeni, ani ak ste tehotne, pretoze vlastne iba pocas ovulacie sa krcok pripravuje na prijatie kamosov spermii. Inak krcok chrani maternicu pred vonkajsimi vplyvmi, teda aj pocas tehotenstva.
Takze vas asi zrejme sklamem, ale podla krcka urcite nezistite, ci ste tehotne 😅

redlola
Autor odpoveď zmazal
luciaa00
Odpoveď bola odstránená
ancovicka21a
22. máj 2015

@luciaa00 ako nehnevaj sa..toto je vrcholne nevkusne..su nejake hranice,ktore by sa nemali prekrocit..

steinarka
22. máj 2015

@luciaa00 KOKOS TO UZ KDE SME??? NA STRANKE AMATERI.SK?????????????????????????? SA NEHNEVAJ, ALE KED BOH ROZDAVAL ROZUM NA PLANETU ZEM, BOLA SI NA JUPITERI????
ZE SA NEHANBIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ASPON TU SVOJU FUCHTĽU SI SI OHOLIŤ MOHLA... 😀

natuska87
22. máj 2015

@ancovicka21a preboha, je toto normalne???

ancovicka21a
22. máj 2015

@natuska87 urcite nie..akurat som jedla pri pc,mala som co robit,aby som sa nepovracala..toto je fakt sila

steinarka
22. máj 2015

@ancovicka21a este dobre, ze si dotycna nenafotila hemeroidy na zadku a nedala nam to tu ako na podnose... 🙄

ancovicka21a
22. máj 2015

@steinarka 😀

natuska87
22. máj 2015

@steinarka Divna predstava...Neviem, ci by to hemeroidy prekonali...

luciaa00
22. máj 2015

Ospravdlnujem sa ale uz som zufala potrebujem poradit ci niekto nemal taky problem vsetci mi hovoria ze to tak ma byt

natuska87
22. máj 2015

@luciaa00 Vsetci Vam to hovoria...Potrebujete diagnozu aj od nas? Preto ta "dokumentacia"? 😖

ancovicka21a
22. máj 2015

@luciaa00 som v nemom uzase z teba..to akoze kazdemu ukazujes tuto fotku?alebo to ukazujes nazivo? ? ? preboha,zena,spamataj sa!ked si zufala,tak smer gynda..ci si myslis,ze tu si kazda foti svoje vnutro?fakt nechapem..

steinarka
22. máj 2015

@luciaa00 nabuduce sa mozes rovno aj so zasunutym vibratorom pochvalit.. 🙄

luciaa00
22. máj 2015

Lebo mne sa zda ze to tam nema byt a nemala som ospravedlnujem sa este raz ale som s toho psychycky hotova

steinarka
22. máj 2015

@luciaa00 jeeesis maria, taka psychicky hotova a namiesto toho, aby dvihla prdel a isla ku gynekologovi, bude vypisovat na net.. to teda musis byt fakt psychicky na dne..

luciaa00
22. máj 2015

Ja som bola uz viac krat a pivedala ze to je ok ale mne sa to nezda

steinarka
22. máj 2015

@luciaa00 ja neviem, ci to len hras, alebo fakt si mimo, ale kazdopadne ti to ide 😉

ancovicka21a
22. máj 2015

@steinarka 😀 😀 😀

@luciaa00 a si si ista,ze to mas aj v hlavicke v poriadku?bez urazky 😉 lebo ked ti niekolkokrat gyndos povie,ze je to ok a ty tomu neveris,to uz je nejaka paranoja..

ivec16
22. máj 2015

@luciaa00 ubezpecujem Ta ze to mas vsetko v poriadku a mozes teraz prosim pekne zmazat tu fotku? Nemas tam nic naviac, ak sa nebavime o kozmetickej uprave podvozku..,

natuska87
22. máj 2015

@luciaa00 ??? Dost nevkusna sranda...Slecna ma 14 rôckov??? 🙄 🙄 🙄 ☹

steinarka
22. máj 2015

@ivec16 ja neviem, ci ona si mysli, ze tam ma nieco "naviac" 😀 mozno cakala, ze jej tam vekom narastie penis namiesto rozumu a ono to zatial nerastie 😀 😀 😀