Ako zvládnuť stres pred menštruáciou a tehotenskými testami?
Ahojte mamičky, žienky.
Idem si sem po nejaké povzbudenie.
Máme 5 ročnú dcérku, po nej bolo MA bez kyretu 3/23, po MA sa nám narodila dcérka v 28tt (2/24), ktorá šesť dní na to zomrela, mala zauzlenú šnúru a tiež sme mali nejakú infekciu obe, ktorú nikto nezistil. Pravdepodobne pred 2 mesiacmi som mala biochemické tehotenstvo. (Slabý pozitívny test, meskajuca ms, silnejšia a dlhšia).
Nezvyknem si robiť testy pred MS, ale včera mi ráno prišlo neskutočne zle, aj ma prehnalo niekoľkokrát (čo sa mi dialo počas predošlého tehu) a tiež mi bolo riadne na zvracanie, to všetko trvalo doobeda. Som tiež trochu chorá, mám kašeľ a cítim sa veľmi unavene.
Mám 3 dni do MS a takýto test.
Prosím o nejaké povzbudenie, príbehy. Veľmi veľmi sa teším, no predošlé udalosti vo mne vyvolávajú veľký strach a stres. Viem, že hlavne kľud, ale nie je to vôbec jednoduché.
Ďakujem🙂

Držím ti veľmi palce, nech je všetko ok
Veľmi držím palce aby všetko bolo dobré až do úspešného konca ❤️
Ďakujem vám, tiež dúfam v šťastný koniec/"zaciatok"🙂
❤ si silna zena, to muselo byt hrozne, cim si si presla. Drzim palce, nech je tentokrat vsetko v poriadku.
@lilli110 ďakujem ❤
Ked to prebieha tak, ako to vydarene tehu, tak podla mna bude vsetko oki a zadarilo sa ❤️🍀
Pamätám si ten strach ale túžba bola omnoho väčšia po pár rokoch konečne tehotenstvo nastal abortus v 6 tt😭 následne tehotenstvo krvácanie už v 10tt pôrod sa spustil v 25tt našťastie sme vydržali a dcérka sa narodila v 35tt ale s veľkými komplikáciami a infekciou bojovala o život vďaka Bohu dnes má 5 r. Keď doma začala znova debata ďalšieho tehotenstva a následne aj vo mne sa zrodila väčšia túžba normálne som rezignovala (som veriacia a tak som to dala do jeho rúk) mala som cystu vyšiel zlý Triple test ale stále som si hovorila ,že môj Boh je dobrý ❤️ a vďaka Bohu máme krásnu zdravú 2 r. Dcéru. Strach a sklamanie je v tvojom prípade ľudské,ale ja silno verím 🙏 že bude bábätko aj ty v poriadku ...podľa mňa tam sú 2 čiarky tak blahoželám 🥰💝 a hematologiu a podobne odbery dúfam ,že u teba riešili keďže tam bol taký stav.
@maytee ďakujem za povzbudzujúci príbeh, tiež som veriaca a viem, že vždy je všetko tak, ako to má byť, ale ten strach tam je, snažím sa zahanat tie myšlienky, ktoré mi občas prídu na myseľ. Moja túžba po ďalšom dieťati je väčšia ako to zlé, no aj tak sa bojím občas. Ďakujem ešte raz. Idem meniť gynekológa, keďže mi povedal, že prvý potrat sa nerieši je to normálne a ďalšie tehotenstvo, tam bola hlavne na vine zauzlena šnúra, vraj vo mne nebol a nie je problém, tak neviem.
Ja prvé tehotenstvo IVF, bola to náročná cesta, hroziaci potrat celých 12 tyzdnov..potom 1/23neprosprerujuce tehotenstvo spontánne a aj spontánne odišlo, a 4/23 som bola tehotná opäť,tiež spontánne a všetko dobre dopadlo,dokonca mi ani tak strašne zle nebolo ako pri prvom,ani bolesti hlavy, žiadne vyrážky..treba sa nastaviť,že všetko dobre dopadne,ja som si to hovorila každý deň,držím palce 🍀
Preto sa pýtam že Tiež ma tak "odpinkli" že po prvom potrate sa to nerieši..... ale boli komplikácie v tehotenstve a následne po pôrode som mala ja komplikácie z toho dôvodu riešili hematologiu a tam zistili že mám mutáciu v gene a že som si mala pichať fraxiparin,že bolo vysoké riziko potratu tak lekárka bola prekvapená že to neriešili ale zároveň potešená že sa nič nestalo. Každopádne verím že budeš mať muúdreho a starostlivého lekára ❤️
Vyzerá to pozitívne. Držím palce!

Verím ze všetko dobre dopadne ☘️