Análny sex, masturbovanie - šanca otehotnieť
Ahojtte baby vopred dakujem ak mi pomozete,
Chcela by som vediet co som tehotna?.... Takze, mala som pohlavny styk s priatelom (analny) nechraneny, priatel sa do mna nespravil ale pocas celeho styku ma taku priesvitnu tekutinu (Ako stale) mozem stoho otehotniet ? Bolo to pred cc 5 dnami aj pred 3dna!i pred tym prvom styku som mala menstruaciu.... Den po (tom styku pred 3dnami) som mala zele hnedy vytok ako som mala aj minuli aj predminuli mesiac (myslim si ze je to ovulacia) no dnes co je 11dni po prvom styku a 3 dni po druhom styku mam bolesti v podbrusku na pravej strane aj ked si to stlacim ma to nenormalne boli ....
Po kazdom pohlavnom styku som sa bola umy takyto pohlavny styk sme uz robili aj zo rok a kupovali sme aj TT a nic takze si to neviem vysvetlit menstruaciu mam az o dva tyzdne takze by som bola VDACNA ak mi pomozete !!!! DAKUJEM
Pupok je až štvrtý. Ešte si zabudla na ústie močovej rúry. Ale tá dierka pre svoje rozmery neprichádza do úvahy. Jedine ak by bol dotyčný príliš málo obdarený.
😀
neodporúčam ani orál ... to budeš musieť potom dieťa vygrcať a to sa fakt ťažko takto rodí ...
Vy mate v pupku dieru 😕 ?
To jej to moze do ucha narvat..
Musíš priateľovi vysvetliť a ty si to hlavne zapamätaj, že keď ti ho dá do riťky, potom už do čičinky V ŽIADNOM PRÍPADE nemôže 😉 😀 Ale to myslím vážne... Infekcia jak lusk.
Normálne som stratila slová. Dievča zlaté, internet máš, tak si prosím pekne naštuduj, ako sa robia deti. Len mi je veľmi zvláštne ako to, že vieš, čo je to ovulácia- hlavne keď sa opýtaš takúto hlúpu otázku.
Takže takto, po ms je hlien (výtok je prejavom infekcie) normálny, niektoré ho mávajú, niektoré nie. Ovulácia býva cca 14 dní PRED príchodom ms. To, že Ťa bolí (pravdepodobne) vaječník, môže byť spôsobené prichádzajúcou ovuláciou (nakoľko si písala že máš približne 2 týždne do ms). Ak bolesť nebude ustupovať, zbehni k Dr, ona ťa pozrie a zistí, aký máš problém. A prosím, naštuduj si niečo o sexe a o tom, ako sa (ne) dá otehotnieť!
Zlatko čo tak hodiť reč s maminou????
@majaxy co rec s maminou hodit.....ona potrebuje psychiatra 😀 ked sa taku blbost na koniku pyta.Ked ma bolesti,ma ist k lekarovi a on vysetri a vysvetli................rozhodne nieco ma 😖
@stellamaris to iste,ale ani jej sexualna vychova nie je adekvatna a potom ta jej mamka by s nou mohla skočiť na tu gyndu, zistiť čo je vo veci a hned jej dať napísať antikoncepciu, nech diieťa nestresuje, alebo tu nemáme dalšiu tému o tehotenstve nezletilej
ešte stále si niekto myslí, že sexuálna výchova na školách nemá čo robiť?? 😝
sorry za výraz ale vytrtkala si si rozum z hlavy... 😝
Možno netreba tu malú uražať, len jej pomôcť. Evidentne sama nevie čo robí, len robí, aby bola zaujímavá, populárna, ja neviem. Keby bola skúsená kure.....a tak by odpovede poznala, máte pocit opaku?
ja mám niekedy dojem, že toto sú len umelo vytvárané nicky a témy, že sa niektorí ľudia iba nudia...alebo fakt už neviem, čo si o tom všetkom myslieť...

@misaelka a nedohoodneme sa asi,či nos sa počíta za jednu dieru alebo dve 😀 ..baby,odchádzam,bo sa už tu smejem nahlas a dcéra sa nemôže učiť pri mne