icon

Análny sex, masturbovanie - šanca otehotnieť

anitam30
2. jún 2015

Ahojtte baby vopred dakujem ak mi pomozete,
Chcela by som vediet co som tehotna?.... Takze, mala som pohlavny styk s priatelom (analny) nechraneny, priatel sa do mna nespravil ale pocas celeho styku ma taku priesvitnu tekutinu (Ako stale) mozem stoho otehotniet ? Bolo to pred cc 5 dnami aj pred 3dna!i pred tym prvom styku som mala menstruaciu.... Den po (tom styku pred 3dnami) som mala zele hnedy vytok ako som mala aj minuli aj predminuli mesiac (myslim si ze je to ovulacia) no dnes co je 11dni po prvom styku a 3 dni po druhom styku mam bolesti v podbrusku na pravej strane aj ked si to stlacim ma to nenormalne boli ....
Po kazdom pohlavnom styku som sa bola umy takyto pohlavny styk sme uz robili aj zo rok a kupovali sme aj TT a nic takze si to neviem vysvetlit menstruaciu mam az o dva tyzdne takze by som bola VDACNA ak mi pomozete !!!! DAKUJEM

Strana
z3
prego81
2. jún 2015

@mawka
problem vyrieseny 😉 Pekne zhrnutie na zaver
@anitam30 Nemas za co a prid aj nabuduce 😎

kiki68
3. jún 2015

vies co moja, pravdepodobne ak ste robili takyto bareback, tak sa nejake bakterie preniesli k Tebe dovnutra do posvy a vyzera to na poriadnu bakterialnu infekciu. Vies my zenske to mame blbe,lebo tie dva otvory su dost blizko seba,takze mazaj na gyndu a tam to budu riesit. Asi ta neminu ATB a vsetky mozne veci,co bude treba aplikovat tam dole.

juditka_d
4. jún 2015

@anitam30 na 10O% nie si tehotná - ak ste robili len to, čo si popísala. Čo sa týka bolesti - máš 2 týždne pred MS (2 po MS) takže bolesti môžu byť spôsobené ovuláciou (uvoľňovanie vajíčka z vaječníka - to znamená že práve máš plodné dni). Čo sa týka zeleno-hnedého výtoku - s tým by som zrejme zašla ku gynekológovi - najmä ak pretrváva. Tiež ak máš zvýšenú teplotu - určite radšej zájdi.

mahalo
4. jún 2015

Nech sa paci..toto by si mali precitat mudrlanti z referenda ktori su proti sexualnej vychove!

ester123
27. jún 2015

Za 1. Nejake tabletocky na prekrvenie mozgu. Ginko a pod.

Analny styk nieje prirodzenou vecou, hej? Riťuška je urcena na nieco ine. Ked Vas deti, uz laka takyto styk, budiš. Ale tam musi byt hygiena!!! Pred aj po. Nie pichat kadetade, kde pride. Ten vytok je nasledok kvalitnej infekcie, nic ine.

Niesom tu dlho, ale kazdym dnom ma nejaka tema dokaze prekvapit 😀

dmnk
27. jún 2015

Nestraste s infekciami a kadejakymi pliagami. O par mesiacov sa narodi politik 😀

monika15
28. jún 2015

uz su prazdniny co ???

meredith83
20. apr 2019
magda15
Odpoveď bola odstránená
kiki68
26. apr 2020

@magda15 aquaglide. Hracky na to su, pozeraj tie z kvalitneho silikonu.

Strana
z3