icon

Asi som v tom

arninka
6. mar 2025

Ako ste zistili že ste tehotne aké ste mali príznaky ja mám chute na jedlo a divné kombinácie jedál bolia ma prsia som nervózna unavená a často chodím cikať

lenka7477
6. mar 2025

-tehotenským testom - ako milióny žien

simona1998
6. mar 2025

@arninka ešte nemáš toľko tehotenského hormónu na príznaky . Môžeš mať tak max príznaky ako na menzes .

arninka
autor
6. mar 2025

@simona1998 menštruáciu som mala pred štyrmi dňami

zuzikak
6. mar 2025

@lenka7477 plus nasledne kontrola a testy u lekara 🙂

simona1998
6. mar 2025

@arninka čítaj s porozumením to čo píšem . Takéto príznaky čo popisuješ bývajú väčšinou v neskoršom štádiu tehotenstva 🙂 test ti už ukáže

a_alexandra_a
6. mar 2025

@arninka Ak si mala menštruáciu pred 4 dňami, tak je vysoko nepravdepodobné, že budeš tehotná.

really8
6. mar 2025

@arninka zas ty? Takto tych 10 stran nedosiahnes. Velmi slabe pokusy

klotildabazarik
6. mar 2025

@arninka si urob test? Ake chute prosim ta🙄

taktotedanie
6. mar 2025

@arninka ani jeden priznak co si popisala som nemala
To mozes mat aj pms….
Meskala menstruacia tyzden tak som urobila test
Ty namiesto toho aby si tu pisala si chod kupit test

viestta
6. mar 2025

@arninka tak ocuraj papierik, budes vediet na com si. My nie sme ani ocuravaci papierik a ani do teba nevidime.

nikola201819971
6. mar 2025

Akože aja som mala tekto priznaky keď som si ich vsugerovala :D nič vzlom ale keď som ozaj otehotnela som nemala žiadne priznaky okrem meškajuúceho menzesu a pozit testu a teraz až v 7tt mam nevolonosti občasne tlaky pod brušku v križoch unavu a bolest prsnikov

mimikarol
6. mar 2025

Pred 4 dňami si mala menzes a teraz máš príznaky tehotenstva?
Ja som mala test pozitívny po týždni meškania. Až 3tí mi ukázal // a to ma už boleli prsia, mala som bolesti brucha ako tesne pred menzesom a keď som sa už rozrevala pri Simpsonovcoch vedela som že buď to vyšlo a som tehotná alebo mi preplo

jaskolka
6. mar 2025

Mala si menštruáciu,tehotná na 99,9percent nebudeš,urob si test pre pokoj,ale je to veľmi nepravdepodobné.