icon

Baby šibe mi alebo to tam je? Som tehotná?🙄

2. mar 2020

Spravila som si asi 3palickove tie su vsetky takto a jeden clear blue ten je negativny 🤔 Ideme tak,ze mozno bude mozno nie ale nejak to nesilim len zo zvedavosti som si spravila kedze som nedockava 😅 MS mam mat za 2dni 🤔

aduska0001
2. mar 2020

To hej len necakane 🙂 prides domou a dozvies sa toto. Od samej radosti nevies ci mas plakat alebo sa smiat 🙂

jaskolka
2. mar 2020

Je to tam, keď urobíš o dva dni, bude jasnejšia.Ja, som mala na 3 deň meškania tiež niečo také, že veľmi slabá, teraz som v 10.tyzdni 🙂

katina02
2. mar 2020

Ja by som bola povedala, že to tam je, len ešte pár dní asi potrvá, pokým bude taká silnejšia. No fakt si myslím, že sa zadarilo

agikaku
2. mar 2020

Určite, si tehu, vidno tam slaninku čiarku.

martuska313
2. mar 2020

Slaby duch tam je 🙂 skus o par dni znova spravit 😊

matuskova003
2. mar 2020

nezmení, iba zosilnie 🙂

autor
2. mar 2020

Dakujem babulky velmi pekne tak snad o 2dni sem napisem ze je to tam😅

rusaveri
2. mar 2020

Dievčatá mne ťahá na 37 a dve už máme 15r a 12r takže budem prvorodička 🙂 🙂

gabikula
2. mar 2020

Podľa mňa to bude pozitívne. Tiež si myslím, že ak by si ráno skúsila Dr. Max, tak to bude jasná čiarka.

autor
2. mar 2020

@rusaveri tak hlavne vela zdravicka sesternica tak rodila a ma krasnu 4rocnu zabku 🤗

autor
2. mar 2020

@gabikula dr max je znacka nejaka ci?

pehavcek
2. mar 2020

Podla mna je to pozitivne. Ja som mala taku ciarku ked mi 4 dni meskal menzes a bola som tehotna. A ten posledny tyzden pred ocakavanou MS som bola tiez velmi nervna a unavena. Drzim palce

autor
2. mar 2020

@pehavcek dakujem no ja som mala len jeden den taky,ze som nechapala jak mi preplo z nicoho nic 😅 Do MS mam este 2dni tak za 2dni snad uvidim 😊

gabikula
2. mar 2020

Nie, oni ( v lekárni Dr. Max) majú svoj vlastný tehotenský test( teda test pod svojim označením) a ten mi naozaj vždy ukázal jasne už pred očakávanou MS.

autor
2. mar 2020

@gabikula dakujem skusim aj ten 🤗

simik411
2. mar 2020

Podľa mna určite hej. Tiež som ich robila xy takže uz viem odhadnúť ja som mala ešte slabší a babo je na svete uz. Uvidíš ze hej😁napíš o dva tri dni ako ukazujú ďalšie 🧐

majoranka24
2. mar 2020

Tu uz vyzera, ze tam 2.ciarka je.😊

comika
2. mar 2020

Podla mna je tam druha ciarka

kulumulu123
2. mar 2020

Ja som mala 2dni pred ms rovnaky test myslela som ze kanalik. Ten "kanalik" ma dnes 2mesiace

kajasilvo
2. mar 2020

Myslím že je to tam.. Držím palce

autor
3. mar 2020

Bby tak ciarka je rovnaka ak neslabne o malinko cize sa nebudem este tesit zbytocne 🙄 Spravim test az v piatok a dam vediet ci bol len kanalik alebo mozno chemicke 🤷‍♀️

autor
3. mar 2020

Horny je pred vcerom,stredny vcera a spodny dnes 🙄

ipi88
3. mar 2020

Ja som mala tiez takto ako ty a bola som tehu pri oboch detoch🙂skus o dva tri dni este

autor
3. mar 2020

Fialovy je dnesny mamatest 🤔 Ale aby som na vsetkych (3druhy testov)mala duchov 🙄 mne ozaj svohne z tych testov uz 😂

autor
3. mar 2020

Tak dnesny po 2minutkach 😅 myslim ze je to tam drzte palce baby 🤗 a vazne dakujem za rady 😘

katkabg
3. mar 2020

Ten fialovy je uuuuuplne ze SI TEHOTNA.Aspon podla mna.Fakt ja som mala toto iste a este si vravim ze sak to ani vidno neni tak uuurco niesom.A teda aj som bola 😊😊😊

autor
3. mar 2020

@katkabg dakujem aj ja si zacinam mysliet 😅 Snad sa aj udrzi ako ma 🤗

lucks6
3. mar 2020

ja by som povedala, ze tu nie je o com a mozme ti pogratulovat 🙂

autor
3. mar 2020

@lucks6 dakujem velmi 😘 dufam,ze to tka aj ostane 🤗🤩

rusaveri
3. mar 2020

Tiež si myslím ,že je to tam