Baby šibe mi alebo to tam je? Som tehotná?🙄
Spravila som si asi 3palickove tie su vsetky takto a jeden clear blue ten je negativny 🤔 Ideme tak,ze mozno bude mozno nie ale nejak to nesilim len zo zvedavosti som si spravila kedze som nedockava 😅 MS mam mat za 2dni 🤔
Je to tam, keď urobíš o dva dni, bude jasnejšia.Ja, som mala na 3 deň meškania tiež niečo také, že veľmi slabá, teraz som v 10.tyzdni 🙂
Ja by som bola povedala, že to tam je, len ešte pár dní asi potrvá, pokým bude taká silnejšia. No fakt si myslím, že sa zadarilo
Dakujem babulky velmi pekne tak snad o 2dni sem napisem ze je to tam😅
Podľa mňa to bude pozitívne. Tiež si myslím, že ak by si ráno skúsila Dr. Max, tak to bude jasná čiarka.
@rusaveri tak hlavne vela zdravicka sesternica tak rodila a ma krasnu 4rocnu zabku 🤗
Podla mna je to pozitivne. Ja som mala taku ciarku ked mi 4 dni meskal menzes a bola som tehotna. A ten posledny tyzden pred ocakavanou MS som bola tiez velmi nervna a unavena. Drzim palce
@pehavcek dakujem no ja som mala len jeden den taky,ze som nechapala jak mi preplo z nicoho nic 😅 Do MS mam este 2dni tak za 2dni snad uvidim 😊
Nie, oni ( v lekárni Dr. Max) majú svoj vlastný tehotenský test( teda test pod svojim označením) a ten mi naozaj vždy ukázal jasne už pred očakávanou MS.
Podľa mna určite hej. Tiež som ich robila xy takže uz viem odhadnúť ja som mala ešte slabší a babo je na svete uz. Uvidíš ze hej😁napíš o dva tri dni ako ukazujú ďalšie 🧐
Ja som mala 2dni pred ms rovnaky test myslela som ze kanalik. Ten "kanalik" ma dnes 2mesiace
Bby tak ciarka je rovnaka ak neslabne o malinko cize sa nebudem este tesit zbytocne 🙄 Spravim test az v piatok a dam vediet ci bol len kanalik alebo mozno chemicke 🤷♀️
Ja som mala tiez takto ako ty a bola som tehu pri oboch detoch🙂skus o dva tri dni este
Ten fialovy je uuuuuplne ze SI TEHOTNA.Aspon podla mna.Fakt ja som mala toto iste a este si vravim ze sak to ani vidno neni tak uuurco niesom.A teda aj som bola 😊😊😊

To hej len necakane 🙂 prides domou a dozvies sa toto. Od samej radosti nevies ci mas plakat alebo sa smiat 🙂