icon

Bojím sa, či nie je tehotná

martin167
10. jan 2022

Pekný večer prajem, prosim neodsudzujte ma, len potrebujem pomocť, neviem na koho sa obratit… :(
Mali sme nechránený pohlavný styk počas plodných dni, vyšlo jej že najsilnejšie mala 6-7.1 Ano aj vtedy bol nechránený ale 8 .1 sme mali styk nechránený a neviem či niečo vystrieklo do nej, nemal som ten pocit, ale ona si presla s prstami a vraj tam niečo mala, ale pritom ja som sa spravil až keď som ho vybral…a utekal som kúpiť tabletku po asi 1hodinu po styku, myslite že pomoze? Som mlady a nechcem takto skoro byt otcom:( a velmi sa bojim…viem mam si davat na take pozor ale potrebujem poradit alebo dohovoriť mi prosim:(

Strana
z2
martin167
autor
11. jan 2022

@katie253 nejaky výpočet na internete jej ukazal podľa posledného dátumu menštruácie a aký je pravidelný cyklus tak dala 28 a vyšlo jej toto, nič ine nepoužíva len takto na internete to vypísalo, aj tpred poslednou menštruáciou jej meškali dlho dni takze neviem môže to mat rozhádzané

lesana25
11. jan 2022

Prečo deti sexujete, keď to neviete 🤦‍♀️

martin167
autor
11. jan 2022

@katie253 jasne viem že to nie je 100% ale tak zľakol som sa keď jej toto vyšlo..viem že toto treba brať zodpovedne a som si toho plne vedomi ale verte určite by som nekupoval tabletku po len preto aby som mohol mat sex bez kondomu, len stalo sa to čo som pisal a musel som hned zakročiť, vycitam si to dosť že prečo som taky hlupy q nezodpovedný, snad toto bude premna dobra príučka si dávať pozor nabudúce aby k niečomu takému nedošlo, samozrejme chcem poďakovať za tie pozitivne aj tie negatívne reakcie, vstúpil som si do svedomia a veľmi ďakujem za tieto rady vam

slovakboy
11. jan 2022

@martin167 už rozumiem prečo ti na tom tak záleží aby nebola tehotná. Keď ju nemiluješ to je ťažko potom. Tak mladý človek ktorý ma plno snov pred sebou a musí si brat dievča s ktorým ho spája len sex. No počul som aj príklady párov ktoré práve deti splodené z toho sexu ich zblížili. Nie hneď ale po čase. Keď nebude tehotná bude to pre teba príučka. Dúfam že dievča nie je do teba zamilované lebo bude trpieť keď ju necháš. Spytuj si potom aj svedomie a nebalamuť im hlavy aby si nebol taký ako ten český vojačik z filmu Pasla kone na betóne. Taký muž si nemôže vážiť sám seba. Keď bude tehotná tak si ju vezmeš a zapracuješ na tom aby si ju miloval. Zabudnes na všetky sny o iných zameriaš sa na všetky pozitívne vlastnosti tej dievčiny a obaja budete pracovať na tom aby ste sa milovali. Dieťatko vam v tom pomôže. Bude to ťažké pre teba zabezpečiť rodinu no budes na sebe pracovať a zmákneš to po nejakom čase. Je to vec naladenia sa.

olivia1425
11. jan 2022

@martin167 ajaaaaj vsetky zeny ruku na srdce komu sa nestalo.ze necakal.na menzes ako na zazrak 😁🤦‍♀️
A tebe mlady pan nikto nema vestecku gulu, nestresuj dopredu

katie253
12. jan 2022

@martin167 tak počítať si plodné dni podľa aplikácie je total hlúposť. A aj keď vie kedy má plodné dni, podľa spôsobov čo som uviedla vyššie, tak je možné otehotnieť aj tak, pretože spermie vydržia aj 3-4 dni ak majú vyhovujúce prostredie.
Takže jedine fakt používať kondóm a nevyhovárať sa na to, že si "netušil ako to skončí", pretože skoro vždy sex končí ejakuláciou a teda je možné otehotnieť....

Strana
z2