icon

Bolesti v podbrušku a negatívny test

wawrita
24. feb 2012

Ahojte, snažíme sa o bábo vyše dvoch rokov, stale nič , mame za sebou vsetky vyšetrenia, sme zdraví obaja.
1tyzden mi mešká menštruácia a mam bolesti v podbrušku 5krat denne po takych 5-10minút. potom to zase
prejde. Test vyšiel negatívny. čo si mam o tom myslieť? falošná nadej asi,že?

vejvass
1. aug 2012

@luci452 ale nestresuj ty uz nebudes mat mrchu az o 9 mesiacov mozes mat vytok to je velmi caste pri tehu ja by som si tiez uz tehu nepamatala ale teraz to druhe co bolo pred 5 mesiacmi mi znovu osviezilo pamat ale ako vravim teraz nemam ziadne priznaky a vtedy co si pamatam ma neskutocne boleli prsia teraz nic bolo mi obcas aj zle teraz nic takze skor ja tehu nebudem ako budem.teraz neviem ty mas v albume aj foto tehu testu?Idem kuknut 😉

vejvass
1. aug 2012

@luci452 aha uz si pamatam tvoj tehu test no ty tam mas urcite ciarocku a mas ju aj na 25dc a ja som si robila tehu test na 24dc a bol uplne negativny od vtedy som si nerobila este radsej 😒

luci452
1. aug 2012

@vejvass no na 25DC bol uplny duch, skoro neviditelny..mne pri prvom tehu bolo zle uz desat dni pred ms az do cca 16tt...a teraz tiez nic, iba mam dost citlive bradavky, pokial mam podprdku je to v poho, ale ked si ju dam dole, citim tricko, nieje to nic hrozne, ale ked nahodou zaprem o bradavku niecim, ide ma porazit.. a k tomu vytoku...nema ziadnu farbu, je priesvitny, iba mam vlhko..akoby mi cvrklo, alebo prilis spotenu "susu" 😅 😀 ...

zvolsiinylogin
1. aug 2012

@luci452 uz ti meska, alebo nie? ja som predsa len 1 DC, no, aj tak nesilnel dusik, ale robila som si doobeda o 10, bolo tam nieco ruzove, ale nie zas tak silno...tak nabuduce hadam nam to vyjde...a tebe drzim palce,. ked budes robit, daj este foto, je to strasne mile, ked mas dve ciarocky 🙂

luci452
1. aug 2012

@zvolsiinylogin ano, meska mi..som 30DC , ratavam si ms od ovulky, tentokrat vyslo na 26DC ze ma prist ms a nic...inokedy vzdy presne, ako si to vyratam...pobolievanie podbruska ustalo, dnes ma raz dost silno pichlo, ale inak nic...nove foto nemam, skusim asi testnut zajtra, snad bude silniet...bradavky bolia stale...dnes ma dokonca naplo..tak neviem..stale nemozem uverit a furt cakam ms...stale sa kontrolujem, beham na wecko...sialenaaa 😀

luci452
1. aug 2012

@zvolsiinylogin tak som nevydrzala a spravila som si test..a ciarocka taka ista ako vcera rano!!! teda aspon mne sa zda...ak nie bledsia ☹ .. nemala by byt uz silnejsia, alebo bola moja radost predcasna?? 😢 tak mi treba..nemam sa tak skoro testovat... co myslite vy??? neskor pridam foto, idem si ulozit diiite 🙂 ...

zvolsiinylogin
1. aug 2012

@luci452 nemaj obavu, hcg by sa malo zdvojnasobovat za dva, tri dni...ale malo by to silniet...co som videla tehu u kociek, tak mali aj 3 kusy rovnake z inych dni...daj foto, porovname..

zvolsiinylogin
1. aug 2012

@luci452 ale si asi nerobila z ranneho,vsak?

luci452
1. aug 2012

@zvolsiinylogin nie, teraz asi 20min. dozadu..a este sa chcem opravit, som 29DC a nie 30DC 🙂 .. ale ta ciarocka sa objavila do minuty, len bola slabucka a velmi pomaly tmavla..vcera sa objavila tusim az po dvoch troch minutach..tak neviem..a foto pridam... 🙂

luci452
1. aug 2012

@zvolsiinylogin no, pridavam, troska som ju upravila..

luci452
1. aug 2012

aby som nezabudla...spodny je vcerajsi z ranneho mocu a vrchny je dnesny, robeny asi pred 45 minutami....

zvolsiinylogin
1. aug 2012

@luci452 vrchny je silnejsi, urcite!!

luci452
1. aug 2012

@zvolsiinylogin vazne? mne sa zda stale bledsi...no, ale ty na to pozeras objektivne...mne uz mozno hormony uraduju 😀 to si ma vazne potesila ... 🙂

vejvass
1. aug 2012

@luci452 ja ju vidim stale tak neviem skus dat neupravenu fotku ak sa ti da vtedy sa lepsie da porovnat 😉
ja tiez nic nevydrzala som a urobila som si este pred pracou test a uplne negativny a to som mala mamatest 10 tkovy takze nic 😢
uz ma to nebavi najhorsie je ze este aj meska keby aspon chodila nacas ako ma aby sme sa mohli dalej rychlo snazilkovat ale takto sa mi to len predlzuje uz ma z toho asi drbne sprepacenim 😠

luci452
1. aug 2012

@vejvass presne ako hovoris, nech to radsej chodi na cas, ako nas takto natahovat...no ta druha ciarka je viditelna, len sa mi zda bledsia ako ta vcerajsia...a neupravene foto su strasne blbe..vobec sa mi to teraz vecer neda cvaknut telefonom, na dennom to je lepsie...ked nedostanem, testnem sa asi az cez vikend a to uz by hadam mohli byt aj kolajnicky...nie? 🙂

vejvass
2. aug 2012

@depi ahoj tak ako si tehu alebo mrcha uz dorazila?ja som samozrejme nevydrzala a otestovala som sa v cera a vobec nic uplne ze negativny 😠 Tak musim pockat na mrchu kym sa jej uraci zatial este nedosla ale keby ze som tehu tak uz by tam bol minimalne aspon jemny duch ved som 33dc.

vejvass
2. aug 2012

@luci452 ano hcg by sa malo kazdy druhy az treti den na zaciatku tehu zdvojnasobovat takze cez vikend by uz mali byt ciarky urcite silnejsie tak testni a uvidis a k dr.kedy chces zbehnut 😉

depi
2. aug 2012

@vejvass no ja vcera 4 test a negativny....ale mam taky pocit ze to nebude meskanie len si skoro robim test...cez vikend mam v zalohe este jeden test....

vejvass
2. aug 2012

@depi ja uz fakt neviem u niekoho tehu sa ukaze este tyzden pred mrchou a teraz citam ze niekomu neukazal ani do 6tt tehotenstva ze mala stale neg.test.tak fakt neviem no najlepsie by bolo keby uz fakt neprisla aspon 9mesiacov 🙂

depi
2. aug 2012

@vejvass no ved prave to ze sa momentalne nespolieham na testy ...snad ma intuicia nesklame

vejvass
2. aug 2012

@depi a priznaky mas uz aspon nejake inak v ktorom by si mohla byt tt?A co lekar kedy sa chystas ho navstivit?

depi
2. aug 2012

no tipujem to do prvych troch tyzdnov maximalne....bolieva ma podbursko a mam ho take tvrdsie...sem tam mi doslo zle ale to som si mohla len nejak vsugerovat....unavena som zyva sa mi kazdu chvilu...a lekara skusi vybavit buduci tyzdena ked nie tak az po svadbe

vejvass
2. aug 2012

@vejvass ja by som bola uz skoro v 5 tt takze si myslim ze to by uz test ukazal aj neviem ako ☹ Zrejme som mala posunutu ovulku a neviem ci som ju nemala az teraz na 30dc lebo som si robila ovu a bol docela silny tak som sa vytesovala ze mozno tehotenstvo lebo sa vravi ze aj ovulacny test ti ukaze tehotenstvo by skor ako tehu test ale ako som si urobila vcera tehu test a bol negativny tak sa obavam ci to nebola ovulka 😒 a mrcha dorazi az cca o 14 az 16dni cize asi na 44dc 😠 Tutu mutu samozrejme nebolo ☹

vejvass
2. aug 2012

@depi kedy si to mala tu poslednu mrchu?Ja som mala 1.7

vejvass
2. aug 2012

@depi 😀 poslala som si sama sebe spravu 😅 😝

depi
2. aug 2012

zacala mi 16.6 posledna mrcha..co uz je dost dlho ale zas ten moj cyklus je dlhy 37 az 42 dni
@vejvass

depi
2. aug 2012

u nas tipujem dva terminy pocatia ....27.7. alebo okolo 16.7.

@vejvass

luci452
2. aug 2012

@vejvass uvidim, kedy zbehnem k dr. ale myslim, ze takych 10 dni minimalne mam cas, tak sa nezeniem, je mi fajn, nic ma neboli, tak sa nemusim ponahlat..bud buduci piatok, abo na tamten dalsi pondelok..uvidim podla ms..ci pride, ci nie ... a tebe aj @depi drzim palceky, aby sa vam to podarilo ako si predstavujete s tehulkovanim... 🙂

depi
2. aug 2012

@luci452 dakujem podobne 🙂 daj potom vediet

vejvass
3. aug 2012

@luci452
@depi
Takze u mna zrejme ni uz zacinam spinit tak dorazi mrcha no nic tak zase o mesiac 😉
Takze drzkajte sa zatial pa 🙂