icon

Býva mi zle, mám chuť na sladké a nafúknuté brucho

sifin666
13. jún 2023

Ahojte ženy minule som dávala testy , a teraz tak 2/3 týždne som si robila zasa a ukázal sa mi takto prsia ma stále bolievajú bradavky tiež no od toho 22,apríla som mala v máji 22 menštruáciu bola taká silná potom 2 dni už iba špinení , od toho dňa som si nerobila test žiadni biva mi zle , mám rôzne chute sladke som nikedy nejedla až od tich dní, nemohla som ani spávať .. bruško mám stále nafúknuté vizerá ako Kebi ste po jedle najedení veľa , a tvrdí , žilky som si vsimla že mám ktoré som nemala . Budem rada ak mi poradíte , hlavne mi zas nepíšte o gramatike 🫣😀 ďakujem

mirkava
13. jún 2023

@sifin666 mne to príde ako kanalik...

poopsie
13. jún 2023

Keď si nie si istá výsledkom treba ísť k lekárovi, môže to byť aj cysta

kessica87
Autor odpoveď zmazal
alex49
13. jún 2023

Počkaj, vylestim si kryštálovu guľu

kitycat
13. jún 2023

@sifin666 ypsilonn ti nefunguje

bejbs123
13. jún 2023

Toto nie su pozitivne testy

julia2002
Odpoveď bola odstránená
kessica87
13. jún 2023

@sifin666 Viem,že nechceš počuť o gramatike,ale mala by si lebo je to tvoj materinský jazyk a dávaš mu poriadne zabrať 🫣
A k tým testom sú bohužiaľ negatívne,ale keď máš podozrenie na tehotenstvo treba navštíviť gynekológa.

petamich
13. jún 2023

negativny navyse ak by si bola tehotna z minuleho cyklu, tak by bol test jasne pozitivny a obzvlast ak by si mala aj ine priznaky, kedze priznaky = vysoke HCG

cookie29
13. jún 2023

no mozo tak PMS ...

maryetta
13. jún 2023

Tie priznaky ktore mas mozu byt aj pms.
Tento test co si pridala si si robila este vtedy? Alebo dnes?

pumi21
13. jún 2023

Ten test nevyzerá, žeby na ňom niečo bolo, aspoň ja nevidím.
Myslím skôr tiež ako baby písali, že by to mohol byť menzes. Osobne by som to momentálne s testami nehrotila a ešte vyčkala.

nelca0510
13. jún 2023

Negativny. Pri poruchách cyklu smer gynekolog