icon

Chuť na sladké a väčšie bruško. Môžem byť tehotná?

monka105
22. feb 2018

Ahojte, beriem HAK s prestávkami už asi 7 rokov, naposledy som si spravila prestávku v novembri minulého roku, v decembri som ju znova začala brať a je pravda, že sme s priateľom nečakali týždeň, ale už cca 4. deň sme mali nechránený pohlavný styk, potom aj počas 7-dňovej pauzy. Menštruácia mi neprišla už tretíkrát, tabletky som nevynechala, beriem ich zakaždým v tú istú hodinu +/- 15-20 minút. Nemôžem povedať, že mám nejaké špeciálne príznaky, v posledneh dobe mám akurát strašnú chuť na sladké a zdá sa mi, že sa mi aj zväčšilo bruško, ale to môže byť aj paranoja. Myslíte, že môžem byť v tom?

evicaveverica
22. feb 2018

Najistejsie je spravit si test. Ono aj zalezi na tom ze ake HAK beries, niektore sposobuju vypadok menzesu a mozno preto mas chut na sladke. Ja osobne si myslim ze 4 den po akoze menstruacii by si tehotna asi byt nemala ale nikde nevies no. Len tak zo zvedavosti...ked.ti 2x menzes.neprisiel, nezamyslela si sa ze preco? Aspon gyndosovi by som zavolala, ze mi je to cudne.

pininka
22. feb 2018

Podla mna nie, len moz byt telo rozhodene z toho ze si isty cas nebrala.

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
janisa31
23. feb 2018

Môžeš, test si si už robila? Ono aj pravidelné užívanie HAK mlže niekedy zlyhať

harmona
23. feb 2018

Mozes co by si nemohla, treba si test urobit a uvidis, nerozumiem preco tak dlho cakas

lilu74
23. feb 2018

Test alebo chod na krv lekarke.