icon

Čiarka na teste nesilnie

25. sep 2022

Dobrý deň. MS mi mešká 8 dní. Robila som si test pred týždňom vyšiel pozitívny, napisane 1-2. Včera som si robila ešte jeden klasicky a tiež ale len slabá čiarka, to bolo poobede. Dnes som si robila z ranného moču a čiarka vôbec nesilnie. Môžem byť tehotná? Nekrvacam, nemám bolesti, prsia ma neskutocne bolia. Je možné že mi pomaly rastie HCG preto nesilnie ciarka? Ovulacia prebehla lebo som bola na kontrole a dr videl tekutinu, ale neviem kedy presne prebehla. Cyklus mam 27-30 dňový. Alebo je to biochemické? K DR idem až o 2 týždne. Ďakujem.

autor
25. sep 2022

@martinaju ďakujem pekne. Dúfam ze to bude ôk.

tianna
25. sep 2022

Áno, tomu rozumiem.. máme 3 deti, tehotná som bola ale 4x, pri úplne prvom tehotenstve som potratila a teda veru neviem čo to je užívať si tehotenstvo.. pre mňa je vždy pôrod doslova vykúpenie. Držím palce 🍀

macko1007
25. sep 2022

mne tiez ten digi neukazoval ako mal a bolo to nakoniec MA…tak uvidis,drzim ti palce

autor
25. sep 2022

@macko1007
@tianna ďakujem pekne. Uvidíme. Ale tiež tomu nedávam veľkú nádej.

bielavila
25. sep 2022

Uz davno si mala ist na krv ci stupa hcg, ked si po potrate, ja som isla hned ako som sa dozvedela ze som tehotna, chodila som kazde tri dni asi 3 krat a podla krvy stupalo

autor
25. sep 2022

@bielavila ja som volala doktorovi hneď ako mi vybehol test. Ten mi povedal ze mam prísť až o dva týždne.

kika109
25. sep 2022

No ja uz som zacala zas spinit 🙁 takze cakam kedy to pride..

autor
25. sep 2022

@kika109 ja stále nič. Prsia mi idú vybuchnúť inak nič.

autor
25. sep 2022

@kika109 mrzí a to.

bielavila
25. sep 2022

Tak doktor podla mna reagoval zle, lebo ja som svojej volala ze mam pozitivny test a este ten den ma volala hned na krv, samozrejme ze to neni standardy postup, pri beznom tehu ti krv bere az ovela neskor, ale po dvoch potratoch si myslim, ze by to bolo ziaduce

autor
25. sep 2022

@bielavila nevedela som o tom ze by ma teda hneď mal volať na krv. Potrat som mala jeden nie dva. Aj to keby mi vtedy nemeskala a neurobila by som si test tak ani neviem. Teraz uvidím nemyslím si ze by som to ovplyvnila nejak teraz aj keby, mi krv brali.

bielavila
25. sep 2022

Ja som pisala o sebe, ze 2 potray, neviem ci by sa u teba dako nieco urobit, ja hned od zaciatku napr berem anopyrin ktory by mal potratu zabranit, no ved doktor asi vie co robi, drzim palce nech je vsetko ok☺️

danielina30
25. sep 2022

@kika109 To mi je luto 😞

kika109
25. sep 2022

@danielina30 je to zatial len velmi mierne spinenie ale asi aj to neznaci nieco dobre.. ja tym, ze som spinila namiesto menstruacie som zistila, ze som tehotna.. teraz 2 dni bez spinenia a dnes zas 😩

martinaju
25. sep 2022

Lekari to nazyvaju biochemicke tehotenstvo a neprikladaju mu žiadnu váhu, neberú to ako potrat takže ani do budúcna nebude riešiť že by predchadzajuce tehotenstvo skončilo potratom.
Oni to berú tak že každá ma biochemicke tehotenstvo a niektore ani nevedia len proste par dni meška ms. Tie čo testujú to zistia ale lekari to neriešia.

autor
26. sep 2022

Mne sa zdá ze mi to silnie. Dúfam teda. Vrchný včera ráno, potom poobede a spodný dnes ráno.

autor
26. sep 2022

Tak uvidím co z toho bude.

zuzsat
26. sep 2022

Na 29dc som mala hcg 73.20, aktualne som v 23tt

autor
26. sep 2022

@zuzsat gratulujem. Uvidím co bude s nami. Mne zatiaľ 9 dní mešká.

zuzsat
26. sep 2022

Tehu si len aby to bolo prosperujuce. V decembri mi silnela.ciarka ale zda sa mi ze.pomalcie. bola som u lekarky, nic nwvidela na sone, hadala.sa ze nie som tehotna a ukazala som jej testy, v tom case som uz mala dialnicu, az na zaklade toho mi vzala krv na hcg.vyslo.1550.a zacali problemy lebo tusim mad 1000uz musi byt nieco vidiet aspon dutinku... Nakoniec 8+4 mi vyvolali potrat lebo gestacny vak aj zltlovy sa objavil ale.embryo nie. Vola sa to anembryomola.V den ked ma vzali do nemocnice mi uz aj kleslo.hcg a 11.1. som za pomoci lekarov potratila a nastastie kyreraz nebola potrebna. Po tretom cykle sa nam podarilo otehotniet

autor
26. sep 2022

@zuzsat zajtra idem k doktorovi na krv.

kika109
26. sep 2022

Daj vediet aku hodnotu si mala.. ja idem az stvrtok.. dnesny test prikladam foto.. ale zas som mala inu znacku lebo taku rovnaku nemali..

autor
26. sep 2022

@kika109 ja som tiež mala inú. Ešte menej citlivú ako predtým lebo tiež nemali. U teba to vyzerá fajn.

kika109
26. sep 2022

No neviem, 6 dni meska a v piatok co som pridavala fotku testu sa mi zda, ze bola rovnako silna ako dnes.. ale je pravda, ze to bol iny test.. a stale mierne spinim a mam bolesti v podbrusku.. dnes som si kupila ascorutin tak uvidime

autor
26. sep 2022

@kika109 ja zatiaľ nič. Ale mne mešká už 9 dní. Ale nemám zatiaľ problémy.

autor
26. sep 2022

@kika109 ja som ešte nemala silnejšiu ako dnes lebo som si väčšinou digi robila. Uvidím zajtra. Čítala som ze niekto mal test aj dva týždne po meskani MS tak uvidíme. Ja uvidím zajtra no.

danielina30
26. sep 2022

@kika109 veď toto je nádherná ciarka, Bolesť v podbrušku je normálna, ja som sa prvé týždne tehotenstvo stále chodila pozerať či som nedostala krámy, tá bolesť bola taká ako začínajúca Menštruácia. Je to úplne normálne a špinenie, tiez nie je nejak neobvyklé

martinaju
26. sep 2022

Otazka je ci vies presne kedy bola ovulacia ak nie tak mohla byt posunuta a preto sa ti zdaju testy bledsie ale cisrka silnie tak zatial to vyzera na dobrej ceste

autor
26. sep 2022

@martinaju neviem presne kedy som mala. Iba približne okolo 2.9. Keď som bola u doktora 8.9 tak videl tekutinu ze ovu prebehla ale neviem kedy presne.

martinaju
26. sep 2022

Tak ciarka silnie uvidis co povie doktor 🙂 drzim palce