Čiarka zmizla

hannyjane
19. okt 2020

Dobry vecer, baby ktore mate skusenosti s tehotenstvom, chcem sa spytat, minuly tyzden mi niekolko dni za sebou testy ukazovali slabe ciarky, dokonca som si kupila ClearBlur test a vyšlo mi ze + 1-2 co znamena som tehotna tyzden-dva.
No spravila som si test vcera lebo som chcela presvedcit partnera pred jeho ocami ze som skutocne tehotna ale kupila som ten lacnejsi test od Pepina a ciarka bola ledva viditelna, test som zopakovala dnes vecer a uz tam tu ciarku ani nevidiet :(
Kramy meskaju dva dni. Preco mi ta ciarka zmizla? :(

mima1
19. okt 2020

Tazko povedat. Moze aj nemusi ist o biochemicke tehotenstvo. Mne to urobilo dva krat. Ciarky na testoch aj digital ukazal 1-2 a predsa prisla.

hannyjane
autor
19. okt 2020

@mima1 je to smutne ked sa uz clovek vytesuje a zrazu toto :(

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mima1
19. okt 2020

Este nezufaj mozno to nebude tvoj pripad. Baby pisu ze pepino testy niesu dobre aj ked teda ja mam s nimi dobru skusenost.
Ak menzes este neprisiel tak nic neni stratene. Skus zajtra rano a uvidis

0silvia0
19. okt 2020

@hannyjane ved si skus urobit rano s rannym mocom

deti95060810
19. okt 2020

biochemické...

hannyjane
autor
19. okt 2020

Dakujem za odpovede 🙂

stanka2612
19. okt 2020

@hannyjane ja som to tak mala pred dvomi mesiacmi, z krvi potvrdené tehotenstvo,no čiarka postupne slabla,až na konci 5tt prišiel menzes 😕 no veľmi ti želám,aby to nebol aj tvoj prípad ♥️

hettinka
19. okt 2020

@hannyjane pri biochemikom mi čiarka slabla až zmizla až po krvácaní.
Podľa mna testujes príliš skoro a testovať treba ráno v skorých štádiách, nie večer. Kúp si citlivý test a ak menzes dovtedy nedostaneš, otestuj ráno z prvého mocu.

lucylliana
19. okt 2020

Test je najlepšie robiť si z ranného moču lebo obsahuje najviac hormónov ja som si tiež tak robila test a boli ledva dve čiarky a o3 dni mi ukázalo len jednu, jediný kto ti to vie potom potvrdiť je gynekolog, u mňa ani on nič na začiatku nevidel no dal mi injekciu na vyvolanie menštruácie ktorá aj tak neprišla a on sam mi povedal aj keby tam bolo vajíčko len mu to pomôže lepšie sa zahniezdiť, na ďalšej kontrole už videl plod a teraz mám doma 4mesačneho synčeka takze netreba zúfať

hannyjane
autor
19. okt 2020

Dakujem velmi pekne za odpovede. Zacala som asi testovat skoro a to bola chyba.. keby som zacala testovat v tychto dnoch tak nie som az tak sklamana ako teraz, ked mi nejeden test ukazal pozitivny vysledok...

mishka261192
20. okt 2020

Biochemicke

mima1
20. okt 2020

@hannyjane a dnes si urobila test?

hannyjane
autor
21. okt 2020

Nie, prisiel mi menzes ale tak silny ze neviem ci som taky niekedy mala.. vyteka vela riedkej krvi. Doteraz som mavala slabsi menzes a hustejsiu krv.. nerozumiem tomu celemu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre