Clear Blue test mi ukazuje 2-3
Ahojte, mate niektora taku skusenost ze vam test ukazoval stale rovnake tyzdne...uz som si robila 3 tieto testy 🙈 a stale vysledok rovnaky + 2-3
Posledny dnes rano uz som cakala 3+...
Dnes som 5+3, od ovulacie viac nez 3tyzdne.
ako keby mi hcg nestupalo ale zas na klasickych testoch palicka silnie ...nerozumiem
Moja teba si pamätám, ty si bola aprílovka. Držím ti palčeky aby ďalšie tehotenstvo dopadlo na výbornú ❤️❤️❤️
@casillas28 a ak sa mozem spytat este...tebe dali aku velku davku? mne co po potrate bol zisteny zvyseny d-dimer 4,3 hodnota tak som 10 dni musela pichat clexane 0,6
@gabriela2952 ano ano ❤
@gabriela2952 dakujem krasne
Ja mam clexane 0,4 ale aj kvoli vahe lebo mam ledva 50kg..a d dimer ja mam v norme zatial...cize preto ti dali 0,6 aby ti tie zrazeninky rozbili..ale je mozne ze ti daju 0,4 ze to bude stacit..zavisi od krvi v akom stave bude
@casillas28 no ved to..a ako casto sleduju ten d-dimer pocas tehotenstva? ..lebo ja doteraz chodim na kontroly s tym a to od potratu uz preslo takmer 5 mesiacov
@casillas28 nie a nie dostat na normalnu hranicu..naposledy som mala 1,4
@casillas28 ja mam 53 kg cize hej asi by to mala byt priblizne rovnaka davka
Mne to sleduje tak ze pocas prveho trimestra kazde tri tyzdne odbery na hematologii a hodnoti akl to vyzera, pocas druheho raz za 4-5 tyzdnov. Treti este neviem..fuha to mas dost ja mam d dimer 0,32.. dost ze ti to nevedia zrazit...tam moznk ti budu davat este vyssiu davku ako 0,6...zavisi aky je tvoj hematolog odbornik..ja mam namakanu lekarku..kam chodis s tym?
@casillas28 ved to ze nevedia preco mi to nejde dole :( prekonala som v decembri zapal moc. ciest tak neviem ci aj z toho..? o tyzden idem na hematologiu tak budem vediet viac
no pôvodne som chodila na Antolsku v BA, ale idem chodit do Unilabs oni maju tiez hemato.amb. tak tam
a ty kde chodis?
@casillas28 0,32 je super hodnota 🙂 do 0,55 je norma...
no a mne to ta hematologicka ani neriesila ked som bola na tych kompletnych testoch...podla nej to vyslo zvysene preto lebo som bola 6tyzdnov po potrate a ze dalsi kontrolny odber mi ma spravit vseobecna...spravila...a vyslo tych 4,3...potom mi dala clexane kleslo na 1,4 ...
Nemyslim ze to je zapalom mocovych ciest..proste ta krv je husta a robia sa tam tie zrazeniny...ja chodim do Martina, tu su fakt špička ..ale to mas daleko..snad v Unilabs budu vediet pomoct viac
Tak ten clexane ti pomaha a zraza to len to trva...uvidis teraz na odberoch ci to este kleslo..mozno to klesa postupne a chce to cas..tiez by nebolo ok keby to kleslo behom par dni.. vedia co robia, drzim palce 🙏
S otehotnenim asi musite cakat kym tie hodnoty budu lepsie vsak? Tam ten prvy trimester je u nas boj kym sa tie hormony ukludnia a telo sa spamata z tolkych zmien...potom uz to je lepsie..hadam to uz bude ok 🙏
@casillas28 no ano do Martina to mam daleko i ked chodim tam casto 🙂 pochadzam odtial🙂
@casillas28 no ano , mali by sme pockat a aj sme sa tak rozhodli nechcem to unahlit.. i ked velmi by som si priala byt znova tehotna ..ale planujeme v lete aj svadbu tak uz asi pockame dovtedy
Chapem tiez by som pockala kym sa to zdravie doriesi uplne...urcite to potom uz vyjde... 🙂
@casillas28 joj velmi dufam🙏 fakt jedine co si prajem byt zdrava a vynosit zdrave babo :(
Veru vynosit zdrave babo je zazrak v dnesnej dobe..a kolko zien si to nevazi ze ma tolke stastie...ale to uz je debata na inu temu...treba verit ze to bude ok..🙏
@casillas28 presne .. :( tolko zien si to nevazi, a beru to ako samozrejmost...pritom zdrave dietatko je obrovsky zazrak ❤

@casillas28 a este mi povie ze ved placenta sa zacina vyvijat az v 7-8tt.... ze to urcite nemohlo byt spôsobene tymto ze tak skoro odumrelo...