Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

@zvolsiinylogin Ano ten druhy je ovulacny aj vcera bol pozitivny skusim este dnes. Keby ten tehu. test bol taky pekny ako ten ovu. test snad sa dockame.
@shelly0056 nie...pozitivny je iba, ked su rovnako silne.....
@zvolsiinylogin No nakoniec ta ciarka este zosilnela tak neviem co si mam o tom mysliet. Pekne sme sa snazili tak uvidime vysledok za par dni 🙂 .
@monika0815 uf, krasneee!!!!! dnes si piata babena ,co to vyslo!!! velka gratulka, a neboj, vsetko bude tak, ako ma byt.... 🙂 🙂
@shelly0056 Nič nevidím.
Je to Intimed 25tkovy nemam s takymto testom skusenosti a druhy nemali.
@shelly0056 moja skus troska lepsie zaostrit 😉 ...teraz si testovala
@kristinka28 Ano teraz lepsie to uz nejde ☹
@shelly0056 Islo mi to len takto
@shelly0056 ja vidím len 1 čiarku.
@zvolsiinylogin Dakujem 🙂 Dufam, ze mas pravdu. Kedze je to prve tehotenstvo, tak sa samozrejme skumam 🙂 nevolnost zatial ziadna, akurat prsia pobolievaju a taktiez podbrusko s krizami. Inak vsetko ok.
@shelly0056 ahoj troska som upravila vidis nieco 😉
Vidno tam slabucku druhu ciarku.. Nemysli mato vydrz este den a znovu si otestuj... 🙂
@nunka166 No zajtra skusim testnut. Dnes mi je spatne od rana. Som nervozna ked neviem na com som. Zajtra zistime.
Viete mi prosim poradit niaky dobry a spolahlivy test? Pekne dakujem
@shelly0056 u mna jednoznacne secret woman kazetovy
@siska765 Dakujem zajtra ho letim kupit.
Ahojte, chcem sa opýtať či by som si už mohla spraviť tehot.test, lebo naposledy som mala MS 26.04. Predtým tomu predchádzalo to, že mi to meškalo 11 dní, išla som k doktorovi a podľa ultrazvuku zistil, že vajíčko sa neuvoľnilo a tým pádom nedošlo k ovulácii. Dali mi vyvolávačku, ktorá po týždni zabrala. To bolo 26.apríla. Teraz mi to mešká 15 dní. Myslíte, že test by už mohol ukázať či som tehotná alebo nie ? Ďakujem 🙂
@shelly0056 ahoj moja no ako si dopadla drzim palce pekny den 😉
@shelly0056 podla mna ti pride...

@shelly0056 🙂 aj ja som si najskor myslela, ze to mas rozdiel tyzden v dvoch tehu testoch,a az ma zdvihlo z postele, ... ale potom som precitala, ze ten druhy je ovulacny... ☹