Čo poviete na tento test?
@martinka4211 a poznam to zo svojej skusenosti ze nazivo to lepsie vidno ako na fotke aj ked je kvalitna
@lucinenka77 ja tam nic nevidim, skus neskor
@mimika123 ja som si test spravila len tak, lebo minuly mesiac mi 5 dni meskali.tak som mala dva dni MS a potom iba spinenie,co u mna nieje zvykom..a odvtedy nie vzdy ale vyskytnu sa bolesti v podbrusku..preto ten test,ale mozno to je ineho povodu
@ivanakr ta druha ciarka tam smozrejme je, len neviem ci sa da takemuto vysledku verit po hodine. ja som tiez raz mala taky test ze az za par hodin som sa nan znova pozrela a zrazu tam bola druha ciarka, samozrejme ze som sa tesila ale az kym na druhy den nedorazila mrcha. cize testy zvyknu po dlhsom case skreslovat vysledky
@mawiya....... ťažko povedat ktory DPO som...iba ak by som brala do uvahy že ja mam ovulaciu cez,alebo tesne po menzese..a vtedy sme aj mali ,,ľubkanie,,..čiže by som mohla byť od 18 - 23 DPO...menzes este teda len čakam a to až 10.9......7 až 10 dni po ,,ľubkani,, 😉 som dostala silne bolesti v podbrušku a take tlaky a krčok maternice akoby sa uz uz otvaral na spustenie menzesu...toto trvalo skoro 4 dni a potom nič,akurat ze som viac unavena a pred včerom ma začali boliet prsia a mam citlive bradavky a toči sa mi hlava..ale kedze som pred menzesom tak to pripisujem tomu...len mi nejde do hlavy to minulotýždnove harašenie v mojej maternici...lebo ovulka by to nemala byt - do menzesu daleko...dokonca mi zmizol aj vytok ktory mam vzdy . teraz mam uplne priesvitny uz druhy tyzden..vobec nemeni charakter..ach jááj...vobec neviem čo sa so mnou deje...mám uz kopec deti a stretla som sa s hocijakymi priznakmi,ale toto?.... 😒
@ivanakr mne sa tiez takto zobrazila druha ciarka po neviem kolkych hodinach. Rano som robila test a nic,poobede kukla a zrazu uplne uplne jemnucka ciarka. A neklamala! Dnes zaciname 30tt 🙂
@matulinuska ... este jedna vec mi pride čudna...ten testik ktory mam tam vyfotený som si robila v pondelok poobede je to 10-tkovy ,avsak tri dni pred tým som si robila kazdy den take iste ako v pondelok a ani po hodine ani desiatich na tamtých nič nebolo - proste biela beloba...az na tomto - a na letačiku bolo napisane že za vysledom mam čakat 10 až 15 minut...ale kedže som na nom nevidela nič lebo stale cez test prechádzal moč tak som to po tých 15 minutách vzdala a neskor len tak zo zvedavosti nakukla a tam slaba čiaročka ale normalne viditelna...netrebalo ju ,,lúskať,,a ostala tam doteraz.. 🙂
@ivanakr myslim ze ak si tehu tak tie,ktore si robila pred tymi tromi dnami, HCG este nebolo take vysoke aby ti nieco ukazalo. Skusala si dnes robit test?
@matulinuska ...nie..počkam do piatku a potom spravim...pri jednom synovi ked som ho čakala - tak test mi az na 18 den po ,,mojkaní,, a 10 dni po meškaní - aj to na navrh lekára ktory ma akurat prezera la vravel aby som si ho isla spravit - vysiel slabunko pozitívny..az sestričke bolo čudne po asi 5 min. že ,,čo,, mohol doktor vidiet na ultrazvuku ked test negatívny - tak sme dalsich 10 minut kecali a čakali - no a dočkali sme sa tej slabej čiarky..a tiez uz má 10 rokov.. 😀
Ahojte chcem sa opytat posledny den sestonedelia mi i koncil menzes mali sme nechraneny sex a tak som mala obavy viem ze sa tu vsetky vacsinou pokusate o babanko aj ja by som sa tesila keby som bola ale poviem uprimne ze sa na to takto skoro necitim ale chcem sa len uistit ze tam nieje ziaden duch ci?
@radanna11 Ja osobne tam nic nevidim
@radanna11 ani ja tam nič nevidím
Kocky pridavam sa, prvy test som si robila 4 dni pred ocakavanou menstruaciou, kedze sa dostavili priznaky a vysla slabucka ciarocka, kedze ms neprisla pockala som dalsie 4 dni (cize rozdiel 8 dni medzi testami) a znova testovala, no na teste znova len ta slaba ciarka, vobec netmavne. Co myslite? MS chodi skoro pravidelne v 31DC, dnes je 35 DC a priznaky stale trvaju.

@martinka4211 ja tam sice este ducha nevidim, ale co nie je moze byt. skus otestovat este neskor, ak tam bude aspon viditelnejsi duch je to dobre znamenie 🙂 kolkaty DC si robila ten test?