Čo poviete na tento test?
@lienka265 dakujem...povzbudilo ma to....mas pravdu...je to velmi tazke....aj si poplacem sem tam....najviac sa bojim toho ako zarwaguju nasi na to ze budem sama na to....neviem..netusim.....ja mu uz asi nedokazem odpustit...on mi uz aj pred tym parkrat ublizil...ale nejako som isla dalej...ale teraz uz naozaj nedokazem.....ja len nechcem ho uz vidiet...ked teraz som sama na to...aj budem sama na to....a ked si to najhorsie preskacem...tak nech ani neskusa za mnou dojst a zlizat smotanu...je mi to sice luto skrz toho maleho.....ale ja mu to proste asi neodpustim....tak super....tak budeme stale spolu v kontakte...
@kachna127 presne si to vystihla, ze ty sa budes teraz trapit sama a on potom pride a zlize smotanu.. ziadne take.. teraz ma byt s tebou, toto su najdolezitejsie chvile.. ked zvladnes toto, zvladnes vsetko.. uvidis.. si este mlada, zvladnes vsetko.. a este ked si zvyknuta sama sa o seba starat, tak sa lavou zadnou postaras aj o babo a uvidis aka budete super dvojka 🙂
a mozem sa opytat kolko ma on rokov? a zijete v jednom meste?
a rodicia ta isto podporia.. uz vedia, ze si tehu?
@lienka265 on ma 25....ale my sme obidvaja chceli..lenze zrazu sa otocil o 180 stupnov.....proste sa vykaslal na nas....zijeme v jednom meste...v nitre...ale to sa nebudeme ani stretavat.....mojim rodicom to chcem oznamit na dalsi tyzden...lebo 12 ho pojdem na sono.....len neviem ako im to mam este povedat.....bol by to sok pre nich aj keby sme spolu...ale neviem ako predychaju ze budem sama...urcite mi budu nakladat aj oni... ☹
@kachna127 neviem pochopit co sa musi udiat v takej muzskej hlave ked takto zareaguje.. 😒 snad to vedia len oni.. ved sa vam "neposmyklo", planovali ste to a on sa takto zachova.. asi je zbytocne sa tym zatazovat.. len keby to tak nebolelo, ze? ☹ no ale teraz musis dat hlavu hore a uz vobec sa nestresuj rodicmi.. nachystaj si ako im to povies, alebo im iba ukaz fotku z utz a urcite ta pochopia.. ved kto ti pomoze ked nie oni.. proste inak to uz nebude, si tehotna, tak to vezmi z tej krajsej stranky, rodina ti isto pomoze.. verim tomu 🙂
inak, Nitra je moje naj mesto.. byvam blizko a v Nr som studovala, tak to tam relativne poznam 🙂
@kachna127 Uvidiš zvládneš to aj bez neho.Nosiš v sebe ten najkrajši a najvzácnejší poklad,ktory ti neskôr opätuje úprimnú a veľkú lásku 🙂 sama nebudeš už budeš mať pri sebe to najcennejšie svoje dieťa.A ver tomu,že sa pritrafí aj správny chlap-otec.Si mladá maš aj rodinu ktora ti urcite rada pomoze.Popri tom co smutne prezivaš teš sa s každého dňa,lebo už ste dvaja 😉
@karmela no u mna je najhorsie to ze povodne som z puchova......a zijem v nr...keby mi tu ziju rodicia je to lahsie...ale takto budem musiet odist domov....ale potom ked sa budem musiet kvoli praci vratit do nr to neviem ako budem riesit...kedze som tu v podnajme...to este naozaj neviem ako poriesim....a budem si musiet kupit auto a zacat soferovat...lebo inak nemam sancu...alebo sa necham prelozit blizsie k domu alebo sa vzdam uplne prace a najdem inu...neviem..netusim
@kachna127 verim ,ze ako to bude pre rodičov mozno šok,keď im oznámiš tu novinu nenechajú ťa v tom samu.Si už dospela a natrafila si na chalana,ktory dost neskoro zistil že nieje pripravený byť zodpovedný v živote a opustil ťa v tom najcitlivejšom obdobi.Ale rodina pri tebe bude stať.A vodicak je najmenej,porodiš babo podrastie a môžeš začať.Už teraz by sa ti v praci mali zo zákona prispôsobiť a dať ti pracu vhodnú nato aby si mohla nadalej pracovať ako budúca mamina.Vela zdravia a stastia ti prajem
@simonkazga tak to je super ne........nevsimla som si datum diky
@sudabe 😉
Je to tam 🙂 drzim palceky moc, moooc 🙂 daj potom vediet 🙂
@maruskogt ja sa modlim nech mate vsetky pravdu aj tebe drzim palceky 🙂
Inac dnes sa mi stala zvlastna vec v praci. Stretla som jednu pani ktora mi povedala ze to bude dievcatko. A ja vuhukana sa jej pytam ze prosim? A ona ste tehotna vsak? A ja ako to viete a ona ze to so mna vyzaruje. No neskutocny som mala pocit

@kachna127 je mi velmi luto, ze si sa ocitla v takejto situacii teraz, ked mas byt najstastnejsia.. nebudem ti pisat, ze viem ako sa citis.. neviem lebo som to nezazila.. ale snazim sa ta pochopit.. tvoj priatel sa zachoval ako najvacsi hajzel, ale ver, ze ked sa male narodi, tak bude lutovat.. uvidis, ze pride na moje slova.. moja najlepsia kamaratka chodila s chalanom asi 6 rokov, chceli babo, ostala tehotna a on ju nechal.. jej sa zrutil svet, nechapala... proste bol mlady a zlakol sa, nevedel to nejak tym chlapskym rozumom prijat.. no nastasite si to zavcasu rozmyslel (aj ked to obdobie kym si to rozmyslel, bolo velmi tazke).. nakoniec sa zobrali este kym bola tehotna a dnes su stastni, dcerka ma 5 rokov a uz maju aj druhy pokladik, druhu 8mesacnu dcerku 🙂
prajem ti, aby to aj v tvojom pripade takto dobre dopadlo, ci uz s byvalym priatelom (ak mu dokazes este niekedy odpustit) alebo s niekdym inym, kto vas bude mat uprimne rad..
o potrate ani nerozmyslaj, nechapem ako to mohol tvoj ex navrhnut.. on to raz bude velmi lutovat..
tes sa, vramci moznosti, aj ked viem, ze je to isto tazke, ale teraz je najdolezitejsie obdobie pre babo, tak musis byt usmiata aj cez slzy.. 🙂
zelam ti vela pozitivnej energie a aby si si mohla uzivat tehu najviac ako sa da..
a mimochodom, mame spolocny termin porodu 😉